ya arkadaşlar benim de göğüslerim çok küçük, arada 9 cm falan var. ergenliğe girdigimde ilk ne kadar buyudulerse, oylece kaldılar,yakın zamanda hormon tahlili yaptırıcam, bi problem var mı diye. neyse ben 2.5 aylık nişanlıyım ve bu konuyu çok kafama takıyorum. ama mantıklı düşününce herşeyin göğüs olmadıgını görebiliyorum. bi kadının seksliği sadece göğsü veya başka bir organı değildir. duruşu, tavrı, konuşması, işvesi ve cilvesi seksi yapar bir kadını. her erkek sadece göğüse bakıp da tahrik olmaz hele de evliliğin üzerinden yıllar geçtikten sonra. adam alışcak zaten sana ve göğüslerine. orada başka şeyler lazım. seksi olabilmek, seksi şeyler giyebilmek, seksi çamaşırlar, ateşli olmak, cilve yapmak v.s. diyeceksiniz ki bu göğüslerle nasıl seksi çamaşır giyicez, bulunuyo valla. göğsü büyük gösteren sütyenler var veya daha farklı gece kıyafetleri. hem giymeliyiz ki kocamız bu konuda eksik oldugumuzu düşünmesin!!! kalçanız süperse onu ön plana çıkartın, bacaklarınızsa onu. ben şahsen oyle yapıcamkaydirigubbakcemile3 göğüsleri kocaman olan ama kocasını tahrik edemeyen bir kadını hangi erkek ne yapsın. bir de erkekleri en cok etkileyen şey bence kadının kendisini arzuladığını görmesi, istekli olması, yatakta iyi olması... bir de sizi seviyorsa, bu bir problem olmaz. yalnız kaldıgınız da hala ikinizin de kalbi çarpıyorsa, göğsünüz küçük diye o arzusu sönmez heralde adamın birden bire. bana da esmer, dik ve geniş omuzlu erkekler çok çekcici gelirdi. nişanlım kumral ve omuzları da kötü değil ama normal,hayalimdeki gibi değil yani. ama onu sevdiğim icin bana son derece çekici geliyor ve beni heyecanlandırabiiyor. o nedenle evlendigimizde sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum . siz de ole düşünün. ha bu demek değil ki ben büyütmek istemiyorum.deli gibi istiyorum, üstelik breast success kullanıyorum su an,bakalım inş. faydasını görürüm. diyeceğim o ki sizi seviyorsa zaten arzulayacaktır, küçük de olsa göğüs göğüstür!!!