ESLERİNİZ TÜYLERİNİZ YÜZÜNDEN SİZDEN SOGUR MU?

Bence göstermemekle en iyisini yapıyorsun. Kadın hep bakımlı olmak zorundadır çünkü. Ama öyle birazcık gördü diye de kendi kendine kurmaya başlama. O kadardan bişey olmaz. Onlar görmüyor anlamıyor zaten öyle kolay kolay dert etme hiç. Benimki hiç anlamıyor valla :KK70: Ben rahat rahat geziyorum evde şortla.

erkeklerin öyle düşünmesi gerektiğini biz abartıyoruz.

her erkek farklıdr anacım, aynı tornadan çıkmadılar ya

Ben erkek olsam %100, tüylü bi kadından soğurdum. Tüy, kıl erkeğe mahsus.

Ben erkek olsam %100, tüylü bi kadından soğurdum. Tüy, kıl erkeğe mahsus.

öyle de hormonlar cinsiyet dinlemiyor çıkıyor işte o_O

lazer şart sanırım yoksa her hafta uğraşılmaz valla, çok üşeniyorum bazen, acısını hiç katmıyorum zaten bekarlar için bi nebze daha iyi ama evli hatunlar için zordur her daim temiz olabilmek

bende beyaz tenli olup ,merinos koyunugillerdenim :)
hatta bu yaz sonu epilasyon düşünüyordum
bebişten nasip olmuyor ...vhelasıl...
kılcazlarım uzayınca uzun giyerim hep...
göstermem,ama ilişki sırasında fark ediyordur...rahatsızlığını belli etmedi hiç
şimdiye kadar...
kendileri pürüzsuz mahmutgillerden
çok kıskqnıyorum :)

lazere gitmemi istemiyo öyle söyleyim.:confused: tabiki koltuk altı ve bacaklarımı temiz görmek istiyo ama tiksineceğini de düşünmüyorum.zaten başta kendim için dikkat ederim.ağdadan sonra kendimi daha bi kadın gibi hissediyorum.

kıllı tüylü gezmeyin hanımlar ya. eşinizi değil sokaktaki insanı da düşünün biraz :KK70: daha 1 saat önce kafede karşı masamda kadının biri koltuk altını kaldırdıkça siyah tüy yumakları gözümüzün içine girdi. hem de yaz günü kolsuz giymişti :KK70:

bence erkekler söylemese de soğuyorlardır. belki sarı tüyler çok rahatsız etmez ama özellikle beyaz tende koyu kılı hiçbir erkeğin seveceğini sanmam tek tük de olsa. çnkü göze batıyorlar. 2,5 ay sonra düğünüm var. lazere geçen ay başladım. düğüne kadar 2 seans 2 kontrol olmuş olacak. bayağı azalma olacak ama keşke daha erken başlasaydım diyordum hep. bir seans bir kontrole gittim şimdiden bayağı azalma oldu çok rahat ediyorum.

Vucut tuylerim pek yokta malum bolgem cok sorunlu. O yuzden agda yapamiyorum. Cok kalin ve hizli uzadigindan her gun de tuy dokucu krem kullanamam. Ilk zamanlar her iliskiden once temizlerdim ama artik esim kiziyor ikidebir temizleme cildini tahris edeceksin diye. Ama tuyluyum deyince de benim icin problem degil hem oyle baska oluyor dedi :) Madem sorun yok bir kac mm olmasinda sikinti yok.

Bu arada evlenmeden once agda yapmazsan kocan sevmez derlerdi. Alakasi yok. Her erkegin zevki baska.

Kil tuy olayi olaganustu tiksinc bir sey degil, vucudumuzun bir parcasi. Bir de oyle bakmak lazim

Bence takan da var takmayan da ,insanız sonuçta alınacak boyutagelince almamak hem hjyenik değil hem de hoş değil bence.Sonuçta eşlermz bizi prüssüz kılsız görünce eminim daha çok beğeneceklerdr kim ne derse desin

öyle de hormonlar cinsiyet dinlemiyor çıkıyor işte o_O

lazer şart sanırım yoksa her hafta uğraşılmaz valla, çok üşeniyorum bazen, acısını hiç katmıyorum zaten bekarlar için bi nebze daha iyi ama evli hatunlar için zordur her daim temiz olabilmek

Kesinlikle. Lazer şart. .

Bacagimda kolumda yok ta
Gobegimde sirtimda var ben napcam derim hep oralarida alamam ya
Ben kendime böyle alıştım konu itibariylede erkekler içinde sorun değilmiş.:KK70:

X