- Konu Sahibi yelizfalan
selam arkadaşlar..bugün benim kızıma hamile olduğumu öğrendiğimin yıldönümü :) ne kadar komik bir başlık ama sizinle paylaşmak ve sizinde paylaşımınızı sağlamak istedim..hamile olduğunuzu öğrendiniz ve bunu eşinize ne şekilde söylediniz?mesela ben beyaz bebek patiği almıştım kutu içinde.sabah işe gidiceğimiz için sabah namazından sonra yatmamıştık.eşim balkonda kitap okurken bende test yapmıştım ellerim titreye titreye...ve ikinci çizgide silik çıkınca heyecandan ölücek gibi olmuştum :) eşime nasıl söylesem diye düşünürken hadi dedim yürüyüşe gidelim gezelim biraz...derken yürüdük ve saharya nehrinin üzerinde durduk..tabii sabahın nuru kimsecikler yok!sana hediye aldım dedim ama evde vericem..çünkü evde daha rahat tepki verebilir diye düşünmüştüm..meraklandı durdu acaba ne hediyesi diye...eve vardığımızda kutunun içinde patikler,test ve yazdığım not..kutuyu açtıı aaaaa dedi ne kdar güzel bu patikler...sonra testi aldı ama anlamadı ilk başta :1rolleyes: tam buda ne derken jeton düştü ve bir anda gözleri parladı...ay o anı hiç unutamıyorum..bir sene önce tam bugündü...evet arkadaşlar paylaşalımda bidahaki bebişlerde farklı farklı alternatiflerimiz olsun...