• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerin işyerinde bayanlarla resim çektirmesi doğru mu?

alaboraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
100
16
48
İstanbul
selamlar
üyeliğimin aktif olmasını iple çektim ne zamandır takip ediyorum bu siteyi;Sırf bunun için üye oldum desem yanlış olmaz sanırım
sorunum şu; haklımıyım abartıyor muyum lütfen objektif olarak bana söyler misiniz?
eşimle 6 senelik evliyiz 4 yaşında bir kızımız var..eşim çok yoğun çalışan bir insan ama arada tatili olduğunda da doğru düzgün çıkmamız gezmemiz yoktur..ya para olmamıştır ya zaman bunların 2 si de olsa yine olmamıştır inanın 6 sene içinde deniz kenarına gidip bir çay içmemişizdir...yarımsaat mesafede olmasına rağmen..geçen sene büyük bir kavgamız oldu boşanma lafları uçuştu sonra barıştık sırf bize tatilini ayıracağını söyleyerek 15 gün senelik iznini aldı..ilkkez karşıya geçip balık ekmek vs yiyelim hani beraber azcık gezelim dedim ok dedi.1/2 tane dışında birlikte fotomuz yoktur makinayı aldım yanıma beraber foto çekmek istedim hatıra olsun diye..bir iki kere çektim o da zoraki suratını asarak.sonra bir azarladı beni" ne o öyle iki de bir fotoğraf çekiyorsun" anladım ki yine hevesim kursağımda kalacak azarlarıyla..sesimi çıkarmadım...4/5 ay sonra kendine pahalı bi fotoğraf makinası aldı.işyerinde bağlantı kablolarını falan çekecekmiş...ama arkadaşlarıyla o kadar çok resim çekilmiş ki...hani şu "resim çekinmeyi sevmeyen es kaza 1/2 tane çektirip de suratı asık çıkan kocam" orada gülücükler atarak çekilmiş.. o kadar kırıldım ki içten içe ama söylemedim aylarca tuttum içimde ..ta ki facede eklediği işteki bayan arkadaşlarıyla onların sayfasındaki resimleri görene kadar.(kendi sayfasında yok onların sayfasından gördüm eşimin facesine girerek) 4/5 tane resim topluca çekilmiş kırıldım yine;hepsinde gülümsemiş bana gelince surat yapar "ne o öyle resim çektirmek..."diye azarlar..
ama bir resim görünce çıldırdım sadece 3 kişi 2 kızın ortasına durmuş resim çektirmiş...2 gündür konuşmamaya çalışıyor içime atıyordum hani biliyorum fena patlıyacağımı ondan sustum.ama bugün elektrik süpürgesinin sesinden tel i duymadım aramış 3/4 kez aonra yine aradı görüp açtım"nie duymuyorsun yarımsaattir arıyorum" diye azarlayınca tel de , eve gelince bir de durduk yere kızımı azarlayınca patladım artık...."bizi aralayıp duruyorsun başkalarının karılarına kızlarına kibarlığın tutar" dedim..kimseye bakmıyorum ..belli fotolardan deyince..""ben seni aldatmıyorum aldatacak bişi yaptıysam Allah belamı versin" diye bağırdı tabi ben de bağırdım artık!sana hiç güvenim kalmadı 5 sene önce telinde mesajlar yakaladığımda da inkar ettin dedim.ne mal olduğunu biliyorum dedim.
"ben kimseyle resim çektirmedim "dedi öncesi 5 dk sonra işyerinde topluca çektirdik nevar bunda dedi..aslında kızmazdım ama benimle çektirmeye dahi yanaşmayan adam orada çekiliyor.sitemim onaydı.."iyi de neden sadece kızlarla çektiriyorsun resim?" yok öle bişi dedi."senin kadar yalancısını görmedim durmuşsun işte 2 kızın ortasına resimde"...dedim. yok öle diyen adam bu seferde ya onlardan birisi evli..."iyi de sen de evlisin ne gerek var resim çektirmeye !"dedim..hemen ben yoruldum güneşin altında 50 derecede çalışıyorum diye çıkıştı...

Yapmam yapamam Allah da yaptırmasın uydurmasın şeytana;sırf canını acıtmak kızdırrmak için ben de bundan sonra nette ilk bulduğumla ilgileneceğim işte çalışmayı sırf işyerinde erkeklerle resim çektirip netlerde gezsin fotolar diye istiyorum" dedim ..
abartıyo muyum diyorum ama defalarca düşündüğümde bu adam ne benimle ne kızımla doğru düzgün fotoya yanaşmaz,gezmez tozmaz..ha ayrıca yüzüm gülmüyormuş dei gülecek hal bırakmadın ki bundan mı yanaşıyorsun kadınlara kızlara dedim..yine yorulduğunu oruçlu olduğunu söyledi..sustummm...konuşmaya da niyetim yok...takatim yok çünkü karşımdaki anlamıcak biliyorum..erkeksen düşünceli ol evliysen eşim ne düşünür diye düşün haksız mıyım?!
çok kırgınım..önceden neden aramıyorsun beni diye şakalaşınca "kontör gitmesin "demişti şimdi ise bedava oldu telefonu yine aramıyor.hani kontör gidiyordu;?bilsem evlenir miydim çekip gitmek var ama olmuyor işte olmuyor...gitsem boşanmayı çok büyütecek bir annem var ya inme iner ya da bana inme indirir...
okuduğunuz için teşekkürler..

Son düzenleme:
Haklısınızç
Konunuzu görünce işte evlikilik ve çocuk sorumluluklarından bıknış sorumsuz ve bencil bir adam daha dedim

Haklısınızç
Konunuzu görünce işte evlikilik ve çocuk sorumluluklarından bıknış sorumsuz ve bencil bir adam daha dedim

evlenmesin o zaman bunlar ya..kaldıramayacaksa evlenmesin değil mi..kendisine de dedim evliliği kaldıramayacktın nie evlendin.ben namusumla evde seni bekliyorum kimseye bakmıyorum diye çıldırdım...

evlenmesin o zaman bunlar ya..kaldıramayacaksa evlenmesin değil mi..kendisine de dedim evliliği kaldıramayacktın nie evlendin.ben namusumla evde seni bekliyorum kimseye bakmıyorum diye çıldırdım...

Evlenmeyi adam olmak sanıyorlar.. Sinir şeyler...:47:
Siz yine de kendinizden ödün vermeyin... Kızgınlıkla kötü şeyler yapmayın...
Allah yardımcınız olsun :nazar:

bugün bi anda tiksindim tüm erkeklerden ...geçmişi getirmeyeyim dedim ama yine geçmişiaçtım iyi değil belki biliyorum ama;"sen ki dedim akrabaların karısının göğüslerine yastık atan adamsın "dedim ters ters baktı; nerden çıkarıyorsun ! diyerek..yalan mı yalan mı atmadın mı x 'in üstüne dedim."o yanlışlıkla oldu ben senin gibi fesat değilim"
demez mi çıldırdım ..iyi ya ben de erkeklerin bilmem neresine yastık atayım ama şaka olsun dedim!güya flörtle tanışarak evlendik..hay evlenmez olaydım..bunun kadar düşüncesiz birini görmedim.akrabaların kızlarıyla yeni evlendiğimde kolkola gider..saç baş çekme şakaları yapar...ama ben bunları söyleyince içim fesatmış!

yok öle yağma kendine ne istemiyorsan yapmıcaksın onu karşındakine.ben yapsaymışım evden çıkarmazmışş mış mış..Allahtan korkmasam pişman ederdim .

herkes değer yargıları dogrultusunda cevap verecektir muhakkak sorunuza
fakat bence şu durumda hayır kesinlikle yanlış...
sizin ile fotograf cektirmek istemeyip 2 kadının arasında siritarak poz vermesini ben de kabullenmezdim
kadınlar evli yada değil, medeni halleri beni hiç enterese etmez, o onların sorunu
ha ben evli bi erkekle foto cektirir miyim?
hayır...
bir de eşin koymamişken face'e bu fotoları o kadının yada kadınların koyması ilginç....
kaldı ki kadınların daha hassas olmaları lazım böyle bi durumda...

aslına bakarsanız şu face olayına çok gıcıgım
Allah aşkına ne buluyorsunuz?
neden face'e ihtiyaç duyuyorsunuz?
bunca huzursuzluga sebep oldugunu bile bile ne diye evliliğinize face fitnesini sokuyorsunuz
şu site yüzünden kaç çift ayrilik noktasına geldi hiç mi ders almiyoruz bilmem ki...

üzgünüm ama istediğiniz kadar anlatmaya çalışın anlamayacaktır. Zaten söylemeye bile gerek yok ki. Herşey ortada.
Siz anlatmaya çalıştıkça, haksızlığı ve hataları ortaya çıkacak, büyük kavgalar olacaktır.
Bu kez de evden ve kendinden soğutuyorsun olacaktır.

Evlenmeyi adam olmak sanıyorlar.. Sinir şeyler...:47:
Siz yine de kendinizden ödün vermeyin... Kızgınlıkla kötü şeyler yapmayın...
Allah yardımcınız olsun :nazar:

çok sıktım kendimi ya sabır dedim alıp kızımı valizi toplayıp bi otele gitmek istedim...sabır kızım dedim...sabır ..en iyisi onunla hiç konuşmamak dedim..bana "iftar etmiyecek misin "diyor hiç seslenmedim yemeği hazırladım masaya çektim gittim 1/2 saat sonra yedim..ayrı yatıyoruz 2/3 gündür uzun süre de öyle olacak sanırım kızımın odasında kızımla birlikte uyuyorum...
amin inşallah teşekkürler..

sizin ile fotograf cektirmek istemeyip 2 kadının arasında siritarak poz vermesini ben de kabullenmezdim
kadınlar evli yada değil, medeni halleri beni hiç enterese etmez, o onların sorunu
hayır...
bir de eşin koymamişken face'e bu fotoları o kadının yada kadınların koyması ilginç....

bunca huzursuzluga sebep oldugunu bile bile ne diye evliliğinize face fitnesini sokuyorsunuz
şu site yüzünden kaç çift ayrilik noktasına geldi hiç mi ders almiyoruz bilmem ki...

ha işte kırıldığım başlıca noktayı yakalamışsınız;benimle resim çektirmeyen adam hangi akla hizmet arkadaşlarıyla çekiniyor..hadiş geçtim bunu;açıkçası neden bayanlarla çektiryor.;?beni bilmiyor sandı..ben de salağım ya görmücem ya..onların sayfalarında beyimizin fotosu..gülücükler atarak!
şeytan dşiyo kapattır aklıma geldi yazıp bu kişi vefat etti deyince temelli kapatıyorlar adresi..kapatıyım da anlasın diyorum..sonra da daha büyük bir kavgaya meyil verirsem bir de diyorum!ya hayır resim çekilince ne oluyor elalemin erkekleriyle anlamış değilim.ben ona saygımdan aklına aman yanlış bişi gelmesin diye üniversiteden erkek arkadaşlarımı eklmedim;kabul etmedim.o incelik neden yok onda?!
face olayına gelince arkadaşlarımız bulmak için açtım kendime önce o da bana da açarmısın demişti 2 sene evvel.bayağı da arkadaşımı buldum..ama hiçbir erkek arkadaşımla aralarına geçip de poz vermedim..

İnanın evliliklerle ilgili o kadar çok sorunu okuyorum,duyuyorum,görüyorum ki yarın öbür yuva kurmaya korkuyorum başıma gelir mi diye.
Bu tarz bir durumu bende kaldıramam.Tamam kötü niyet yoktur,iyi arkadaşlardır ama dedim gibi bende sizle aynı fikirdeyim.Ama bayanların o fotoğrafları koyması garibime gitmedi.Çünkü bir samimiyetleri var ki o fotoğrafları çekinmişler.Ama eşinizin sizinle fotoğraf çekinmemesi,surat asması sonrasında böyle bir şey yapması çok saçma.Dahası hep bir inkar durumu var onu çözemedim.Masumane olan fotoğraflara bir yok,bir aldatmadım bir şöyle böyle demekteki amaç ne?Eşiniz anlattığınız kadarıyla bana kaba bir adam gibi geldi size karşı ve ne anlatsanız anlamayacak.​

Resimden ziyade eşinizin size genel olarak değer vermeme durumu var heralde.
Böyle tipler dışarıdakilere melek oluyorlar evdekilerse tapulu mal, nasıl davranırlarsa davransınlar nasıl olsa evde bekleyen biri var.
İnsanın eşinden değer görmeden aynı evi paylaşması zordur.
Eşinizle resim gibi konu üzerinden değilde, davranışları genel olarak neden böyle konuşsanız.
Hep böyle devam edecekse de net bir tavır almak lazım.

hayır...

Çok doğru. Galiba kadının enbüyük düşmanı yine kadın.
Ama erkeklerin birçoğu öyle aptal ki, elindekileri kaybedeceğini düşünmeden, değeri hakedenlere vermek yerine başkalarına prim veriyorlar
Aile sıcaklığı, birlikte içilen bir bardak çay. Çocuk sesi
Ne gerek varsa başka şeye

Böyle tipler dışarıdakilere melek oluyorlar evdekilerse tapulu mal, nasıl davranırlarsa davransınlar nasıl olsa evde bekleyen biri var.
Eşinizle resim gibi konu üzerinden değilde, davranışları genel olarak neden böyle konuşsanız.
bencede en güzel böyle yapmak canım

ben evli bir erkeğin karşı cinsle bu şekilde yakınlaşmasını asla uygun bulmuyorum
hoş gerçi erkek arkadaşım bile olsa öyle bayanların arasında bu şekilde foto çektirmesini asla tasvip etmem:4:
bu durumda karar mercii sizsiniz ama
evdeki eşine yavrusuna bi güleryüzü çok görüpte dışarda iyilik meleği kesilen kişi benim gözümde hiçtir
fakat sizinde bu şekilde düşünmezken "sırf canını acıtmak kızdırrmak için ben de bundan sonra nette ilk bulduğumla ilgileneceğim işte çalışmayı sırf işyerinde erkeklerle resim çektirip netlerde gezsin fotolar diye istiyorum" cümleniz talihsizce olmuş
insanoğlu bu yarın bigün laf dönüp asıl senin gözün dışarda olarak size gelmesin:68:

ha işte kırıldığım başlıca noktayı yakalamışsınız;benimle resim çektirmeyen adam hangi akla hizmet arkadaşlarıyla çekiniyor..hadiş geçtim bunu;açıkçası neden bayanlarla çektiryor.;?beni bilmiyor sandı..ben de salağım ya görmücem ya..onların sayfalarında beyimizin fotosu..gülücükler atarak!
şeytan dşiyo kapattır aklıma geldi yazıp bu kişi vefat etti deyince temelli kapatıyorlar adresi..kapatıyım da anlasın diyorum..sonra da daha büyük bir kavgaya meyil verirsem bir de diyorum!ya hayır resim çekilince ne oluyor elalemin erkekleriyle anlamış değilim.ben ona saygımdan aklına aman yanlış bişi gelmesin diye üniversiteden erkek arkadaşlarımı eklmedim;kabul etmedim.o incelik neden yok onda?!
face olayına gelince arkadaşlarımız bulmak için açtım kendime önce o da bana da açarmısın demişti 2 sene evvel.bayağı da arkadaşımı buldum..ama hiçbir erkek arkadaşımla aralarına geçip de poz vermedim..

sen kapasan hesabını ne olur ki?
fake bir üyelik alır gene yapar yapacagini
hem de eskisinden daha rahat bi şekilde
sadakatle ilgili ciddi hayalkırıklıklarınız var sanırım
bu olay cok agir bir vaka değil
yani bence boşanmayı düşündürücek bir durum yok
fakat daha evvelinde yaşadiginiz tecrübelerin sizde bıraktıgı izler bu olayı olması gerektiginden cok daha fazla büyütmenize neden olmuş
aklınızda olsun
kendinizi asla bir erkek için olması gerektiginden fazla prangalamayın
ünideki arkadaşlarınızı kabul etmemek gibi ornegin...
bırakın biraz kıskansın, buna ortam oluşturun
kadın elbet sadık olmalı fakat erkek karisinin sadakatinden ne zaman ki yüzde yüz emin oluyor, işte o zaman farklı heyecan aramaya baslıyor ne yazık ki

sevgili alabora bu erkeklerin al birini vur ötekine :47: hiç üzülme kafana takma desemde boş biliyorum ama ALLAH herşeyi görüyo duyuyo ramazan ayı gibi mübarek bir aydayız bol bol dua et eşinin yaptığı çok yanlış ama bu sitede o kadar şeyler okuyorum ki beterin beteri var sana belki yardımcı olamıyorum ama erkeklere biz de aynısını yapsak hoşuna gider mi diyoruz namus meselesi oluyo ama kendilerine hiç bakmıyorlar :50: ben senin yerinde olsam bu durum beni çok üzüyorsa internetten iki yanyana erkek resmi çıkartır arayada kendimi fotomontaj yapardım :52: sonra bu ne resim diye sorarsa senin çektirdiğin resmin dışarıdan görünüşü derdim hem de erkekler gerçek olmadığı için kızamazdı da seni anlardı :40:

eve gelir nasılsın canım der neler yaptın bitiiiii.ogün ki konuşmamız bitti gerekli halkerde konuşuruz...dışarı çıksak ki oda büyük süpermarketlere alışverişedir ha;suratı asık kızım yapma zıplama doğru yürü....ya çocuktur kuzu gibi elbet zıplayacak...seviniyor kaç defa dedi yavrum;anne birlikte üçümüz gidince mutlu oluyorum "diye..
yokk ben çok konuştum yoruldummkarşımda anlamayan bir adam ve hep ben fesat oluyorum nasıl oluyosa artık(!)
boğuveresim geliyor karısını dışarıda evde azarlayıp da başkalarına kibarlık taslayanlara; daha geçen sene yukarı marketten alışveriş yapma dedi neden dedim.
"o şer..siz adam karısını herkesin içinde bağırarak azarladı öyle yerden alışveriş yapma"iyi de bana ne zararı var hiç yanlışlarını görmedim hem herşey var orda ;kusura bakma ama senin ondan bi farkın var mı akrabaların koca köyün önünde 2 sene önce rezil eden sen değil miydin acaba .ya da dışarı çıkınca azarlayan?"....dinime küfreden müslüman olsa bari!

valla yerinde olsam süslenip püslenip dışarı çıkardım sürekli olarak kendime bakardım ama ona yüz vermezdim,beni aramadın yok gezmiyoruz falan demezdim.sadece kızımla ilgilenip kendime bakardım,kiloluysam zayıflardım,saçımı boyatırdım ama ona hiç yanaşmazdım.özlet kendini,hiçbirşeyden şikayet etme,evcil kedi,köpek misali sadece yemeği temizliğiyle ilgilen başka hiç konuşma etme.bak o zaman o geliyo peşinden.biz kadınlar kendimizi çantada keklik görünce,herşeyi bırakıyoruz.sen kendine bak,bak bakalım o zaman elalemin karılarıyla resim çektiriyomu.yüzde yüz eminim kocan onlar arasında acaip muhabbet komik neşeli düşünceli adamdır,sana gelince suratsız meymenetsiz oluyordur.oysa bütün kahrını çeken sensin.onun face ini de kapattırma bırak ne yapıyorsa yapsın.sen kendi kendinle ilgilen.çok uyuz oldum adama ya.başkalarına aman aman sosyalim falan,senle bir balık ekmek yemeğe çıkmak eziyet.niye evlendinki o zaman be adam?

sevgili alabora bu erkeklerin al birini vur ötekine :47: hiç üzülme kafana takma desemde boş biliyorum ama ALLAH herşeyi görüyo duyuyo ramazan ayı gibi mübarek bir aydayız bol bol dua et eşinin yaptığı çok yanlış ama bu sitede o kadar şeyler okuyorum ki beterin beteri var sana belki yardımcı olamıyorum ama erkeklere biz de aynısını yapsak hoşuna gider mi diyoruz namus meselesi oluyo ama kendilerine hiç bakmıyorlar :50: ben senin yerinde olsam bu durum beni çok üzüyorsa internetten iki yanyana erkek resmi çıkartır arayada kendimi fotomontaj yapardım :52: sonra bu ne resim diye sorarsa senin çektirdiğin resmin dışarıdan görünüşü derdim hem de erkekler gerçek olmadığı için kızamazdı da seni anlardı :40:

vallahi içimi okudun akşam masayı hazırlayıp odaya kaçtım ağlarken netten iki yakışıklı erkek resmi bulup montajla kendi rsemimi aralarına koysam ama nasıl kime yaptırayım bu montajı diye düşünüp vazgeçtim varsa bildiğin bir yöntem vallahi yapmaya hazırım.bakalım nasıl olacak?üniversitede çekinmiş süsü vermek lazım bir de...yoksa montaj olduğunu anlar.
dua ediyorum bazen Allah biliyor ya onu da unutuyorum benim için dua et olur mu?

sen kapasan hesabını ne olur ki?
fake bir üyelik alır gene yapar yapacagini
hem de eskisinden daha rahat bi şekilde
sadakatle ilgili ciddi hayalkırıklıklarınız var sanırım
bu olay cok agir bir vaka değil
yani bence boşanmayı düşündürücek bir durum yok
fakat daha evvelinde yaşadiginiz tecrübelerin sizde bıraktıgı izler bu olayı olması gerektiginden cok daha fazla büyütmenize neden olmuş
aklınızda olsun
kendinizi asla bir erkek için olması gerektiginden fazla prangalamayın
ünideki arkadaşlarınızı kabul etmemek gibi ornegin...
bırakın biraz kıskansın, buna ortam oluşturun
kadın elbet sadık olmalı fakat erkek karisinin sadakatinden ne zaman ki yüzde yüz emin oluyor, işte o zaman farklı heyecan aramaya baslıyor ne yazık ki

Allah a havale ediyorum işte ben bu ve bunun gibileri.evet bana aşırı güvendi farkında bunun....geçmişte olan şeylerden dolayı diken üstünde bakıyorum olaylara yani sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek derler ya....rahatladım şimdi demek ben büyütmüyorum demek bu foto olayında haklıyım burdaki bayanların da fikirlerini gördükçe yüküm hafifledi..Allah razı olsun her birinizden..

Son düzenleme:
Back
X