- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
- Konu Sahibi angelgozde
tende yanışgı var kuzum falaştan keşke öle beyazzz olsammm hep isteyimmmmöyle ama vallahi
canım sende kumralsın
teninde açık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tende yanışgı var kuzum falaştan keşke öle beyazzz olsammm hep isteyimmmmöyle ama vallahi
canım sende kumralsın
teninde açık
nilim bakk avatrıma koycam bi foto ona baksana orda düzlemiştim saçlarımıııııı aşkıma yollicam güzelseeeeehe flaştan açık çıkmış olmalısın o halde angelim ...
ne olursan hanurun güzel işte ,özüne bek sen ,ham madde yerinde
ok bakim ,bekliyorumnilim bakk avatrıma koycam bi foto ona baksana orda düzlemiştim saçlarımıııııı aşkıma yollicam güzelseeeee
çok tşk ederim canım sağolasınNil bu arda makyajlarını takip ediyorum arada çok güzel maşallah
aaa evet heyy maşşallahAngelın mesaj sayısına bak uhh
ayyy cnm bnm sağollangelim abartmıyorum çok hoşsun ve çekici sin ki bu öellik herkeste olmaz çekici olabilmek , ki bu zorla olunmaz..sende var ..dolayısyla dediğm gibi özün güzel ..nasıl beğenmesin aşkın seni ...zaten şuan en kötü çıktığın resmine bile hayran hayran bakar emin ol ...allah kavuştursun bu arada canım
kız ben gündz çalıştığım için gündüz de kk dayım ondan çok bnmmAngelın mesaj sayısına bak uhh
aaa evet heyy maşşallah
kıskanma ne olur yaz senn de olurrr kızım ben birinn meaj sayısını gördüm geçen gün 42 bindiİyi bakalım ama gene de çok
kıskanma ne olur yaz senn de olurrr kızım ben birinn meaj sayısını gördüm geçen gün 42 bindi
gelsin cadı vallahi ..nilim az soraaaa fstk gelcekkkkkkk dağıtırrr olum topiciğimi şimdiiiii muzcu gardaşşş