eşleriyle sorun yaşayan eşinden yıpratıcı sözler duyan var mı kızlar benim eşim bu günlerde çok kırıcı olmaya başladı eskişden şaka yapardı artık öyle ciddi ki en ufak bişeyde beni tersliyor dün gece bi düğünden çıktık oğlum uykudan uyandı terliydi arabanın camını kapat canım dedim bana saymadığı laf kalmadı sinirlerim boşaldı vücudum buz gibi oldu zatebn oğlum çok sorunlu bir bebek hep ağlıyor inanın bakırköye yatacak düzeye geldim saç diplerimde uğuşma hissediyorum dayanamadım kayınvalidemle kayınbabama eşim arabadan indikten sonra söyledim ağlayarak tutamadım kendimi onlarda çok şaşkındılar çünkü şimdiye kadar hiç kimseye yansıtmadım herşey güllük güneşlik sanıyorlardı babası eşime niye böyle yapıyon demiş eşim aynen şunu söylemiş bana çok karşılık veriyor siz olsanız arbada başka insanlar varken eşiniz size hakaret etse küçük düşürse siz ne yapardınız ben sadece sus nolur dedim düzgün konuş benimle dedim bu karşılık vermekmiş hamilelikte 9 kilo aldım 7kilo doğumda gitti şimdi eski kiloma dönmeme 3 kilo falan var herkes nasıl doğum yaptın hala aynı eskiş kilondasın derken eşim şişmanmışım gibi giydiğim kıyafetlere de yorum yapıyor çok üzülüyorum kızlar hiç böyle biri değildi neler oluyor anlamıyorum sütüm de çekildi oğlum sancıdan emmiyordu şimdi de benim stresimden çekiliyor öyle sıkıntılıyım ki başımı alıp gitsemyerim yok inanın olsa 1 dakika durmam saygıda kusur etmemek saygısızlığa mahkum kıldı beni başınızı ağrıttım özür dilerim