Esmer Erkek mi, Sarışın Erkek mi?

sarışın renkli gölü erkelermi yoksa esmer tanli erkeklermi türk kadının ilgisni çeker

• sarışın uzun boylu renkli gözlü

OY: 4 18,2%
  • esmer kalıplı uzun boylu

OY: 18 81,8%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
Şöyle uzaktan bile baktığında kara kaşını,kara gözünü görmediğim erkeği ne yapayım..Eşim de esmer,özellikle seçtim..Tek favorim...

esmerden eş olur,sarışın gezip tozmalık derim ben.....

Bunu çok sevdim benyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
Evlenilecek erkek var, eğlenilecek erkek var değil mi??? Süpersin yajeyyarjeyyar

Arkadaşlar esmer esmer diye tutturmayın... Ben tutturdum şimdi sevgilim sarışın ve renkli gözlü... Büyük konuşunca başına geliyor iştea.sa.s

Ne bu esmer takıntınız yaa. Hayret birşey:mymeka:

Tabiki de ESMER.:asigim: Nediyim sarışını. Bu arada benim esmerim de neredeyse zenciye kaçıyor iyimi.:Roflol:

surekli degistirsin sacını bi sarısın bi esmer bir golgeli bi rofleli...
ciddi diildim haliylen o kadarda garip bi kadın diilim.laelaelaelaelae
esmer erkek tabiki sarısınlara antipatim var cinsiyeti erkekse....
pek bi bebeksiler...

kIZLAR ASKIN RENGI SEKLI YOK:::

esimden önce hep uzun boylu ,biraz sporcu erkekleri hep begendim...
Esim tam tersi benden yari bas uzun ve zayif ama ona asigim....

esmer severim ama benimkide sarışındı mavi gözlüydü:))) sarışın derken kumral dı tam sarışınları sevmiyorum bana itici geliyor esmer daha doğal gibi geliyor sanki sarı çiyan herkesin beğğenisi başka tabi

sarışın olacak,şöyle güneş vurduğu zaman saçlarına saçları parıl parıl parlayacak...
gözleri yeşil olacak,sabah uyandığı zaman yemyeşil kocaman gözlerle sana bakacak, :asigim:
yanakları hafif pembemsi olacak duştan çıktığı zaman yeşil gözleriyle pembe yanaklarına bakmaya doyamayacaksın,
hafif yapılı olacak,biraz da (çok değil) toplu olacak,yanında yürürken sarılırken güçlü olduğunu hissedeceksin..

yeme de yanında yat :sm_cool: sevgilimi tarif etmişim laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…