• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esmer Erkek mi, Sarışın Erkek mi?

sarışın renkli gölü erkelermi yoksa esmer tanli erkeklermi türk kadının ilgisni çeker

• sarışın uzun boylu renkli gözlü

OY: 4 18,2%
  • esmer kalıplı uzun boylu

OY: 18 81,8%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
esmer bence kaya çilingiroğluda sarşın mavi gozlu kardeşimin bi hocasıda sarşın renkli gozlu erkekler hep yakışıklı değil demek oluyor sankı

tabii kii

sarışın bi güzelliği olan esmer erkek.. Gözler tercihen mavi, ten de güneşte yanmış olacak kaslardan bahsetmiyorum zaten mutlaka kalıplı olcak süpeer(başka bi arzum?)

bi de sarışın görünce aptallaşıyorum bunu da not edin

:Roflol::Roflol:

bu saçma biri soru olmuş bence cunku herkesin begenisi farklıdır.bi söz vardır ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca.ha esmer he sarısın benım olmadıktan sonra napıyım....

Bir zamanlar sarışınları çok beğenirdim mavi gözlüleri ama :) :utangac: esmerleri beğenmezdim hiç ve nice yakışklı esmerleri kızlar beğenirken ben elimin tersiyle iterdim :D

amaaa şimdi sevdiğim esmer hiç pişman değilim keşke daha önceden esmer sever olsaymışım şimdi de sarışınlar itici geliyor :dance:

anketin şıkları çok sınırlı ama yaa...
tamam esmer erkeği ben de severim ama,eğer şıklarda beyaz tenli ve ela gözlü de olsaydı ben onu seçerdim.

esmer esmer esmer esmer bın kere onbın ere kesınlıkkkle esmer
oncelerı benı mıcın farketmez derdı mam sonradan anladımkı esmer yaa esmerdır yan ıerkek esmer olur =) ben oyle severım :)

Esmerim biçim biçim , ölürüm esmer iiçin, neydi gerisi yahh... neyse:teytey:
ama yok bazende şarısınlar oluyor yaniiilaelaelaelaelae

Back