Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

Sudansebeplerivar ve sunpineapple niyetlerine okudum
MssPARE

Bugün duası okunucak arkadaşlarimız

Birinci duası okunucak arkadaşımız

Y Yaz2021

Allahumme Salli ala seyyidina Muhammed ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...

Allah'ım sana yalvarıyorum, peygamber efendimizi araya koyarak senden istiyorum, Ey çok sevdiğim peygamberim, Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Allah'a yalvarıyorum, senin hatrin için kabul etmesini istiyorum,ya rabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle,
Allah im Ekine tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eyle, benim için dua eden herkesin dualarıni kabul eyle...Âmin

ikinci duası okunucak arkadaşımız

dolar milyoneri

Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alî seyyidina Muhammed

Ya Tevvâb ya Tevvâb ya Tevvâb… Allah’ım doğumdan ölüme kadar; bilerek bilmeyerek, unuttuğum hatırladığım, gizli açık, büyük küçük ne kadar günahım varsa hepsine tek tek tövbe ediyorum sen af ve mağfiret et Yarabbi aminnn

Ya Şafi ya Şafi ya Şafi… Anneme babama ve bana Şafii ismin hürmetine hasarsız kalıcı acil şifalar ver Allah’ım amiiinnn

Ya zül celali vel ikram… Annemin babamın günahlarını affeyle mağfiret eyle. yuvamızdan huzuru, sağlığı, bolluk ve bereketi eksik etme Yarabbi amiiiiinnn

Ya Fettah ya Gani.. Hayallerimden bile daha güzel daha hayırlı bir evi en kısa sürede , kolaylıkla, helal yoldan, borçlanmadan alabilmeyi bana nasip et Allah’ım amiiinnn

Ya mucib ya vedud ya habir… Yarabbi göz aydınlığım olacak , iki cihan saadetim olacak, bana ve sevdiklerime karşı sevgi saygı besleyen, Kadir kıymet bilen, iki cihanda da şükür sebebim olacak hayırlı bir eş , hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip et Allah’ım amiiiinnnn..

Ya Mani ya Hakîm.. Şu an hayatımda olan beni yoran üzen ne varsa kolaylıkla hayatımdan çıkar yarabbim amiinnn

Ya Mani ya Cebbar ya HAkîm.. İş yerinde ve çevremde kötü niyetli, içten pazarlıklı, kalpleri kararmış insanlara sen fırsat verme Allah’ım.. onları benden ve sevdiklerimden uzak tut YArabbi, tuzak kuranların en hayırlısı sensin onların planlarını, tuzaklarını kendine çevir ayaklarına dolandır Allah’ım amiiinn

Yarabbi burda dua eden, duama amin diyen kardeşlerimin dualarını da kolaylıkla, afiyetle, tez zamanda kabul et, çok şükür oldu sevinci yaşat aminnnn

Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alî seyyidina Muhammed....

İSM-İ AZÂM DUASI

Eûzü billahimineşşeytanirrBismillahirrahmanirrahim

Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü,yâ Hannanü,yâ Mennanü,ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard,Yâ zel celali vel ikram.”Ya Hayyu,Ya Kayyûm.Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekûn lehü küfuven Ehad.

Elif Lâm Mim,Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm.Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim.Yâ zel celâli vel ikram.Yâ Erhame’r-Rahimin.Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe,illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.
Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh,lehü’l Mülkü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir.Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir... Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.”...

okumalarımız bitiyor

Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın

Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

H Hazellll

Ssero

penyez83

ilknurrr22

A Ada-Anne

papatyamm

MssPARE

Freddy

C Cittaslow

oralardamevsimyazmi

K kamera

nursevdi

PiXiEE

L lov3y

B begonviil

zeyno genc

MMorsalkimm

littlezelda

YagmurSendeanlarsn

Sudansebeplerivar

sunpineapple

Y Yaz2021

dolar milyoneri

dunyadanuzak

MoonfacedMom

S selin18

ilknurrr22 arkadaşı

littlezelda ve

YagmurSendeanlarsn

Dualarınız tamamlandı Rabbim kabul etsin

Sudansebeplerivar

sunpineapple için okumayanlar

@MMorsalkimm

Y yaz 2021 dolar milyoneri niyetlerinizi çin okudum Allah kabul etsin MssPARE

rahmetli babannemden kulağımda kalan bir tınıydı bu ifadeler, hep çekerdi.500'lü zeytin çekirdeğinden tesbihi vardı, vernikli.... burada karşıma çıkması ne kadar ilginç.

İki arkadaş için okudum.Allah kabul etsin

Y Yaz2021 dolar milyoneri niyetlerinize okudum Rabbim kabul etsin inşaallah Hayırlı cumalar olsun MssPARE

rahmetli babannemden kulağımda kalan bir tınıydı bu ifadeler, hep çekerdi.500'lü zeytin çekirdeğinden tesbihi vardı, vernikli.... burada karşıma çıkması ne kadar ilginç.
Allah rahmet eylesin çektiği zikirler mükafatı olsun o zeytin cekirdekleri sahitlik etsin

Y Yaz2021 dolar milyoneri arkadaşlarimin niyetlerine okudum Allah kabul etsin amin
MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…