Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

Y Yaz2021 ve dolar milyoneri niyeti için okudum Allah kabul etsin. Amin MssPARE

Y Yaz2021 dolar milyoneri için okudum allah kabul etsin inşallah MssPARE

Y Yaz2021 ve dolar milyoneri niyeti için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah MssPARE

Bugün duası okunucak arkadaşlarimız

Birinci duası okunucak arkadaşımız

dunyadanuzak

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.

Lâ ilâhe illallahu vahdehu lâ şerîke leh, lehu'l mulku ve lehu'l-hamdu ve huve alâ kulli şey'in Kadîr.

Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed.

Ya Tevvab (c.c)niyetini dualadığımız kardeşimizin doğumundan amel defterini eline alana kadar bilerek bilmeyerek, hatırladığı unuttuğu, büyük küçük, gizli aşikar ne kadar günahı varsa ve olacaksa hepsini af ve mağfiret eyle Ya Erhamerrahimin. Kimin hakkına girdiyse , kimin günahına vesile olduysa onlara da rahmetin ile muamele eyle.
Annesine, teyzesine, kardeşine,babasına ona ve tüm din kardeşlerimize, içlerinde bize de iz bırakmayan maddi manevi hastalıklarımıza kalıcı acil şifalar ver Ya Şafi(c.c)
Katından nasip olacak her türlü hayra ve nimete muhtaç, onu bol, hayırlı, helal rızık ile rızıklandır Ya Rezzak (c.c)
Ders çalışma azmi ve çalıştıklarıyla da izninle başarılı olmasını nasip eyle. Dünya ve ahiret sınavlarında muzaffer kıl. Sıkıntılarını gider feraha kavuştur

Ya Fettah (c.c)
Onu ve cümlemizi sana yaklaştıracak ve razı olacağın amellerle ibadetlerle nasiplendir Ya Kadir(c.c). Bizlere rahmetin ile muamele et

Ya Rahman Ya Rahim (c.c).

Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed. Elhamdülillahi Rabbil'âlemîn. Amin, amin, amin

ikinci duası okunucak arkadaşımız

S selin18

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed Allah'ım beni ve ailemi tüm yarattıklarının şerrinden koru. Beni ve ailemi razı olduğun kullarından eyle. Bizi razı olduğun kullarınla karşılaştır. Evlatlarımın kalbine namaz aşkı ver. Bana ve aileme Eyüp peygambere verdiğin şifadan nasip et. Babama ve bize cennette peygamberimize komşu olmayı nasip et. Allah'ım uğradığım musibetlerin ecrini senden istiyorum.Kaybettiklerimden daha hayırlısını senden diliyorum. Katından indireceğin her hayra muhtacım ya rabbi. Dua arkadaşlarımın da dualarını kabul et ya rabbi.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

İSM-İ AZÂM DUASI

Eûzü billahimineşşeytanirrBismillahirrahmanirrahim

Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü,yâ Hannanü,yâ Mennanü,ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard,Yâ zel celali vel ikram.”Ya Hayyu,Ya Kayyûm.Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekûn lehü küfuven Ehad.

Elif Lâm Mim,Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm.Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim.Yâ zel celâli vel ikram.Yâ Erhame’r-Rahimin.Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe,illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.
Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh,lehü’l Mülkü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir.Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir... Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.”...

okumalarımız bitiyor

Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın

Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

H Hazellll

Ssero

penyez83

ilknurrr22

A Ada-Anne

papatyamm

MssPARE

Freddy

C Cittaslow

oralardamevsimyazmi

K kamera

nursevdi

PiXiEE

L lov3y

B begonviil

zeyno genc

MMorsalkimm

littlezelda

YagmurSendeanlarsn

Sudansebeplerivar

sunpineapple

Y Yaz2021

dolar milyoneri

dunyadanuzak

MoonfacedMom

S selin18

ilknurrr22 arkadaşı

Sudansebeplerivar

sunpineapple

Dualarınız tamamlandı Rabbim kabul etsin

Y Yaz2021 ve

dolar milyoneri için okumayanlar

ilknurrr22 arkadaşı

ilknurrr22

C Cittaslow

PiXiEE

B begonviil

Son düzenleme:
dunyadanuzak
S selin18
niyetlerine okudum bağışladım ALLAH kabul etsin aminnnnnn MssPARE

dunyadanuzak , S selin18 niyetleriniz için okudum Rabbim kabul etsin MssPARE

Ben yazdım sanıyorum yazmamışım kardeşlerim hakkınızı helal edin 22-23-24-25 niyetleri için okudum Rabbim kabul etsin inşallah MssPARE

MssPARE dün yazmayı unutmusum
dolar milyoneri Y Yaz2021 dunyadanuzak S selin18 arkadaşlarımın niyetine okuduk Allah kabul etsin

dunyadanuzak S selin18 niyetlerinize okudum Rabbim kabul etsin inşaallah MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…