- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
-
- Konu Sahibi angelgozde
bende hep beyaz olmak istemişimdirrr :26:
inmez annem inmez alışırrrr alışırrrrrranem su kk ya yazdıklarımı bı gorse ınme ıner kadına
aynen öle cnmm ama ben hafta içi koyamam çalışıorum anca pazar günü yaaaaaa :84::84:
insan hep kendinde olmayan özellikleri ister cnm bu bi gerçekk malesffbu insanoğlu hep olmayanı istiyor işte hep bizde olmayanı istiyoruz neden aceba:26: bende öyleyim canım
tmmm cnmmmm olur tabiii o zamanne zaman uygun olursan datlum önemli değil
karamısın kızz ben ten olarak öle çok esmer deilim saç rengim koyu bnm
inmez annem inmez alışırrrr alışırrrrrr
yok be yavrumm buğday tenliyim hatta yazın etek giydiğimde bacaklar süt beyazı çıkıo ortayaa
bi yazı okudum şimdi öldüm gülmekten
Bugün seni sordum martılara..Adını duyunca yüzüme s.çtılar
kızımmm ne olcakkk be söleme annenehehe tabı olmazmı bı gununde benımkı bana cook kızdı arabayı cook hılzı kulanıyodu dedım herhalde olucez yanı o kadar korktum ercan hanı olurda bu arabadan sag cıkarsak sen oldur benı yoksa annem bu arabada ne ısın var dıye o keser benı dedım hehe annem bı okusa benı yer yer
oley o zamannnnannn seni de evlendircezzzz yakındaa başgöz ederizzz
ehhehehe yazının tamamı nasılll
bende diyetteim cnmmm :84::84:ben diyetteim ama yiyeceim kimse tutamaz benii saol angelım hangi tükkandan aldın bunu baya bi tazaymiş bak hep isteriz artık
kızımmm ne olcakkk be söleme annene
eheheheh tmm o zaman bendee baya uzun bişiy sandımdııbukadar kız yazı değil sözmüş
kızzz çok mu kızarr annen ciddennn senn yaş kaçtıııı :26:oyle yapıyorum ıkımızınde saglıgı ıcın
hehe tabı olmazmı bı gununde benımkı bana cook kızdı arabayı cook hılzı kulanıyodu dedım herhalde olucez yanı o kadar korktum ercan hanı olurda bu arabadan sag cıkarsak sen oldur benı yoksa annem bu arabada ne ısın var dıye o keser benı dedım hehe annem bı okusa benı yer yer
kızım bütün çenesi düşüklerrrrr toplanmışızz bırayaaa 100 sayfa yapcaz galiba bu geceeannene okuma sakın kız valla öldürürböyle şeyler denmez anneye sonra iş cididye bindimi söyle annemde diyo bana ne fındıklar kırmışsın ama şimdi bişi diyemiyo nişanlıyken:90: