- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
-
- Konu Sahibi angelgozde
bende diyetteim cnmmm :84::84:
kıızım ben kendim yaptımmmmmm :95::95::95:
kızım bütün çenesi düşüklerrrrr toplanmışızz bırayaaa 100 sayfa yapcaz galiba bu geceeannene okuma sakın kız valla öldürürböyle şeyler denmez anneye sonra iş cididye bindimi söyle annemde diyo bana ne fındıklar kırmışsın ama şimdi bişi diyemiyo nişanlıyken:90:
heheh aferinnnnn yoksammm yırttcaktım ağzınıııtamam bebik sözümü geri alıyorumokadar güzel yapmışsın ki okadar güzel olmuş ki pastane baklavasından ayırt edemedim ondan
kızzz çok mu kızarr annen ciddennn senn yaş kaçtıııı :26:
kızım bütün çenesi düşüklerrrrr toplanmışızz bırayaaa 100 sayfa yapcaz galiba bu gecee
annene okuma sakın kız valla öldürürböyle şeyler denmez anneye sonra iş cididye bindimi söyle annemde diyo bana ne fındıklar kırmışsın ama şimdi bişi diyemiyo nişanlıyken:90:
heheh aferinnnnn yoksammm yırttcaktım ağzınııı
bnm marifetim aşkım yaşadıııı
ehehehee aynen bende dio kiii bana git bilgisayarına sennnburda olmadığım zaman annemin başını şişiriyorum çok çenesi düşük diilim ama formumda olduğum zamanlar tutamıyorum kendimi
benı vermıyolarkı ben annemede soyluyorum buraya yazdıklarımı ama sen kızlara neler anlatmısın oyle utanmaz der
burda olmadığım zaman annemin başını şişiriyorum çok çenesi düşük diilim ama formumda olduğum zamanlar tutamıyorum kendimi
bu topik bnm deil kiii cnmm artık hepimizinnnnkorktum bendehem topikine gelmişsin hem ne dedin diyorum kendime tamam abla bida olmas:90:
vermiyorlarmı ee neolacak sonu:26:
neden beee ne oldu geneeyaaa üfffffffffffff
kavga ettikkkkk daha doğrusu o etti benlee valla ben etmedimmmmm :95:
ayyy vermezlerseee o kötüü o zaman meralcim yaaaabılmıyorumkı canım nasıp kısmet neyse o olcak askerden gelsın ısını bulsunda o zaman daha farklı olur ınsallah
bana ne vuruon beeee :84:neden beee ne oldu genee
ayyy vermezlerseee o kötüü o zaman meralcim yaaaa
ayyy zormuş işin meralcim allah yardımcın olsunnnvermıyolar canım kesın konustular ama hanı tam cıdıye bınsın falan ısı olsun dedemler falan hayırlısı neyse o olucak ınsallah ınsallahda askımla olurr bılmıyorumkı askerlıgı bıtırelımde