Esmer Erkek mi, Sarışın Erkek mi?

sarışın renkli gölü erkelermi yoksa esmer tanli erkeklermi türk kadının ilgisni çeker

• sarışın uzun boylu renkli gözlü

OY: 4 18,2%
  • esmer kalıplı uzun boylu

OY: 18 81,8%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
Türk kadını esmer sever kesinlikle...ben de hep istemişimdir şöle kara kaşlı kara gözlü bi aşkım olsun ama olmadı bi türlü yav...ilk aşkım sarışın ela gözlüydü şimdikiyse koyu tenli kumral yeşil gözlü...tenden kurtarıyo biraz esmere yakın yanii...neyse ben onun tipine aşık olmadım zaten:asigim:

bende kumral sevenlerdenim şu ana kadar esmerler ve sarışınlar pek dikkatimi çekmedi kumral olacak biraz da yapılı olacak cılız sevmem.. hehe

valla çok zor soru kıvanç tatlıtuğa bakıorm bi içim su ama aynı zamanda zoraki kocanın ömeri burak özçivitte muhteşem ikiside bnce bana ikiside uyar..

Esmeeeeeeeeerrr, esimde esmer iyiki!
Sarisinlarinda cazip ,cekici olanlari olur ama ben yinede evlilik icin esmer tavsiye ederim hehe. Sarisinlar hep bir aldatici gibi gelir bana..

arkadaslar slm önceliklen bende asla sarisin erkeklerden hoslanmazdim daha cok esmer erkeklere bayilirdim ama simdi suan yanimda sarisin ve yesil gözlü biri var cünkü onunlan evlendim kader kismet diyorum!Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…