- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi angelgozde
içimde ki ses dieee bir arkadas var yaa cnm bilmem tanıomusunnn
dün onun doğum günü idi aaa sana da geçmiş olsunn tatlım yaaaaaaaaa
aynen bende ama ara verdim birazz bıktım bu faturalardan bak gene hatırlattınn nanTANIYORUM canım iyi seneler ona ozaman geçmiş oldu ama napalıum
teşekkür ederim offf bugünde yoğunum beeee hadi oynayak
aynen bende ama ara verdim birazz bıktım bu faturalardan bak gene hatırlattınn nan
kızım sen neden geceleri kk yaaa gelmiommmm :97::97:
o zaman daha koyu oluoo sohbetlerrr iş fln olmuo yaaaaaaa
ehehe tmm o zaman cnmmmm bende bu aralar giriom ama çok duramıom açıkd uruo sadece askerim arıooo onla konuşuozzz gündüzleri de fazla muhabbete dahil olamıorun çünküüüüü işer baya yoğun bu sıralarrrrr :84::84:gün boyu zaten kafa patlatıyorum onun için geceleri kk gelmiyorum
bide ben geldiğimde çok fazla yoğunluk olmuyorduevdekilerle takılıyorum yada girersem oda nadir face geliyorum :78:
ehehe tmm o zaman cnmmmm bende bu aralar giriom ama çok duramıom açıkd uruo sadece askerim arıooo onla konuşuozzz gündüzleri de fazla muhabbete dahil olamıorun çünküüüüü işer baya yoğun bu sıralarrrrr :84::84:
kız bitio mu gerçekten bilmiom kii şafak 160anladım canım
sizinde şafak gittikçe bitiyorhadi bakalım
o kadar güzel hayallerii var kiiiii aşkımın sipitcimmm ben bile anlattıçaaa mutluluktan uçuyorummangel inşallah herşey düşündüğün gibi olur çok sıkma canını ama herşeyi zamana bırak.
genelde erkekler askerden geldikten sonra biraz bunalımda oluyoranlayış göster. zor dönemler olacak.
bana göre bitiyor ama şafak nasıl 160 naan 5 ay olan ne
napim kızım ben misafir perverimmmkızım öğlen geldi acıktık yaahuu konurmu böle şelerrr
müsaitimmm cnmm h.g napıosunnnngözde hanım ben geldim. müsaitmisiniz
aynen bende cnmmm yaaa hem buralardayım bi yandan da faturalarla uğraşıorumm yedin mi böreklerimden kısırımdanhiççç ne yapıyım öylesine takılıyom işte canım.
o kadar güzel hayallerii var kiiiii aşkımın sipitcimmm ben bile anlattıçaaa mutluluktan uçuyorumm
ben demedim zaten o kendisii istioooo zaten işi fln daaa varrr hemen olsun istio kızım korkutmaaa benii değişir mi diosun askerden geince
ben bekliom çok güzelgenelde hep demezler mi askerlik adamı değiştirir diye :96: ama bu illa kötü olacak diye bişey yok ki hemen olumsuza yorma.
Erkek askerden sonra erkek olur daha rahat düşünür askerlik her zaman engeldir çünkü
Hiç asker yolu beklemedim ben yaw