Esmer ve alımlıyım diyorsanız, burada toplanalım..

bu ne yyaaa ne ka çok yazmışınız nen insan bizide düşünür:KK57::KK57:

neyse günaydın ballı kreplerim kaymaklı kadayıflarım benim:KK1:
günaydınnn cnmm bnmm nasılsınnn eee napalı kızımm nneden gelmedin akşam sen bakimm
bizzz ne güsel sohbet ettikkk :KK57::KK57:

Kar yağıooo :KK52:
Günaydın bu arada kızlar

nan burda da acayip yağmur yağıoo ve ben işteimmm :KK14::KK14::KK14:

günaydınnn cnmm bnmm nasılsınnn eee napalı kızımm nneden gelmedin akşam sen bakimm
bizzz ne güsel sohbet ettikkk :KK57::KK57:

nan burda da acayip yağmur yağıoo ve ben işteimmm :KK14::KK14::KK14:
geldim yoktunuz benimde işim çıktı :KK53: çıktık bebik bu akşam olurum :KK52::KK52:
bende işteyim aynı kaderi paylaşıyoruz:KK60:

ben istiyorum amaa aşkım ben bakarım sanaaa sen evimizde otur dio yaaaaa :18::18:
maddi sıkıntıları yok ama ne bilim alıştım ben çalışmaya evde oturmaya alışabilirmym bilmiorumm :KK59:
herzaman maddiyat için çalışılınmaz ki kendini iyi hissetmek içinde çalışırsın ben işten çıksam eşimde bakar bana ama ben kötü olurum çalışmazsam alıştım bende

herzaman maddiyat için çalışılınmaz ki kendini iyi hissetmek içinde çalışırsın ben işten çıksam eşimde bakar bana ama ben kötü olurum çalışmazsam alıştım bende
yaaa önce cicim aylarında çalışmam da şöle 6 ay kadarr zaten bursada olmayacağım için iş bakmam lazım ben muhasebciyim yaaaa gelll bizim iş yerinn muhabesini tut diyo istersennn dediiii ama daha karar vermedimmm :KK31::KK31:

yaaa önce cicim aylarında çalışmam da şöle 6 ay kadarr zaten bursada olmayacağım için iş bakmam lazım ben muhasebciyim yaaaa gelll bizim iş yerinn muhabesini tut diyo istersennn dediiii ama daha karar vermedimmm :KK31::KK31:

neden bursada değilsin kız
güzel olur aslında beraber çalışmanız kabul ederse patronunmu olcak:KK1:

X