evet canım hala tam olarak anadan doğma duramadım karsısında ya loşşş ışıklar olucak yada gecelık esimde alıstı zaten sesını cıkarmıyo ama ben ıstıyorum daha kadınsı gozukmeyı bandın gelısmelerını yazıcam bunun ıcın topik actık ordanda takip edebilirsin deowell bant kullananlar buraya diye opt canım
bnce ona göğüslernden memnunmuşsun gbi davran ve ona onun kussurlarnı söyle hyr yani her insan kusursuz olmak zorunda mı seni eliştrmek ona mı kaldı seni üzmek ona mı kaldı tmm yorum yapsın ama seni üzmycek şeklde ypsın şu erkeklern tatmnszliği yok mu beni delrtyo sanki bay mükemmel :enbuyukkk:ben eskisi kadar uğraşmıyorum ama erkek arkadaşımın garip tavırları yüzünden bazen gaza gelip bişiler yapmak istiyorum.
televizyonda reklamlarda falan nerde iri göğüslü kadın görse, göğsee bak maşallah diyo ya da ne bilimm göğüsle ilgili sürekli bişiler söylüyo misall göğüssüz kadınnn salçasızz yemek olmazzz:)) ama bi yandan da küçücük göğüslerimi çok sevdiğini söylüyoo:S
dolgunlaştığı zaman hemen anlıyo, büyüyoo büyüyoo diye seviniyo bi keresinde baya dolgunlaşmıştı, ele avuca geliyodu az çok, az biraz daha büyüsün bana yeter dedi:)
aslında onun da istediği benimki gibi biraz göğüs fazlası değil((
ama ben eski müdavimlerdenim ve o kadar çok uğraştım ki bişi yapmaya derman yok
bnce ona göğüslernden memnunmuşsun gbi davran ve ona onun kussurlarnı söyle hyr yani her insan kusursuz olmak zorunda mı seni eliştrmek ona mı kaldı seni üzmek ona mı kaldı tmm yorum yapsın ama seni üzmycek şeklde ypsın şu erkeklern tatmnszliği yok mu beni delrtyo sanki bay mükemmel :enbuyukkk:
beni gerçekten mutsuz edecek şekilde söylese mahvederim zaten. hem öyle diyo hem olmayan göğüslerime en güzel yerin bayılıyorum bunlara da.. sanırım sırf beni mutlu etmek için( böyle davrandığı için ben de büyüsün istiyorum ben onun göbeğiyle çok dalga geçtim zaten ondan yapıyo olabilirrrr:))
galiba ona teşkkr etmeliym küçük dedi ve bni gaza getrdi onun sayesnde 1 beden büyüttüm her işte bir hayr varmış gerçekten
erkekler büyük göğüs sever kızlar maalesef bu doğru,e tabii küçükse sevgilisinin göğüsleri ne diyecek adam küçük seninkiler mi diyecek ,tabii ki ben böle severim der kırmamak adına ,bu konuda samimiyim ,kendimi övmek için söylemiyorum inanın ,bir erkek daha görmedim şu ana kadar göğüslerime bakmadan konuşabilsin ,bu iş güdüsel bişey ,gözleri kayıyo ister istemez ,ama allaha şükür ben şanslı olanlardanım ,küçük göğüs bırakın erkekleri bana bile hiç güzel gelmiyor,kadın gibi gelmiyor bi kere ,kadın deyince akla gelen şeydir göğüs ,bundan dolayı böyle önemli
selam kızlar valla doğru erkeklerden önce kendin mutsuz oluyorsun sürekli dolgulu sütyen takmak onsuz birşey giyememek çok kötü bir duygu bende yaklaşık bir sene evvel büyüttüm çok güzel :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?