- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
- Konu Sahibi angelgozde
olsunn kızımmmm ne olcakkk beaaaa senn havann yeterrrr
42 bin heee oyyyy....ben 2008 de üye olmuşum 6 binlerdeyim,geri kalmışım ben ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsunn kızımmmm ne olcakkk beaaaa senn havann yeterrrr
42 bin heee oyyyy....ben 2008 de üye olmuşum 6 binlerdeyim,geri kalmışım ben ya
kıskanma ne olur yaz senn de olurrr kızım ben birinn meaj sayısını gördüm geçen gün 42 bindi
kanka ön hazırlık yapak vızdık geliooooooogelsin cadı vallahi ..
vıstık koşş kızzzz üzledimmmm
orası belli olmazzzzzzzzuhhhh
GErçi bu gidişle benimde mesaj sayım artar ama sana yeetişemem herhalde ya
kanka ön hazırlık yapak vızdık geliooooooo
nereye kız ne güsel konuşuozz beBen çıkıyorum gelirim gene muck cicim
Ben çıkıyorum gelirim gene muck cicim
yokki aşağıda senbak benim avataravızdıkkk alıntı yapıo kankaaaaaa on saat sora gelir deliii
allah seni netmesinnn yaa vızdık gelcek diee konsept deişti resmen ama hatun kendini ağırdan satıooo astsolist :84::84:yokki aşağıda senbak benim avatara
neyse o anca gelir zati, benim az işim var ,bulurum sizi ben bebekallah seni netmesinnn yaa vızdık gelcek diee konsept deişti resmen ama hatun kendini ağırdan satıooo astsolist :84::84:
tmm nilimmm bnmmm ben buralardayım dahaaaaa :13:neyse o anca gelir zati, benim az işim var ,bulurum sizi ben bebek
sana özeldi değiştirdim şimdi gördün yitermen gelmiseeeeeeeeeeemm ama esmer degilim ben haaaaaaaaaaaa :86: simdiden pesin pesin söyleyimde
bu arada nil o avatar ne nann
nerde gördün encili söyle cabuk :95: bende bakcam bendeeeeeeeeeeeeeee :84:angelim abartmıyorum çok hoşsun ve çekici sin ki bu öellik herkeste olmaz çekici olabilmek , ki bu zorla olunmaz..sende var ..dolayısyla dediğm gibi özün güzel ..nasıl beğenmesin aşkın seni ...zaten şuan en kötü çıktığın resmine bile hayran hayran bakar emin ol ...allah kavuştursun bu arada canım
nilim az soraaaa fstk gelcekkkkkkk dağıtırrr olum topiciğimi şimdiiiii muzcu gardaşşş
kostum kanka kostumgelsin cadı vallahi ..
vıstık koşş kızzzz üzledimmmm
evet yapin yapinn vip ben geldim :82:özel bi kisiligim ben kanka :82: naparsinkanka ön hazırlık yapak vızdık geliooooooo
allaam begenmemek mmkün mü bide cibildanmis bu arada deminki muzlu avatar neydi nanahanda fıstık bu sana
yılın muz güzeli vıstık
aboooooooooooo inanmiom yine bi ilk gerceklesti benim sayemde ilk defa mehter takimiyla karsiladin biriniallaaammm nereye gitcem bi ilk gerceklesiyo 15li olurken kknin ilkleride bizim sayemizde olmustu:82:
amaninnn kankam kirmizi halilar sermis bana özel ula yirim ben seniii kendimi pek bi sey hissettim imm nasi denir dünyanin en vip kisiligi :82:hos zaten öyleyimkk capinda dünyaya acildim ben la
kankaaaa ujgeldinnnnnnnnnnnmen gelmiseeeeeeeeeeemm ama esmer degilim ben haaaaaaaaaaaa :86: simdiden pesin pesin söyleyimde
bu arada nil o avatar ne nann
nerde gördün encili söyle cabuk :95: bende bakcam bendeeeeeeeeeeeeeee :84:
kostum kanka kostum
oyy bende seni cok özledimmm merici daha cok özledim ama sende dicen merici gördün pabucumu dama attin
evet yapin yapinn vip ben geldim :82:özel bi kisiligim ben kanka :82: naparsin
allaam begenmemek mmkün mü bide cibildanmis bu arada deminki muzlu avatar neydi nan
aboooooooooooo inanmiom yine bi ilk gerceklesti benim sayemde ilk defa mehter takimiyla karsiladin biriniallaaammm nereye gitcem bi ilk gerceklesiyo 15li olurken kknin ilkleride bizim sayemizde olmustu:82:
amaninnn kankam kirmizi halilar sermis bana özel ula yirim ben seniii kendimi pek bi sey hissettim imm nasi denir dünyanin en vip kisiligi :82:hos zaten öyleyimkk capinda dünyaya acildim ben la
görmem mii hahah canin cekmesin diyo allamsana özeldi değiştirdim şimdi gördün yiter
canın çekmesin