Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

nursevdi nehir1935 arkadaşlarimin niyetlerine okudum Allah kabul etsin amin
MssPARE

nehir1935 ve nursevdi niyetleriniz için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah MssPARE

nursevdi ve nehir1935 için okudum. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah MssPARE

Dua dostlarım bugün son okumayı yapıyoruz yeni duaları pazartesi günü paylaşıcam ve bir hafta sonra pazartesi okumalara başlayacağız... Allahım izniyle

Bizi dualarda buluşturan Rabbime şükürler olsun

Birbirimizi tanımadan bir araya gelip dualarımızı paylaştık zikirleri okuduk ...Rabbim duasını kabul ettiği kullar arasına alsın bebek isteyenlere o müjdeli haberi versin gebe olanlara sağlıklı doğumları olsun iş isteyene eş ısteyene kim için ne için dua ettiysek kimin ne gibi saklı duası varsa Rabbimin katina ulaşsın ve kabul eylesin ...

Bir hatam olduysa hakkınızı helal edin
yeni dua grubunda devam etmeyecek arkadaşlar Allaha emanet olun

Hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız ❤❤

Birinci duası okunucak arkadaşımız

dreamy07

Rahmetli babam Meryem oğlu Hasan ın mekanı cennet olsun, Rabbim zerre günahı var ise affetsin, Hz Muhammed sav komşu eylesin Amin. beni, eşimi, annemi, çocuklarımı kazadan beladan görünür görünmez her türlü kötülükten, kem gözden korusun ve iyi insanlarla karşılaştırsın. Bize hayırlı, sağlıklı, huzurlu, afiyetle yaşayacamız bir uzun ömür, ve cennette hepimizi orda babamla ve İfaket ile tüm sevdiklerimizle kavuştur. 2 cihanda da huzurlu mutlu Allah ın sevdiği kullarından eyle. Rızkımızı bol bol kolaylıkla helal yollardan kazanmamızı nasip eyle, arkadaşlar ımın da dualarını kabul eyle, çocuklarımı herdaim koru Rabbim. Aminnnn.

Ikinci duası okunucak arkadaşımız

dreamy07 arkadaşı Esra ⚘

Rabbim hakkımızda hayırlı olanı bize nasip etsin, bana, eşime, çocuklarıma , saglıklı huzurlu mutlu kazasız belasız bir ömür nasip eylesin, beni eşimi ve çocuklarımı iyi insanlarla karşılaştırsın. Allah herkesin dualarını kabul eylesin, benimkini de kabul etsin Amin.

1.Dua 70 defa okunucak "Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir”

2. Dua 70 defa okunucak "Yâ Bedias’semâvâti vel’ardı yâ zelcelâli vel’ikram"

3. Dua 100 defa okunucak "Lailahe İllallahül Melikül Hakkul Mübin"

okumalarımız bitiyor

Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın

Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

A Ada-Anne

papatyamm

H Hazellll

RedGirl

penyez83

PiXiEE

MelodiminEsi

Y Yaz2021

oralardamevsimyazmi

dolar milyoneri

MssPARE

Freddy

Fistiklicikileta

sweetgirlcandy

zeyno genc

L lov3y

MMorsalkimm

littlezelda

mavibaloncuk

K kamera

Aktif Lora

Bonus

MssPARE 2.niyet

K KurkmantoluS

YagmurSendeanlarsn

M modinas

Sudansebeplerivar

dunyadanuzak

nursevdi

nehir1935

dreamy07

dreamy07 arkadaşı Esra

Sudansebeplerivar dunyadanuzak canlar dualarınız okundu eksik kalmadı Rabbim Duanızı kabul etsin

nursevdi nehir1935 için okumayanlar

A Ada-Anne

Bonus

dunyadanuzak

dreamy07 ve arkadaşı Esra için okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah

Allah herkesin gönlünde ne varsa kabul eylesin inşallah Allah sizden razı olsun böyle şeye vesile olduğunuz için tekrar dualarda buluşmak üzere Allah'a emanet olun hepiniz
MssPARE

dreamy07 niyetine okudum canım
dreamy07 arkadaşı esra için okudum Rabbim kabul eylesin MssPARE

dreamy07 ve arkadaşı Esra için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah Rabbim dua grubundaki tüm arkadaşlarımın niyetlerini kabul etsin aminnn MssPARE Allah senden razı olsun bizleri dualarda buluşturduğun ve emek verdiğin için Rabbim niyetlerini kabul eylesin inşaallah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…