Esmer ve alımlıyım diyorsanız, burada toplanalım..

yarın akşam parti var bende eccük sevgülümle hasret giderdim telefonda ayy sesini bile özlüyom çokhuzurum hoş geldin avatarın güzelmiş çocukken en sevdiğim çizgifilmdi heıdı

bugun ne gıydıne resim eklıcem kızlar yorumlarınızı beklıyorum fıkır lazzııımm

yarın akşam parti var bende eccük sevgülümle hasret giderdim telefonda ayy sesini bile özlüyom çokhuzurum hoş geldin avatarın güzelmiş çocukken en sevdiğim çizgifilmdi heıdı

teşekkürler canım....

benimde aynen öyle.. çok seviyodum bende...

ama sanırım annemi hatırlatıyo bana.. o yüzden koydum açıkçası... çok severdi oda...şimdi olsa izler yani o derece...

ay bak utandım kız şimcik :78:

öyle alttan alttan okuyodum ben...kimsecikler ilgilenmez diye..

sağol tatlım.....

ayy neden ilgilenmeyelim cnmm

ne partisi kızzz

bugun ne gıydıne resim eklıcem kızlar yorumlarınızı beklıyorum fıkır lazzııımm

tmm cnmm

teşekkürler canım....

benimde aynen öyle.. çok seviyodum bende...

ama sanırım annemi hatırlatıyo bana.. o yüzden koydum açıkçası... çok severdi oda...şimdi olsa izler yani o derece...
bende çok seviommm

kızlar ben çıkıorum az sora aşkım arıcakkkk yarınnn görüşürüzzz geneee tmm mı geceyelimmm öpüom senide de kuzummm

iyi geceler tatlım... aeo.. benimkide vadiye bakıyo..bende fırsat bu fırsat giriyom rahat rahat

kızlar ben çıkıorum az sora aşkım arıcakkkk yarınnn görüşürüzzz geneee tmm mı geceyelimmm öpüom senide de kuzummm

pekı canım bende çıkıcam eccük vadiye bakıyımhatrı kalmasın babam izliyorda muhabet çok güzeldi memnun oldum buarada çok tanıştığıma bidenem

pekı canım bende çıkıcam eccük vadiye bakıyımhatrı kalmasın babam izliyorda muhabet çok güzeldi memnun oldum buarada çok tanıştığıma bidenem

bende memnun oldum cnmm yarın görüşürüzz bende bi çıkıp bi giriorum ama bu sefer çıkıom kesinnn

canım yaa düşünmen güzelde hiç kutlamayın doğum günümü.. zaten eminim ben yine ölüm tarihim yazıcak yarın.. muhtemelen burda olamam.. saol bitanem yinede

bende memnun oldum cnmm yarın görüşürüzz bende bi çıkıp bi giriorum ama bu sefer çıkıom kesinnn

canım yaa düşünmen güzelde hiç kutlamayın doğum günümü.. zaten eminim ben yine ölüm tarihim yazıcak yarın.. muhtemelen burda olamam.. saol bitanem yinede

sen blrsn cnmm

bu ne yyaaa ne ka çok yazmışınız nen insan bizide düşünür

neyse günaydın ballı kreplerim kaymaklı kadayıflarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…