• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esmer Erkek mi, Sarışın Erkek mi?

sarışın renkli gölü erkelermi yoksa esmer tanli erkeklermi türk kadının ilgisni çeker

• sarışın uzun boylu renkli gözlü

OY: 4 18,2%
  • esmer kalıplı uzun boylu

OY: 18 81,8%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
sarışın erkeklerden nefret ederim ,sarışın erkek bana çok feminen geliyor ,erkek gibi göremiyorum ben sarışınları ,erkek dediğin erkek hatlarına sahip olmalı ,esmere gelince esmerlerin de çok esmeri hiç ii olmuyor ,ben kumral taraftarıyım ya da buğday tenli ama bunun bir kıstası yok ,insanlar hiç bir zaman belirledikleri tiplerle beraber olamazlar çünkü karşındaki insandan etkilenmen için sadece sarışın esmer olması önemli değildir ki , bir bütündür hepsi ,kaşı gözü konuşması sesi duruşu bakışı tarzı hepsi bir bütün halinde insanı etkiler bazen esmer biri de hoş gelebilir bazen de kumral ,ama sarışın aslaaaaaaa:umursamaz::umursamaz::olmaz::olmaz:

esmerrr, kalıplı uzun olsun birde yeşil gözlü bir sevgilim olsun isterdim hep gözleri ela oldu diğer özellikleri hep istediğim gibi o da nazar boncuğum olsun :nazar: :sm_cool:

tabıkıde esmerrr, yerimseniben
sarısın erkek oldum olası ıtıcı gelmıstr bana..
oysa esmerler olemı deıl elbette:D:D:D:
bnm askm da esmerr yerımmm onuuu Şeniz Şeniz

hep esmer istiomdaa nerde kumralı sarışını war benii buluoo yawwfisfisfis

şöle yağız bi delikanlı bulamadımm:1no2:

sarışın erkekler bana süt gibi geliyo nedendir anlamadım dikkatimi çekmez...ama esmer ela gözlü oldumu gelde bakma arkedeş benim var bitane zaten çakı gözlüm benim:1rolleyes:

Back