Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

MoonfacedMom ilknurrr22 arkadaşlarimin niyetlerine okudum Allah kabul etsin amin
Parem kuzum Allah razi olsun senden cok emek veriyorsun ugraşiyorsun sizlerin sayesinde cok şeyler ögrendik

MoonfacedMom ilknurrr22 arkadaşı niyetleri için okudum Allah kabul eylesin MssPARE

İki arkadaşın da niyetine okudum bağışladım Allahım kabul etsin inşallah MssPARE

Asıl sen hakkını helâl et canım ellerine yüreğine sağlık Dualarda buluşmamıza vesile oluyorsunuz Allah razı olsun teşekkür ederiz@MssPARE

MoonfacedMom ve ilknurrr22 arkadaşlarımın niyetine okudum Allah kabul etsin. Amin

ilknurrr22 ve MoonfacedMom arkadaşlarımın niyetleri için okudum Allah kabul etsin amin
MssPARE
Parem başta sen olmak üzere herkesten Allah razı olsun, Rabbim dualarımıza en kısa zamanda kolaylıkla hayırla çok şükür oldu sevinci yaşatsın amiiiiinnnn

MoonfacedMom ve ilknurrr22 niyeti için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah MssPARE

MoonfacedMom ilknurrr22 niyetlerinize okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Rabbim hepimizin niyetlerini kabul etsin inşaallah Emeklerin için Allah razı olsun canım

MoonfacedMom ve ilknurrr22 niyetlerine okudum Allah kabul etsin

MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…