Eşleriniz Bebek için Baskı Yapıyor mu?

21 yaş anne olmak için çok erken :). Biraz frenledim şu an evde kanımı aldı değerlerime baktırdı bence aşırı bir demir eksikliği var neyse diyor önce demir depolarını dolduralım diye kan ilaçları aldı biraz bekleyelim dedi ama eminim bir kaç haftaya bu konu yine açılır. Eşin ne iş yapıyor canım baya bir yaş farkı varmış aranızda.

çok hoşsunuz bu zaten bir seferde olacak bir şey değilki eşimin hastalarına söylediği adetten sonraki günlerde iki günde bir ilişki tavsiye eder, her gün olunca spermin kalitesi düşüyormuş.

canım yaşadıklarımdan çıkardıgım sonucunda tek tavsiyem su olabilir.çocuk konusunda ne çok geç kal,ne hayallerini ertele.eşin konusunda sana biraz zaman vermesi için ikna etmeye calıs.çok değil bikaç sene sonra seninde hazır olacağını anlasın.ailen konusunda tartışma ,kavga sırasında ağzından çıkabiliyor insanların.bence eşinlede aranı çok kötüleştirme.sonuçta onunla evlenmişsin ve ailen artık eşin.eğer çok çıkmaza girersen belki bir bebekte olabilir.asıl ailen bu konuda gerçek anne baba olsalar bunları dusunup ne olursa olsun sana sahip çıkmaları gerekir.bunu bebeğin olunca daha da anlayacaksın.birde bebek konusunda kendini engelleme ben hamileleliğim boyunca çalıştım oldukçada başarılıydım.tek kaybım hamile olmamdan dolayı bölümbaşkanlıgım onaylanmadı(dusun bu sene izinli olacagım diye)uzuldummu başta evet ama oğlumu görünce yok dedim hiçbirşey bu kadar değerli olamaz.hem seneye tekrar dönüp daha iyi işler yapacağımı biliyorum.Hem artık bebeğim içinde var olmam gerek.yani gunumuzde kadının işi zor çok zor:)dilerim biran önce akademik unvanını alır ve bebek içinde huzurlu ve mutlu bir şekilde hazır hissetmeye baslarsın.Kafanın rahat birşekilde hamile olman hem bebeğinin hem senin sağlığın içinde önemli.yani herşey dilerim gönlünce olur.sevgiyle kal.

Biz de tam tersi eşim hiç çocuk istememişti.
Üç sene sonra kafasına dank etti heralde gece uyurken çocuğumuz olsun mu dedi.
Gece gece aklına nereden geldiyse zaten ben hep istiyordum üç ay sonra hamile kaldım.

ben eşinizi haklı buldum açıkcası. çunku yaşlarınız malum. artık zamanı gelmış bence. hem hemen olacağı ne malum. ALLAH aratmasında hıçbır karıyer bır bebekden daha onemlı olmamalı olamaz bence

Çok eğlenerek okudum, enerjini hissettim
Allah hayırlısını versin hakkınızda inşaallah, anne baba olmayı isteyen herkese nasip eder inşalllah...

evet erken benim için henüz
hele bi A kadrodan atanayım ondan sonra artık.
eşim eczacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…