- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- Konu Sahibi angelgozde
Kar yağıooo
Günaydın bu arada kızlar
aa orası neresi canım:97:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kar yağıooo
Günaydın bu arada kızlar
nihancımmm nasılsınnnnnaa orası neresi canım:97:
iyiyim canım hemşom sen nasılsınnihancımmm nasılsınnnnn
günaydınnn cnmm bnmm nasılsınnn eee napalı kızımm nneden gelmedin akşam sen bakimmbu ne yyaaa ne ka çok yazmışınız nen insan bizide düşünür
neyse günaydın ballı kreplerim kaymaklı kadayıflarım benim
Kar yağıooo
Günaydın bu arada kızlar
yağmurlu bi günde yatağımdan zor kalkıp işe geldim yaaa hava bile karanlık gece gibi :84::84:iyiyim canım hemşom sen nasılsın
geldim yoktunuz benimde işim çıktı çıktık bebik bu akşam olurumgünaydınnn cnmm bnmm nasılsınnn eee napalı kızımm nneden gelmedin akşam sen bakimm
bizzz ne güsel sohbet ettikkk
nan burda da acayip yağmur yağıoo ve ben işteimmm
seninkide bişeymi ben kocikimi yatakta bırakıp işe geldim odaha kötüyağmurlu bi günde yatağımdan zor kalkıp işe geldim yaaa hava bile karanlık gece gibi :84::84:
7de fln geldikkkk bizzz cnmmm belki de 8di hatırlamıommmgeldim yoktunuz benimde işim çıktı çıktık bebik bu akşam olurum
bende işteyim aynı kaderi paylaşıyoruz
henüz kocikim olmadığı içinnnn öle bi sorunum yok allahtannseninkide bişeymi ben kocikimi yatakta bırakıp işe geldim odaha kötü
beterin beteri var yani düşün
henüz kocikim olmadığı içinnnn öle bi sorunum yok allahtannseninkide bişeymi ben kocikimi yatakta bırakıp işe geldim odaha kötü
beterin beteri var yani düşün
olunca anların bebik çok zor oliyiii vallahenüz kocikim olmadığı içinnnn öle bi sorunum yok allahtann
2011 bnm yılım olcakkk bu konuda inşşşş cnmmmolunca anların bebik çok zor oliyiii valla
2011 bnm yılım olcakkk bu konuda inşşşş cnmmm
ben istiyorum amaa aşkım ben bakarım sanaaa sen evimizde otur dio yaaaaa :18::18:hadi bakalım:98:
canım evlenincede çalışçanmı
herzaman maddiyat için çalışılınmaz ki kendini iyi hissetmek içinde çalışırsın ben işten çıksam eşimde bakar bana ama ben kötü olurum çalışmazsam alıştım bendeben istiyorum amaa aşkım ben bakarım sanaaa sen evimizde otur dio yaaaaa :18::18:
maddi sıkıntıları yok ama ne bilim alıştım ben çalışmaya evde oturmaya alışabilirmym bilmiorumm
yaaa önce cicim aylarında çalışmam da şöle 6 ay kadarr zaten bursada olmayacağım için iş bakmam lazım ben muhasebciyim yaaaa gelll bizim iş yerinn muhabesini tut diyo istersennn dediiii ama daha karar vermedimmmherzaman maddiyat için çalışılınmaz ki kendini iyi hissetmek içinde çalışırsın ben işten çıksam eşimde bakar bana ama ben kötü olurum çalışmazsam alıştım bende
yaaa önce cicim aylarında çalışmam da şöle 6 ay kadarr zaten bursada olmayacağım için iş bakmam lazım ben muhasebciyim yaaaa gelll bizim iş yerinn muhabesini tut diyo istersennn dediiii ama daha karar vermedimmm
şimdi bursadayım da cnm ben orduya evlencem allah kısmet edersee ben kabul edersem aşkım patronum olcak evettneden bursada değilsin kız
güzel olur aslında beraber çalışmanız kabul ederse patronunmu olcak
anladım canım hayırlısı olsunşimdi bursadayım da cnm ben orduya evlencem allah kısmet edersee ben kabul edersem aşkım patronum olcak evett
bana daha çok kızar kızımm nasıl olsaa bnmn hanım dicek işi bırakıp gidemicek dicekkkkanladım canım hayırlısı olsun
daha iyi patronun olması nazın geçer