- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
- Konu Sahibi angelgozde
ben geldimm:79:hastanedeydim bugün:2:eccük rahatsızım da bu ne yahu konuya cevapp ver ayy sitenin ağzına etmişler hevesim gidiyor girmeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy cnmm neyin varrr geçmiş olsunnben geldimm:79:hastanedeydim bugün:2:eccük rahatsızım da bu ne yahu konuya cevapp ver ayy sitenin ağzına etmişler hevesim gidiyor girmeye
geceyelimmmmmmmmm
çatkahhh vızdıkkkk anormaalll kankammmm
görmem mii hahah canin cekmesin diyo allam
ayyy cnmm neyin varrr geçmiş olsunn
bende şimdi askerimle konuştumm ağzım kulaklarımdaaaaa
ama çokkkkkkkkk yorulmuşşş aşkım yaaaaaa
efenim guzummçok özledin dün akşamdan beri beni dimifıstık nil hepinize iyi akşamlar kızlarr
canın meriç çeksin ama muz çekmesin ,potasyum çok onda fazlası zararlı nan ondan diom
geceyeli hoş geldinn
ujbuldukk :94: :rusviztiksmili: :86:kankaaaa ujgeldinnnnnnnnnnn
allahım çatlak vızdışııı yaaaaaaaaa
ege bölgesinde bnm askerim cnmmm hem de nasıl özledim yaaa şafakkk son 5 ayy allahtannbu havada evde boyaya kalkıştık angelım grip oldum 1 dene serum yidimhalsiz kaldım yahuu ayy sevindimaskerinle konuşmuşsun ay insan çok özlüyo dimi birde soğuk var nerde görev yapıyodu:26:
meriç benim kızım canım ,vatardaki de bebeklik resmi..şimdi az daha kartttabi özledimmmm cnmmmm hoş sohbetliiii arkadasım bnmm
meriç kim ben neden bilmiom biiii deee kankayızzz :88::88:
tabi özledimmmm cnmmmm hoş sohbetliiii arkadasım bnmm
mega starrrr fstk a habureeee gelişmiş düzen yaptırılmazz kankaa senn için kazennnn yardımcı tutsun o yaapar gelişmiş düzennnujbuldukk :94: :rusviztiksmili: :86:
evet benim buyrun
la bu hizli cevap nerde:95: konulara yazasim bile gelmiyo allam :84: kil oldum dakka basi gelismis düzen yapmaktan :95:
ege bölgesinde bnm askerim cnmmm hem de nasıl özledim yaaa şafakkk son 5 ayy allahtann
sana da çok geçmiş olsun kuzum daaa badana yapmak için bu ayı mı buldun kızzzzz
geceyelimmmmmmmmm
çatkahhh vızdıkkkk anormaalll kankammmm
muzun cogu zarar azi karar dion yani ama bana azida zarar giii
canın meriç çeksin ama muz çekmesin ,potasyum çok onda fazlası zararlı nan ondan diom
geceyeli hoş geldinn
meric benim sefkilim :82: uzak dur o benim nil bana vercek merici :86: kendisine yenisinden yapcak aslinda tipkisinin aynisindan bana yapsa olur ama hazir yapilmisi varken hic ugrasmayimtabi özledimmmm cnmmmm hoş sohbetliiii arkadasım bnmm
onun kartligina kurban oliiimNil .!.:meriç benim kızım canım ,vatardaki de bebeklik resmi..şimdi az daha kartt
aha gidiom zaten simdi protesto yapmaya olmaz ki canimangelgozde .!.:mega starrrr fstk a habureeee gelişmiş düzen yaptırılmazz kankaa senn için kazennnn yardımcı tutsun o yaapar gelişmiş düzennn
ay sormaangelım annen tuttturdu yaptık işte ama oda anladı bidaha yapmaz bende nişanlımla eccük atıştım bugün inşallah barışırız nil sen evlimiydinbirde çocuğun mu var sana maşallah diyorum söyleyecek bişi bulamadım genç ve çok güzel bi annesin maşallahiyi akşamlar kızçeler
selam ins barisirsiniz cnm takma kafanaay sormaangelım annen tuttturdu yaptık işte ama oda anladı bidaha yapmaz bende nişanlımla eccük atıştım bugün inşallah barışırız nil sen evlimiydinbirde çocuğun mu var sana maşallah diyorum söyleyecek bişi bulamadım genç ve çok güzel bi annesin maşallahiyi akşamlar kızçeler
bana selam yok mu tirbiyesiz sipidiselam esmer güzeller
geldim akşam vakti yorgunummmm ama :44:
susamam nilim susamammm :98: ask bu askkkk sen ne anlarsin asktan git kizin totosunu neyim kasi :88:nazar degcek allah korusun :83: yüzbinlerce defa meaaasallahhhhvıstık sussss artık yeter
ruhum hasta zaten ,eşimde yanımda ne gülüon kendi kendine ,bana işaret mi çakıon dior,o da bir çatlak