• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esmer Erkek mi, Sarışın Erkek mi?

sarışın renkli gölü erkelermi yoksa esmer tanli erkeklermi türk kadının ilgisni çeker

• sarışın uzun boylu renkli gözlü

OY: 4 18,2%
  • esmer kalıplı uzun boylu

OY: 18 81,8%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
yaaa benimkideee kendi kara gözü kara idi:)) ama çok ta yakışıklıydııı. hep derdi arayıpta bulamadığım herşeyi sende buldum dieee. ablasıyla ilk tanıştığımızda tam kardeşime göre bir insansın çok yakışıyosunuz faaln:)) inşallah şimdi mutludur. ayrılığın suçu ondaydı diyemiyorumki öle olduğu halde:) yinede kendimi suçlamak için bi sebep çıkarıyorum ortaaa allahım hep mutlu olsun yarabbiiimm:( amann neyseee iki kelam yazcaktım yine daldım içine:))

benim hayalimde ki erkek sarışındı.. yani sarışın derken açık kumral ve renkli gözlü.. esmer erkekler çok tüylü oluyo :kedi: ama aşkım da esmer sayılır.. koyu kumral gibi bişi kaydirigubbakcemile

Sarışın yada kumral renkli gözlü bir oğlum olsun ama kocam olmasınkaydirigubbakcemile3
birşeyler hissedemiyorum sarışınlara karşı
esmersen güzelsin:teytey:
esmer yarimi çok seviyorum:asigim:

bizim komşumuz vardı lazlar renkli gözlülülerdi bende çocuktum gözlerine çok dikkatli bakardım acaba derdim dünyayı mavimi görüyorlar sonra sarışın mavi iri gözlü birini sevdim kumral sevmem esmerde olabilir sarışında

Kesinlikle esmerrrrrrrr en yakışıklı sarışın renkli gözlü erkeği getirseler(di) umrumda olmaz(dı) kocişimde esmer uzun boylu tam hayalimdeki erkek sositososito

Back