- 15 Eylül 2016
- 79
- 42
- 38
- 36
- Konu Sahibi Mysticless
-
Benim eşimin ailesi de öyleydi. Önce bi ses cikartmadım. Baktım olacak gibi değil Dolaylı yoldan kendi ailemi örnek verdim. Eşim anladı.Sonra açık açık dedim bu kadar sık gelinmeyecegini ve uzun kalinmayacagini hoslanmadigimi. Benim Ailem yapsa sen naparsin dedim ya. Ailesinede yüzümle tavirlarimla belli ettim.Merhaba
İlk kez yaziorm neyazikki çok darlanmis durumdayim
Esimin ailesi sehir disinda yasiyor şoyle bir sikintimiz var kafalarina estigi gibi sadece ogullarini arayip biz geliyoruz diyorlar isin kotüsu izne ayrilip esimle yildonumümüz icin plan yaomaya calisirken birden onlarin gelecegini ogrendim esime planimiz oldugunu bir sonraki haftasonu gelmelerini soylemesini soyledm ama neyazikki esimle bakis acilarimiz ayni degil cok ciddi tartsmis olup sonuc olarak geldiler ve ben iznimi onlari agirlamakla gecirdim bu 2.kez yapiliyor bir onceki de dogum gunumdeydi
Bu ise nasil cozum bulucam esimin bu tavri beni cok soguttu ciddi bi boyuta geldim bir insan ailesine neden bu hafta musait degiliz evde degiliz planimiz vs var diyemezki....bu arada bnm ailemle ayni sehirdeyim ailem asla aramadan sormadan pat die gelmez...var mi çozum onerisi olan
Sevgiler.
Ay deme öle ben böyle seylere musamma gosteremiorum boyle gidemezzzYok maalesef böyle tipler düzelmez.
Tatlli dille bi sonraki hafta buyrun demek kimseyi kirmazki amaŞehirdışından gelecek olduklarından bişey diyemiyordur bence. Sizin aileniz gibi aynı şehirde olsalar bugün müsait değiliz demek daha kolay olur.
Ben olsam bende diyemem
Resti çekmen lazım o halde.Ay deme öle ben böyle seylere musamma gosteremiorum boyle gidemezzz
Bu cok mantikli kayinv ye soledim zaten bi planimz vardi ama olsun diye umarim anlamistirÇözüm Önerim bir süre özel günlere anlam yüklemeden eşinize uzak ve tavırlı davranın. Eşinizin ailesi geldiğinde de bizde şöyle yapacaktık siz geldiniz diye sürekli olarak laf çarpın belki sizi aramayı öğrenirler
Tabi kırmaz haklısın. Benim de ailem şehir dışında öyle bişey olsa içim içimi yer ama diyemem gibi geldi bian.Tatlli dille bi sonraki hafta buyrun demek kimseyi kirmazki ama
Hic bi gelisleri normal olmadigi icin ve geldiklerinde kayinvaldem benden gercekten hizmet gelinlik bekledigi icin hoslanmiyorum ve esimde bunu biliyor eskiden bi gun onceden soyluolardi esime ve esimde aynen pat die bana soyluordu hani bi gonul alma yolunu yaomada yok calistgim icin catkapi misafre kapim ne yazikki acik degil bunu anladilar simdi uc gun onceden haber veriolar sagolsunlarŞimdi tamam sende haklısın.Ama eşinde haklı.Şöyle bi durum var,belki ailesi izinli olduğunu bilip beraber vakit geçirelim gelinde olsun diye düşünmüştür.Ha diğer türlü olsa,hani sen işte,onlar misafir ,belki o zamanda ben yokum acaba dolduruyormu oğlunu gibi birşey düşünebilirdin.Yani yukarısı bıyık aşağısı sakal misali.
Hoşlanmadığını bildiği in direk önyargılı oluyor demekki eşin.
Sanki biraz haklı gibi geldi bana.Doğum günümde de geldiler diyosun bence gelmelerini hiç istemiyo gibisin.Yanılıyormuyum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?