- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi angelgozde
angel gacı gel gel akşamları diyordun neden yoksun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neeeyy senin yazdiklarina hep cevap verdimde sen geri yazmadin gec cevap vermis olabilirim :86:naaan fsıstıkkk konuşmyorum naaan ben senle
gel gel dedin topiğime geldik anacım sorular soruyorum cevaplayan yok
radyo mu ne onunla alakalı bişey sormuştum neyse unuttum gerçi
susamam nilim susamammm :98: ask bu askkkk sen ne anlarsin asktan git kizin totosunu neyim kasi :88:nazar degcek allah korusun :83: yüzbinlerce defa meaaasallahhhh
ula enisteee yine demis diceni kari koca öldürceksiniz nan beni asil o sana isaret cakiyoda senin haberin yok
neeeyy senin yazdiklarina hep cevap verdimde sen geri yazmadin gec cevap vermis olabilirim :86:
ne radyosu gii
tşk ederim canım eh işte ,fıstık var allahtan bugümn yüzüm güldünil hoşbuldum yavrucum nasılsın
tşk ederim canım eh işte ,fıstık var allahtan bugümn yüzüm güldü
sabah beri çok cansızım ,depresyona girmek üzereyim sanırım
ne oldu ki hayırdır önemli bişey yoktur umarım,
bende sabahtan keyifsizdim eve geldim bi güzel temizlik yaptırdı annem
onun için şuanda fazlası ile yorgunum öylesine bakıyım dedim takıldım yine kk ya
neyyy video mu hemide bana özelll kimseye gösterme ama haa sadece bana özel ossunayyyyyyyyyyyyyy ölicimmmmm yaaaa
yarın gelsin meriç kaşıcam totosunu ,sana özel meriçin videosunu çekicem sözzz:13:
aman serdar a hiç deyinme ,işi gücü bana sarmak zaten ,10 dk bir sataşıyor,dürtüp duruyor..
bu arada netimde çok yavaş...
speddy hoşgeldin canım
nan allah bilani virmeye zalak sipidi kirk kez aciklama yaptimya sen anlamadiysan benim sucum ne 5.kanal yayini radyo degil 2.kanal=+18.. 5.kanal=+25 dedim yüzbin defa yani senin anlican muzlu sosisli geyik yapiyoz ama tabikiside sansürlü biraz önce nil muz ekledi mesela mini capli bi yayin baslangici verdine biliyim naaan bi geyiktir sürüyordu :86::86::86:
haftasonu dinle radyo falan diye naan o ne diyorum kimseden çıt çıkmıyor
konuyu tam hatırlamıyorum ama öyle bişeydi :84::84::84:
neyse napuyosun bakıyımmm geveze hatun
yok canım
sanırım kıızmın yokluğu babanesinde idi bir süredir yarın gelicek inşallah ..çook özledim ,ağlamaklı geziniom ,bir iş yapabildiğimde yok ,yemek bile yapamadım bugün ,ekmek arası ile geçiştirdik vallahi ...
bir gelsin kızım ,ruhum okşanıcak inşallah ..
neyyy video mu hemide bana özelll kimseye gösterme ama haa sadece bana özel ossun
ne güzel iste seviyo seni napsin birak sarsin sende ona sar dikkatini mi dürtüyo yoksa
nan allah bilani virmeye zalak sipidi kirk kez aciklama yaptimya sen anlamadiysan benim sucum ne 5.kanal yayini radyo degil 2.kanal=+18.. 5.kanal=+25 dedim yüzbin defa yani senin anlican muzlu sosisli geyik yapiyoz ama tabikiside sansürlü biraz önce nil muz ekledi mesela mini capli bi yayin baslangici verdi
hem kendi anlamiyo hemde sucu bana atiyo
neyyy video mu hemide bana özelll kimseye gösterme ama haa sadece bana özel ossun
ne güzel iste seviyo seni napsin birak sarsin sende ona sar dikkatini mi dürtüyo yoksa
heeeeee
ay güldürdün ya beni allah ta seni güldürsün emiiiiiiiii
dua eden kısz similisi ni bulamadım idare et
tşk ederim seedy amin canım inşallah
oy oy kiyamamyok canım
sanırım kıızmın yokluğu babanesinde idi bir süredir yarın gelicek inşallah ..çook özledim ,ağlamaklı geziniom ,bir iş yapabildiğimde yok ,yemek bile yapamadım bugün ,ekmek arası ile geçiştirdik vallahi ...
bir gelsin kızım ,ruhum okşanıcak inşallah ..
oy oy kiyamam
ben degil kiz topikcene vallah kankalarim baslatti benim sucum yokspeedy-gonzales .!.:anam bu kız sapuk haaaa
sanane kzım ne sapukluk yapıyorsun muzla-sucukla ilgileniyorsun
fidux hanım bu açıklamayı da ilk kez duydm haaaa
ay saol nilim aminn :)) dua eden smilin ruhuna el fatihaheeeeee
ay güldürdün ya beni allah ta seni güldürsün emiiiiiiiii
dua eden kısz similisi ni bulamadım idare et
tşk ederim seedy amin canım inşallah
ben degil kiz topikcene vallah kankalarim baslatti benim sucum yok
al iste okumamissinki
ay saol nilim aminn :)) dua eden smilin ruhuna el fatiha
bn çıkıyorum artık gidiyim birazcık geyik yapıyımmm öptüm sizleriii
hep gülsün yüzün nilim
yarın güler yüzüm fıstığım
pai pai sipidii :79:speedy-gonzales .!.:bn çıkıyorum artık gidiyim birazcık geyik yapıyımmm öptüm sizleriii