Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

Okudum Allahım kabul etsin inşallah MssPARE
Allah razı olsun herkesten tüm niyetlerimizi dileklerimizi hayırla kolaylıkla afiyetle gerçekleştirsin inşallah

dreamy07 ve arkadaşı Esra için okudum
MssPARE / benden yana helal olsun, sende haklını helal et canım

Arkadaşlarımın niyetleri için okudum Allah kabul etsin amin
MssPARE

MssPARE vesile olduğun için ve dualarda buluştuğumuz için senden ve tüm dua arkadaşlarımdan Allah razı olsun

Yeni dua listesine ben de katılmak isterim

dreamy07 ve arkadaşının niyetleri için duaları okudum Rabbim kabul etsin. Amin

dreamy07 ve arkadaşi esra icin niyetlerine okudum Allah kabul etsin aminn
MssPARE
Parem kuzum Allah razi olsun senden emeklerin icin Rabbim sana ve ailene kalıcı şifalar versin hic ayrilmayin

dreamy07 ve arkadaşı Esra’nın niyetine okudum, Rabbim kabul buyursun
Okuyan herkesten Allah razı olsun, hayırlısı ile kendimizi dualarımızı yaşarken bulalım
MssPARE

Arkadaşlarımın niyetleri için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah MssPARE

dreamy07 ve arkadaşı Esra niyetlerine okudum Rabbim kabul etsin inşallah hepinizin ağzına yüreğine sağlık Allah dualarımızı kabul etsin inşallah MssPARE canım senin de Allah işini rast getirsin gönlüne göre versin inşallah

Canım dua dostlarım yeni dualarımız altta öncelik dua grubumun olsun sonra diğer arkadaşları etiket yaparım diyerek paylaşıyorum ❤❤❤

YENI gruba katılmak isterseniz lütfen MssPARE etiketi yazın bazen araya karışıyor gözden kaçabiliyor normal yazılınca

Ben varım katılıyorum diyen arkadaşlarım niyetlerinizi özeleden yazınız...Haftaya pazartesi günü başlıyoruz
okumalara

Lütfen günün de geciktirmeden okuyacaksanız bildirim ve etiketlere dönecekseniz listenin yarısnda çekip gitmeyecekseniz okumalara katılın yoksa vebal alıp günaha girmeyin ...

Dualarımız kısa bilinen duaları ve faziletleri çok büyük sevapları çok büyük buraya eklemedim çok çok uzun açıklamalar yapılmış netten sizler bakabilirsiniz... Rabbim kabul etsin...şükürler olsun ki dualarla hep birlikteyiz...Rabbim bizleri buluşturdu vardır bununda bir hikmet-i ilahisi yapılan duaları ve ibadetlerimizi Mevlam kabul etsin

YENI DUALARIMIZ

Birinci Dua 100 defa okuyacağız Sübhânallâhi ve bi-hamdihî, Sübhânallâhi’l-azîm...

Anlamı..
.Allah'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim. Azim olan Allah'ı her türlü eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim...

Ikinci Dua 100 defa okunucak "Allahümme Ecirna Minennar"

Anlamı...
Allah'ım beni cehennem ateşinden koru

Üçüncü Dua 3 defa okunucak "Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim."

Anlamı:... İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir ve bilir» derse, ona hiçbir şey zarar vermez.”

A Ada-Anne

papatyamm

H Hazellll

RedGirl

penyez83

PiXiEE

MelodiminEsi

Y Yaz2021

oralardamevsimyazmi

dolar milyoneri

MssPARE

Freddy

Fistiklicikileta

sweetgirlcandy

zeyno genc

L lov3y

MMorsalkimm

littlezelda

mavibaloncuk

K kamera

Aktif Lora

Bonus

MssPARE 2.niyet

K KurkmantoluS

YagmurSendeanlarsn

M modinas

Sudansebeplerivar

dunyadanuzak

nursevdi

nehir1935

dreamy07

dreamy07 arkadaşı Esra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…