Esma'ül Hüsna Dua Grubu 🌼

muhursuzpusula canm ben katılamayacagm dualar hatimler diğer tesbihler yetiştiremiyorm ramazandan sonra devam edilirse katılırım inş yeniden Allah hepimizin dileklerini kabul etsin inşallah hayırlı ramazanlar

Glstnak~gulistan benide ekleseniz sevinirim

muhursuzpusula canm ben katılamayacagm dualar hatimler diğer tesbihler yetiştiremiyorm ramazandan sonra devam edilirse katılırım inş yeniden Allah hepimizin dileklerini kabul etsin inşallah hayırlı ramazanlar
Tamam canım

L Livagul canım normalde ekleyemeyecektim sayı vs değişikliği sebebiyle ama çıkan arkadaş yerine ekleyebilirim seni bu konunun ilk sayfasını kontrol edip ordaki sıra ve adetler yazıyor

Nilüfer elif gizem Tavuk_suyu_ Fatoş Pembe Lotus sıla Dream Theater Rukiye Ayşe ve kendim için okudum Rabbim kabul etsin inşallah Allah gönlümüzdeki duanızı kabu etsin inşallah amin

Selamün aleyküm çok teşekkür ederim.benide eklemissiniz fakat Ramazan'da baya bir yoğunum ve rahatsızım affınıza sığınarak katilamayacagimi bildirmek isterim.rabbim herkesin gönlündeki duaları hayra çevirip kabul eylesin tez vakitte inşaallah hayırlı ramazanlar hayırlı akşamlar dilerim

Cnm ben katılıcam, önceki gruptan da son 9 kişi kaldı hemen bitiririm onu, işler çok yoğundu kusura bakmayın hakkınızı helal edin hemen okucam

muhursuzpusula canım sonradan eklediklerini e sona eklersen sevinirim yoksa karışabilir

Katılabilir miyim?

Tüm hepimiz için okudum Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın hepimize

Hepimiz için okudum rabbim kabul etsin sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

muhursuzpusula cikan olmustu sayılar guncellendi mi okumaya başlayabilir miyiz?
Canım şimdi okuyan arkadaşlarda oldu ya sayı karışmaması için çıkan arkadaşları silicem sadece. Yani onlara okuyanlar birazcık fazla okumuş olacaklar yoksa başka türlü sayıları toparlayabilme şansım pek yok baya karışır çünkü :) Yani başlayabilirsin istersen çıkmak isteyenleri çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…