• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşlerinize nasıl söylediniz?

yelizfalan

seni seviyorum hayat...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
311
1
96
39
Sakarya
selam arkadaşlar..bugün benim kızıma hamile olduğumu öğrendiğimin yıldönümü :) ne kadar komik bir başlık ama sizinle paylaşmak ve sizinde paylaşımınızı sağlamak istedim..hamile olduğunuzu öğrendiniz ve bunu eşinize ne şekilde söylediniz?mesela ben beyaz bebek patiği almıştım kutu içinde.sabah işe gidiceğimiz için sabah namazından sonra yatmamıştık.eşim balkonda kitap okurken bende test yapmıştım ellerim titreye titreye...ve ikinci çizgide silik çıkınca heyecandan ölücek gibi olmuştum :) eşime nasıl söylesem diye düşünürken hadi dedim yürüyüşe gidelim gezelim biraz...derken yürüdük ve saharya nehrinin üzerinde durduk..tabii sabahın nuru kimsecikler yok!sana hediye aldım dedim ama evde vericem..çünkü evde daha rahat tepki verebilir diye düşünmüştüm..meraklandı durdu acaba ne hediyesi diye...eve vardığımızda kutunun içinde patikler,test ve yazdığım not..kutuyu açtıı aaaaa dedi ne kdar güzel bu patikler...sonra testi aldı ama anlamadı ilk başta :1rolleyes: tam buda ne derken jeton düştü ve bir anda gözleri parladı...ay o anı hiç unutamıyorum..bir sene önce tam bugündü...evet arkadaşlar paylaşalımda bidahaki bebişlerde farklı farklı alternatiflerimiz olsun...

biz planlı olarak yaptığımız için eşime pekte sürpriz olmamıştı...
eşim şehir dışındaydı ve tlfla söylemek zorunda kalmıştım yani ben gözlerindeki o pırıltıyı göremedim benneyaptımki ama tlfunu kapattıktan sonra sevinçten kimi arayacağını şaşırmış samimi olan olmayan herkese tlf etmiş eminimki o da bnm kdr heyecanlanmış ve sevinmiştir :)
bu arada bende geçen sene bu aralar hamile kalmıştım :)

ben hamile deilim ama iki gün önce aşılama yaptırdım iki hafta sonra evlilik yıldönümümüz rabbim inşallah nasip ederse bende bebek patiği alıp hediye edicem o gün hiç unutayacağı bir yıldönümü olur sanırım

ben hamile olduğumu sölediğime ben zaten biliyo0dum dedi ve içeri gitti duygusuz kaba adam o gün sabaha kadar ağlamıştım insan bi sarılır tebrik eder demi yok anam odun resmen odun bişey göstermemişler ki adama zamanın da brn napayım

ben eşimden gizli test yapmıştım iki çzigi çıktı ama bi tanesi biraz silikti emin olamadım hast gittim kan testi yaptırdım ve sonucu öğrendiğimde yaşadığım mutluluğu anlatamam..
akşam olmasını bekleyemedim eşimi aradım çok yoğundu çok işim var sonra konuşalım dedi bende tamam benim kocam baba olucak onu haber vericektim ama sonra konuşuruz dedim tamam dedi kapattı bi kaç dk sonra tekrar aradı ne diyosun anlamdım şakamı bu bak böyle şaka olmaz dedi ve gülme krizine girdi...akşam ee gelirken çok güzel bi papatya buketi almıştı...
hala kulaklarımda o sesi...
ne günlerdi beee.....

ben eşimden gizli test yapmıştım iki çzigi çıktı ama bi tanesi biraz silikti emin olamadım hast gittim kan testi yaptırdım ve sonucu öğrendiğimde yaşadığım mutluluğu anlatamam..
akşam olmasını bekleyemedim eşimi aradım çok yoğundu çok işim var sonra konuşalım dedi bende tamam benim kocam baba olucak onu haber vericektim ama sonra konuşuruz dedim tamam dedi kapattı bi kaç dk sonra tekrar aradı ne diyosun anlamdım şakamı bu bak böyle şaka olmaz dedi ve gülme krizine girdi...akşam ee gelirken çok güzel bi papatya buketi almıştı...
hala kulaklarımda o sesi...
ne günlerdi beee.....

ne akıllıca valla çok iyi yapmışsın :) ne güzel dimi yaa...rabbim tekrarına göstersin inş.. :CüvCüv:

ben korunuyordum eşime korunmayı bırakıcam dedim tamam dedi sen kendini hazır hissediyorsan olur dedi. iki ay sonra hamile kaldım sabah erken kalkmıştık ikimizde günlerden pazardı birgün öncesi gebelik testi almıştım ama eşim evdeyken yapmak istemiştim . Banyoya girdim ve testi uyguladım.Hemen sonucu verdi heyecanla çıktım banyodan eşim yemek masasındaydı kahvaltı ediyordu masanın üzerine koydum testi şöyle bir baktı teste sonra yüzüme baktı biran kavrayamadı sanırım sonra yine teste baktı birden ayağa fırladı ve sarıldı bana daha sonra aldı eline telefonu rehberde kim varsa aradı.

biz planlı yapmıştık.ilk ay hergün yaptığım testler olumsuz çıkınca eşimde artık olmaz diye umudu kesmişti.yoksa hergün arayıp soruyodu oldumu diye.o gün aramadı,bende umutsuzca gidip test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.eve gelince gösterdim sence olumlumu diye.bi an umutlandık.ertesi gün hastaneye gittik,dr son adet tarihimi duyunca test yapmadan ultrasona aldı.gebelik kesesini göremedi dış gebelik dedi.10 gün boyunca hastane hastane gezdik hevesimiz kursağımızda kaldı.en son bi dr a gittik keseyi görüyorum dedi.odadan dr çıkınca eşim beni kucaklayıp öpmüştü.sonra dışardaa bağırmıştı sevinçten ve hemen annesini aramıştı.yani başı kötü ama sonu güzeldi.allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah..

ben hamile deilim ama iki gün önce aşılama yaptırdım iki hafta sonra evlilik yıldönümümüz rabbim inşallah nasip ederse bende bebek patiği alıp hediye edicem o gün hiç unutayacağı bir yıldönümü olur sanırım

inşallah duaların kabul olur ve allah sanada en kısa zamanda bi yavru verir.dualarım seninle canım..

ne akıllıca valla çok iyi yapmışsın :) ne güzel dimi yaa...rabbim tekrarına göstersin inş.. :CüvCüv:

kız ne diyosun zaten şüpheleniyorum aman yok istemem Allah isteyene versin ben istemem..
çok güzel ve heyecanlı günlerdi hala aklıma geldikçe garip bi mutluluk saıyo beni hast tahlil sonucunu aldığımda sevinçten ağlamaktan ellerim titriyordu vezneye para yatırıken parayı düşürdüm elimden kasiyer kız halime gülüyodu :)
eve dönene kadar elim karnımdaydı eve gelip uzun uzun aynaya baktım boş boş evlenmeden önce aldığım bebek eşyalarını kokladım ağladım şükrettim...ay bak yine uzattım gördünmü :)

kız ne diyosun zaten şüpheleniyorum aman yok istemem Allah isteyene versin ben istemem..
çok güzel ve heyecanlı günlerdi hala aklıma geldikçe garip bi mutluluk saıyo beni hast tahlil sonucunu aldığımda sevinçten ağlamaktan ellerim titriyordu vezneye para yatırıken parayı düşürdüm elimden kasiyer kız halime gülüyodu :)
eve dönene kadar elim karnımdaydı eve gelip uzun uzun aynaya baktım boş boş evlenmeden önce aldığım bebek eşyalarını kokladım ağladım şükrettim...ay bak yine uzattım gördünmü :)

nasıl şüpheleniyosun yaaa?bende hala adet olmadım ve midemde bulanıyo gibi..acaba psikolojik mi ki :uhm: aayyy tabiki erdirsin tekrarına Rabbim ama hemende olursa kafayı yeriz heralde bu sefer...arada bi tekliyorum yine ama daha iyiyim çok şükür..gitgide düzelicez heralde kaydirigubbakcemile3

ilk hamilelğimde 5gun gecmişti adetımden okulda ögretmen arkadşalrdn bırı bılıydou gercı herkez bılıyodubbek istedıgımızi.
hadı tets yap dedı onundagunu gecmıştı bırlıkte yaaplım dedı ben getırtemem ya utanırım dedım oda 2test siparış etmişti bend eöglen arasında tuvalette yaptım testı ilk önce çıkmadı dedım yıne olmadı .testi çöpe atmk için elime aldım bı baktım 2.çizgi çıkmış.
elim ayagım tıtredı oanda.topladımherseyı odaya geldim herkes yuzume bakıyor tabı ögretmen arkaşlardan bırne sarılark aglamıştım herkes ebnımle aglıdı sonra ilk sokum geıcnce eşimi aradım hemen vincin tepesındeymışoda tabı o durumumerk edıyor varmı geln giden dedi bende yokdedım hemn soyledım test yaptım hamileyım ddımilk anda analyamdı nasıl yanı dedı 2.cizgi çıktı artık dedım ve testı nasıl yaptıysam nasıl aldıysam hepsını baştan sona anlattım bı bagırdı AALLLAH BABA OLUYORUM DIYE KAPATTI TELI HERKES ONA BAKIYOMUŞ OADNA.
AKŞAM ANNEMLERDEYDIK.
eşim işten geldı o gözlerınde kı ışıltı muthışbişeydı yaa.
hani test dedi gösterdım
eşim babaa ya bak bızde bebk alcaz artık demişti nasıl yemk yedık anlamdık ablamhadı kan testı yaptıralım dedi hastaneye gittik.koşusturmaydı ogecemız ilk kez oalrk raht huzurlu bı uyku uyumştukeşimın elı sabaha kadr karnımdaydı ama bu mutlulugu 2buuck ay yaaşyabilmiştik

eger rabbım yenıden nasıp edrse eşimin gözlerinin içine baka baka söylemkistiyorum baba oluysoun dıye
aslında evremdekı herkese ayrı ayrısöylemk istiyorum
hamile oldugumu babama söyle söylemiştim baba bizim bebgımz olck demişim başladım aglamaya biliyorum dedı babmda oda agladı evde herkes aglamıştı o anda annem babam ablam.cunku herkes çok ıstıyorherkes dua edıyordu bızım için
kayınvalideme söyledıgımzde odaagladı kayınpeder sasırdı bıanda bısey dıyemdı gıttı odalrı dolaştı geldı başıma gelbi öpeyım tebrık edrım kızım dedı.çok gzueldı ömrumde en guzel gecirdiğim akşamalrdan biriydi o akşam

bizimde 2 yıl bebeğimiz olmadı doktorumuz tatil dönüşü aşılama yapacaktı ve bize tatile gitmemizi önerdi benim moralim ve psikolojim iyi olmalıymış aşılama öncesi.izmire gittik eşimle 15 gün doya doya tatil yaptık yanlız o zamanlar kene olayı çok vardı bizim de abone olduğumuz bir büyük park var orada yere şark köşeleri yapmışlar nargile de başucumuzda her gün yere oturdum eşim pimpiriklidir kene ısırıcak dedi durdu.neyse tatilimiz bitti döndük ve bende bir halsizlik ateş bulantı.eşim dedi tamam seni kene ısırdı çabuk doktora.eşimin zorlamasıyla gece gittik doktora eşimi kene ısırdı sanırım doktor bey dedi bende dehşet halsizim bulantım var ayakta duramıyorum bir takım testler yaptı kan değerlerime idrar değerlerime baktı doktor ve 1 saat sürdü sürmedi doktor bizi çağırdı ve dediki eşime eşinizi gerçekten kene ısırmış daha 1 hafta var yok çok sevimli bir kene hayırlı olsun dedi.biz aval aval bakıyoruz doktora...ilk mi olucak dedi hala bakıyoruz...döndü ve bana dediki doktor hamilesiniz.şokkkk.eşimle şaşkın bi şekilde dışarı çıktık hastanenin dışına.sadece sarıldık hiç konuşmadan.ve ben gözyaşlarına boğuldum.evimize gittik ve o gece hiç uyumadan hep hayal kurduk durduk...inşallah rabbim tüm isteyenn herkese versin bu mutluluğu rabbim kimseden esirgemesin

nasıl şüpheleniyosun yaaa?bende hala adet olmadım ve midemde bulanıyo gibi..acaba psikolojik mi ki :uhm: aayyy tabiki erdirsin tekrarına Rabbim ama hemende olursa kafayı yeriz heralde bu sefer...arada bi tekliyorum yine ama daha iyiyim çok şükür..gitgide düzelicez heralde kaydirigubbakcemile3

doğumdan sonra ilk kez geçen ay olmuştum bu ay olmadım baş dönmem çok benimde ay nebilim tırsıyorum işte..
bu sabah azcık bi kanamam geldi adet oldum diye sevinirken sonra kesildi düzenim alt üst olmuş durumda..

ilk hamilelğimde 5gun gecmişti adetımden okulda ögretmen arkadşalrdn bırı bılıydou gercı herkez bılıyodubbek istedıgımızi.
hadı tets yap dedı onundagunu gecmıştı bırlıkte yaaplım dedı ben getırtemem ya utanırım dedım oda 2test siparış etmişti bend eöglen arasında tuvalette yaptım testı ilk önce çıkmadı dedım yıne olmadı .testi çöpe atmk için elime aldım bı baktım 2.çizgi çıkmış.
elim ayagım tıtredı oanda.topladımherseyı odaya geldim herkes yuzume bakıyor tabı ögretmen arkaşlardan bırne sarılark aglamıştım herkes ebnımle aglıdı sonra ilk sokum geıcnce eşimi aradım hemen vincin tepesındeymışoda tabı o durumumerk edıyor varmı geln giden dedi bende yokdedım hemn soyledım test yaptım hamileyım ddımilk anda analyamdı nasıl yanı dedı 2.cizgi çıktı artık dedım ve testı nasıl yaptıysam nasıl aldıysam hepsını baştan sona anlattım bı bagırdı AALLLAH BABA OLUYORUM DIYE KAPATTI TELI HERKES ONA BAKIYOMUŞ OADNA.
AKŞAM ANNEMLERDEYDIK.
eşim işten geldı o gözlerınde kı ışıltı muthışbişeydı yaa.
hani test dedi gösterdım
eşim babaa ya bak bızde bebk alcaz artık demişti nasıl yemk yedık anlamdık ablamhadı kan testı yaptıralım dedi hastaneye gittik.koşusturmaydı ogecemız ilk kez oalrk raht huzurlu bı uyku uyumştukeşimın elı sabaha kadr karnımdaydı ama bu mutlulugu 2buuck ay yaaşyabilmiştik

çok güzelmiş canım çok duygulandım valla...Rabbim tekrarını da göstersin inşaallaaah..hayırlı evlatlarını kucağına almayı nasip etsin tüm isteyenlere de hayırlısı ile versin...çok güzel çok şanslısın çok güzel bir ailen var bak ..ve inş. ailenizin çiçekleride açar en kısa zamanda..

doğumdan sonra ilk kez geçen ay olmuştum bu ay olmadım baş dönmem çok benimde ay nebilim tırsıyorum işte..
bu sabah azcık bi kanamam geldi adet oldum diye sevinirken sonra kesildi düzenim alt üst olmuş durumda..

yine sen olmuşsun canım ben hiç olmadım!!çok normal hiç şüphelenme hormonlarımız altüst oluyor kolaymı..sıkma canını canım benim herşeyin hayırlısı...:1hug:

evet hayırlısı artık başa gelen çekilir...
dünden beri az az geliyo ama adet gibi değil anlamadım..
ama sen doğumdan beri hiç olmadıysan korkma bence...

aslında bende düşünmedim değil..hamile olmam içinadet olmam lazım en az bir kere değilmii?yoksa yokmu öyle bişey.adet olmadan da hamile kalabilirmiyimki...heralde loğusalığın bitiminden hesaplanır buda :D sağlıcakla kal canımm

Back