Esmer ve alımlıyım diyorsanız, burada toplanalım..

bılmıyorumkı canım nasıp kısmet neyse o olcak askerden gelsın ısını bulsunda o zaman daha farklı olur ınsallah

aa üzüldüm ama bak şimdi inşallah herşey yolunda gider canım gönlünce olur istediklerin allah tüm sevenleri kavuştursun inşallah:KK31:

ayyy zormuş işin meralcim allah yardımcın olsunnn :KK31:

cnmmm bnm yaa sevdim seniiii geeceyelimmm :KK19:

amın canım ama allaha sukur zorda olsa askımla beraberım aılem gorusturmuyo ama ynıede allah ayrdımcı oluyo ben onların bızı ayırmasından korkmuyorum alalhım ayırmasın yeter

acayıp uykum geldı gorusuruz kızlar ıyı aksamlar:KK16::KK16: hersey hepımızın gonlune gore olsun :KK16:

sanada iyigecer tatlım rahat uyu bidenem bozma moralcezini herşey düzelir baştan vermeyiz derler ama sonra verirler hep öyle olur başlarda yakıştıramazlar filan sonra olur kuşum büyükler girince araya

amın canım ama allaha sukur zorda olsa askımla beraberım aılem gorusturmuyo ama ynıede allah ayrdımcı oluyo ben onların bızı ayırmasından korkmuyorum alalhım ayırmasın yeter
sen dua et cnm allahın izni ile bişiy olmazzzz ailenn istememesiiii için bi neden var mı :KK25:

dayımlara gittim bizim yan apt.da oturuolar onlarda da tel çekmio.. haber veremdim kont. yoktu.. bu yüzden kavga etik.

aman yaaaa böle ufak şeylere bilee takılıolar takma sen incimmm :KK31:
sanada iyigecer tatlım rahat uyu bidenem bozma moralcezini herşey düzelir baştan vermeyiz derler ama sonra verirler hep öyle olur başlarda yakıştıramazlar filan sonra olur kuşum büyükler girince araya

ii geceler meralcimmm :97:

amın canım hepımızın dualrı kabul olur ınsallah

X