• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esmer Erkek mi, Sarışın Erkek mi?

sarışın renkli gölü erkelermi yoksa esmer tanli erkeklermi türk kadının ilgisni çeker

• sarışın uzun boylu renkli gözlü

OY: 4 18,2%
  • esmer kalıplı uzun boylu

OY: 18 81,8%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
sarışına bakılır, esmere tapılır :16: :21: ben hep esmer beğenirim, ama şuanki sevgilim sarışın :1: arkadaşlarım bile şaşırmıştı ilk çıktığımızı öğrendiklerinde :1:

Kumral olsun yeşil yada ela gözlü olsun birde trabzonlu olsun ve benden uzun olsun. Allahım senden başka bişey istemiyorum bu isteğimi gerçekleştirdin =)

ne çok kara dencek esmer; kara zeytin..ne de sarı; limon yemiş bi kafa...bence kumral..kara yada çok açığın ortasını bulmuş kavrulmuş biri işte:)) kumral olmalı bence..

bence esmerr saçlar gözler kapkara sakallı olsun saçıda 5 numara olsun haha :9:

kutuya koyduk,kırmızı kurdele taktık siparişiniz hazır kargonuzu ne zaman gönderelim hanımefendi?:1::1:
yanlış anlamayında güldüm dediğinize..birden sipariş gibi okuyunca hoşuma gitti valla:))

valla şöyle uzunca boylu kilosu boyuyla orantılı simsiyah saçı kaşı gözü beyaz tenli bi erkek olsa amanınnnnnnn sennn yıllardır hayalimde ki erkek karşıma çıkana kadar seni bekleyeceğim :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

siyah saçlı beyaz tenli yeşil gözlü...yani kumaral..(beyaz derken öyle çiğ beyaz değil buğday tenli dielm:)) allah hrkese gönlündekini versn...:D

Back