• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerin işyerinde bayanlarla resim çektirmesi doğru mu?

yerim seni empatik şeker, haklısın :) ama keşke tüm gün yorulup tv izlemek istemenin yanında, tüm gün eşini özleyip gelip onla da ilgilense :)
:1::1:bide iste empati kurup kendimizi onun yerine koysak butun gun yorulup ewde kadin dirdiri yemekten bikiyor adamlar en iyisi biraz kendi haline birakip ustlerine fazla dusmemek...:21:
yok canım öyle almam elinden haftada 2 kere en fazla ama bunu "her akşam açıyorsun "diye nitelendirir arada kızar giderim o 2 akşam da açmam....gözünden gideceğim aslında!

hep oyle olur zaten bi gun surat assan hergun asik suratli olursun:1:canimcimmm boswer ya ilgilenme kendi haline birak akli basina gelir...:21:

ya insanlar nasıl kıyabiliyorlar onca yıllarını beraber geçirdikleri insanlara. hadi onu da geçtim, kendilerine nasıl yakıştırıyorlar? O zaman evlenmesinler yaa, yemeklerini ütülerini bilmem nelerini yaptırmak için ne üzüyorlar eşlerini. Evlenmesinler gitsinler bi onla bi bunla yatıp kalksınlar o zaman rahatça, başkalarının hayatlarını mahfetmesinler.

üzüldüm canım ;Allah bu erkeklere hidayet akıl fikir ve de vicdan versin....yazık yazık böyle erkeğe...

yok canim nerde onlarda bu akil... biraz da olay yalnizlikla ilgili.. ben yurtdisina gelin geldim.. benim kimsem yok onun herkesi burda.. sirti agriyo diye kosa kosa gelmisler.. ben de sordum hani kaynim nerde o eksik kalmis diye. anlayan anlamistir.. ben onlarin yüzünden düsük yaptigimda hastanede yattigimda, bana inanmiyorlardi, bir ay kanamam oldu, az daha devam etsem kanamadan ben ölecektim, ne hastaneye götüren var ne bir sey.. dil bilmiyorum dogru dürüt yol bilmiyorum, en son esimin yengesi götürdü Allah razi olsun, lafa geldi mi gavur der cikariz, bunlardan bin kat vicdanli.. sanki ben gittim dedim ben bu gece burda kalmak istiyorum diye, orasi da otel beni kabul ettiler... :50::50::50::50::50::50:

neyse ezdirme kendini anneler de anlamiyorlar.. ickisi yok kumari yok kalanina da sen ses cikarma diyorlar.. sen kendine, yavruna dikkat et.. ben artik takmiyorum o ben hastanede yatarken gitti arkadasiyla eglenmeye... ben de simdi onu babayisla biraktim geldim eve.. hastaneye mi giderler ne yaparlarsa yapsinlar :63::63::63::63::63:

duygularim öldü benim.. sen böyle olmasina izin verme..

yok canim nerde onlarda bu akil... biraz da olay yalnizlikla ilgili.. ben yurtdisina gelin geldim.. benim kimsem yok onun herkesi burda.. sirti agriyo diye kosa kosa gelmisler.. ben de sordum hani kaynim nerde o eksik kalmis diye. anlayan anlamistir.. ben onlarin yüzünden düsük yaptigimda hastanede yattigimda, bana inanmiyorlardi, bir ay kanamam oldu, az daha devam etsem kanamadan ben ölecektim, ne hastaneye götüren var ne bir sey.. dil bilmiyorum dogru dürüt yol bilmiyorum, en son esimin yengesi götürdü Allah razi olsun, lafa geldi mi gavur der cikariz, bunlardan bin kat vicdanli.. sanki ben gittim dedim ben bu gece burda kalmak istiyorum diye, orasi da otel beni kabul ettiler... :50::50::50::50::50::50:

neyse ezdirme kendini anneler de anlamiyorlar.. ickisi yok kumari yok kalanina da sen ses cikarma diyorlar.. sen kendine, yavruna dikkat et.. ben artik takmiyorum o ben hastanede yatarken gitti arkadasiyla eglenmeye... ben de simdi onu babayisla biraktim geldim eve.. hastaneye mi giderler ne yaparlarsa yapsinlar :63::63::63::63::63:

duygularim öldü benim.. sen böyle olmasina izin verme..

vicdansızlar!sorma ecnebilere gavur diyen zihniyet kendine baksın!onlar insana hayvana herşeye değer veriyorlar hele de sağlık konusunda...Allah sana da sabır versin...

kız Allah iyiliğini versin normal bir alışverişi kastetmiştim:) o dediklerinden fazlasıyla alıp gelmiştim memleketten yeter o kadar!:27:

hehe biliyorum da işime gelmemişti :90:

ben deistim, kendi kendime gavur, kafir falan deyip eğleniyorum. niye bilmiyorum :D

selamlar
üyeliğimin aktif olmasını iple çektim ne zamandır takip ediyorum bu siteyi;Sırf bunun için üye oldum desem yanlış olmaz sanırım
sorunum şu; haklımıyım abartıyor muyum lütfen objektif olarak bana söyler misiniz?
eşimle 6 senelik evliyiz 4 yaşında bir kızımız var..eşim çok yoğun çalışan bir insan ama arada tatili olduğunda da doğru düzgün çıkmamız gezmemiz yoktur..ya para olmamıştır ya zaman bunların 2 si de olsa yine olmamıştır inanın 6 sene içinde deniz kenarına gidip bir çay içmemişizdir...yarımsaat mesafede olmasına rağmen..geçen sene büyük bir kavgamız oldu boşanma lafları uçuştu sonra barıştık sırf bize tatilini ayıracağını söyleyerek 15 gün senelik iznini aldı..ilkkez karşıya geçip balık ekmek vs yiyelim hani beraber azcık gezelim dedim ok dedi.1/2 tane dışında birlikte fotomuz yoktur makinayı aldım yanıma beraber foto çekmek istedim hatıra olsun diye..bir iki kere çektim o da zoraki suratını asarak.sonra bir azarladı beni" ne o öyle iki de bir fotoğraf çekiyorsun" anladım ki yine hevesim kursağımda kalacak azarlarıyla..sesimi çıkarmadım...4/5 ay sonra kendine pahalı bi fotoğraf makinası aldı.işyerinde bağlantı kablolarını falan çekecekmiş...ama arkadaşlarıyla o kadar çok resim çekilmiş ki...hani şu "resim çekinmeyi sevmeyen es kaza 1/2 tane çektirip de suratı asık çıkan kocam" orada gülücükler atarak çekilmiş.. o kadar kırıldım ki içten içe ama söylemedim aylarca tuttum içimde ..ta ki facede eklediği işteki bayan arkadaşlarıyla onların sayfasındaki resimleri görene kadar.(kendi sayfasında yok onların sayfasından gördüm eşimin facesine girerek) 4/5 tane resim topluca çekilmiş kırıldım yine;hepsinde gülümsemiş bana gelince surat yapar "ne o öyle resim çektirmek..."diye azarlar..
ama bir resim görünce çıldırdım sadece 3 kişi 2 kızın ortasına durmuş resim çektirmiş...2 gündür konuşmamaya çalışıyor içime atıyordum hani biliyorum fena patlıyacağımı ondan sustum.ama bugün elektrik süpürgesinin sesinden tel i duymadım aramış 3/4 kez aonra yine aradı görüp açtım"nie duymuyorsun yarımsaattir arıyorum" diye azarlayınca tel de , eve gelince bir de durduk yere kızımı azarlayınca patladım artık...."bizi aralayıp duruyorsun başkalarının karılarına kızlarına kibarlığın tutar" dedim..kimseye bakmıyorum ..belli fotolardan deyince..""ben seni aldatmıyorum aldatacak bişi yaptıysam Allah belamı versin" diye bağırdı tabi ben de bağırdım artık!sana hiç güvenim kalmadı 5 sene önce telinde mesajlar yakaladığımda da inkar ettin dedim.ne mal olduğunu biliyorum dedim.
"ben kimseyle resim çektirmedim "dedi öncesi 5 dk sonra işyerinde topluca çektirdik nevar bunda dedi..aslında kızmazdım ama benimle çektirmeye dahi yanaşmayan adam orada çekiliyor.sitemim onaydı.."iyi de neden sadece kızlarla çektiriyorsun resim?" yok öle bişi dedi."senin kadar yalancısını görmedim durmuşsun işte 2 kızın ortasına resimde"...dedim. yok öle diyen adam bu seferde ya onlardan birisi evli..."iyi de sen de evlisin ne gerek var resim çektirmeye !"dedim..hemen ben yoruldum güneşin altında 50 derecede çalışıyorum diye çıkıştı...

Yapmam yapamam Allah da yaptırmasın uydurmasın şeytana;sırf canını acıtmak kızdırrmak için ben de bundan sonra nette ilk bulduğumla ilgileneceğim işte çalışmayı sırf işyerinde erkeklerle resim çektirip netlerde gezsin fotolar diye istiyorum" dedim ..
abartıyo muyum diyorum ama defalarca düşündüğümde bu adam ne benimle ne kızımla doğru düzgün fotoya yanaşmaz,gezmez tozmaz..ha ayrıca yüzüm gülmüyormuş dei gülecek hal bırakmadın ki bundan mı yanaşıyorsun kadınlara kızlara dedim..yine yorulduğunu oruçlu olduğunu söyledi..sustummm...konuşmaya da niyetim yok...takatim yok çünkü karşımdaki anlamıcak biliyorum..erkeksen düşünceli ol evliysen eşim ne düşünür diye düşün haksız mıyım?!
çok kırgınım..önceden neden aramıyorsun beni diye şakalaşınca "kontör gitmesin "demişti şimdi ise bedava oldu telefonu yine aramıyor.hani kontör gidiyordu;?bilsem evlenir miydim çekip gitmek var ama olmuyor işte olmuyor...gitsem boşanmayı çok büyütecek bir annem var ya inme iner ya da bana inme indirir...
okuduğunuz için teşekkürler..
Merhaba yazdıklarınızı şimdi okudum da ne saçma bir kocanız varmış. Düşüncesiz ve suratsız. Hayatınızı zehir ediyor resmen. Eğer ekonomik özgürlüğünüz varsa boşanın bence. Böyle bir adamı ne diye çekesiniz. Sizi de çocugunuzu da mutsuz eder. Saygı bitmiş evliliğinizde anlattıklarınızdan bu çıkıyor.

dün eve geldi hiçç konuşmadık ama baktım suçlu modunda..iftarda evvelsi gün elleriyle limonata yaptı bana sen de içsene çok güzel oldu dedi şişeden bardağa doldururken hayır içmeyeceğim yemekte sadece salata yiyeceğim 3/4 kiloyu bu fırsatla vereyim dedim.kızımızla şakalaşıyor falan ..ama benden yine yüz bulamıyor aldı kızımı yatak odasına götürdü hani ben kızımla beraber uyuyorum ya:1: baktım kızım kendi odasındaki yatağa ekmek kırıntısı dökmüş gözümde büyüdü kim çırpacak çarşafları diye..buradan aldığım gazla da "nie terkedecekmişim yatağımı diyerek" gece yarısı yattım sessizce yatağıma kızımı da odamızda bulunan ikinci yatağına yatırdım.uyku var ama uyuyamıyorum gözlerim aralık "bir de baktım 10 dk sonra kolumu hafifçe öptü yattı tekrar." çok beklersin daha yüzü benden "dedim içimden..sahurda yemek sonu birden sarılıp özür diledi "inan sana karşı yanlış yapmıyorum o fotoğrafları inan ki ısrarla çektiler ve yemin ederim ki benim foto makinasıyla çekilmiş de silinmiş değil kendileri çektiler" dedi ..peki dedim bişi sorcam tek bişi "beni 2 erkeğin arasında öyle resim çekilmiş görsen ne düşnürsün..."kızardım "dedi.."haklısın özür dilerim diye yanaştı ama ezan okunacak dedim.baktım uyumamış ille gel diyor ben masayı toplarken..tamam diyerek gittim sarılıp affet falan tabi yüz vermeme modlarındayım.uyuyunca hep saçlarını okşar sarılırdım elim gitti hemen çektim saçından uyanıktır belki farkeder "şımarmasın" dedim.baktım bugün kendiliğinden arıyor bahaneler bularak "telefonumun hoparlörü mü patladı acaba evde yedek telefon vardı dimi.."ben de yedim:1:
ve bişi dikkatimi çekti 2 gün boyunca elimden geldiğince bağırmamay çalıştım evde çocuğa ya da herhangi bi sebeple hep şen şakrak olmaya uğraştım isteyerek ya da zorlayarak..internete de güzel bi fotomu koydum facede kendi sayfama göreceğini bilerek...bir de giyimime dikkat ederek..inşallah devamını getirirm .ama yüz bulamaıcak bi süre benden Allah ın izniyle..bu arad barıştığımıza hatasını anlamasına sevinmedim dersem yalan olur; "çook sevindim"" ama aramızda kalsın.
dualarınıın etkisiyle...Allah razı olsun herkesten.."en makbul dua müslümanın müslümana yaptığı duadır" diye buyurmuş ya peygamber efendimiz (sav)..resmen yaşadım bunu..
barıştık die artık koyuvermek:23: yok iyi ders oldu bana bu olay! "yuları tutucan azıcık gevşedi mi gereceksin" :1:derler ya eskiler hakikaten çok doğru
:34:

Son düzenleme:
hehhh işte böyle.. dinsizin hakkından imansız gelirmiş diye buna derler.. ama sakın kocan yumuşadı diye yularını gevşetme.. sana böyle davranmaya alışsın... ilk haftasonuda dışarı çıkma planları yap.. o duruma da alışsın seninle ve evladıyla ilgilensin... alışverişi ihmal etme... :):) cicilere devam :):) biraz zaman geçsin onlarla da can evinden vurma operasyonuna başlarsın :):) çok sevindim canım.. Allahım yüzünü hep güldürsün... :):)

sevindim ablam. bak yatağı birleştirmek faydalı oldu hehe. inşallah böyle devam eder

hehhh işte böyle.. dinsizin hakkından imansız gelirmiş diye buna derler.. ama sakın kocan yumuşadı diye yularını gevşetme.. sana böyle davranmaya alışsın... ilk haftasonuda dışarı çıkma planları yap.. o duruma da alışsın seninle ve evladıyla ilgilensin... alışverişi ihmal etme... :):) cicilere devam :):) biraz zaman geçsin onlarla da can evinden vurma operasyonuna başlarsın :):) çok sevindim canım.. Allahım yüzünü hep güldürsün... :):)

ne kadar guzel bir gelismee
nazar.png
kararli olman da ayrica mutlu etti..
evde de suan yaptigin gibi zorla da olsa pozitif ol.guleryuzlu,sevimli ol..
bu olumlu gelismeler mutlaka esinin de hosuna gidecektir..durmak yok yola devammm
teytey.gif

yok aklım başıma geldi çok şükür bundan sonra böyle...peşinde severek pervane olup dünyasını ona odaklayan kadının aslında daha çok el üstünde tutulması gerekirken kaçan naz yapan fazla üstüne düşmeyen makbule geçiyorsa ne ala!eyvallah :27:bundan sonra öyle olurum...önceleri yemekte canım şundan da ye aç kalkma diye annesi gibi söylerdim ama kendime kızıyorum bebek değil ya doyduğunu anlar heralde!artık hiç demiyorum gece diyecek oldum ;"çocuk mu o doyduğunu anlamıştır dimi yemeği önünden kaçırmıyorum ya !diye frenledim kendimi:27:

ve di,katimi çekti de herşeyden şikayet eden birine dönüşmüşüm dün burada fazla otları yaktılar "üf ya yaktılar dumanı evlere geliyor"diye söylenirken aynı odadayız birden; "suuusss söylenme sakın bundan böyle olumsuzluk yok" dedim içimden bağırıyorum ama "ne demeye yaktılar ki şu otlarııııı yaaaaaa duman oldu odalar!!!":1:

Son düzenleme:
yok aklım başıma geldi çok şükür bundan sonra böyle...peşinde severek pervane olup dünyasını ona odaklayan kadının aslında daha çok el üstünde tutulması gerekirken kaçan naz yapan fazla üstüne düşmeyen makbule geçiyorsa ne ala!eyvallah :27:bundan sonra öyle olurum...önceleri yemekte canım şundan da ye aç kalkma diye annesi gibi söylerdim ama kendime kızıyorum bebek değil ya doyduğunu anlar heralde!artık hiç demiyorum gece diyecek oldum ;"çocuk mu o doyduğunu anlamıştır dimi yemeği önünden kaçırmıyorum ya !diye frenledim kendimi:27:

ömürsün valla :):)

ve di,katimi çekti de herşeyden şikayet eden birine dönüşmüşüm dün burada fazla otları yaktılar "üf ya yaktılar dumanı evlere geliyor"diye söylenirken aynı odadayız birden; "suuusss söylenme sakın bundan böyle olumsuzluk yok" dedim içimden bağırıyorum ama "ne demeye yaktılar ki şu otlarııııı yaaaaaa duman oldu odalar!!!":1:

şikayet edip duran biri olursan hayatınızda hep olumsuzluk varmış gibi hissedersiniz ikiniz de. bunu fark etmekle iyi yapmışsın

gelişmeleri yakından takipteyim..hepsi olumlu anladıgım kadarıyla :21: tebrik ederim :46: inşallah daha da iyiye gider... senin değiştigini görünce kendini sorgulamaya başladı... davranışları değişti hemde olumlu yönde...bu çok güzel :62::62::62:

Son düzenleme:
Back
X