Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önceki yazdıklarını yeni okudum cnm.Eşinin yatakları ayırması çok tuhaf geldi gerçekten.insan eşiyle kanlı bıçaklı dahi olsa ayrı yatmamalı.Eşine evlilik üzerine kitaplar mı alıp okutsan acaba ya da ne bileyim bir evlilik danışmanına gidebilirsiniz bence
Ailesini istemesigim icin gurur yaptigini dusunuyorum Bu haftaici once kendim icin bi psk bakicam cunku bazen gercekten uzman bir destege ihtiyaci oluyor
Bu nasil bir gorgusuzluk ben anlamiorm ya sade ce ogullarini aramak ne demk emrivakilerle kalkip gelmek nedemek Bense suan esimin kendini hakli gorurcesine davranmasini anlayamiorm dusununki yataklari ayiran kendisi oldu!
Çok büyük haksızlık, olacak gibi bişey değil , ben zaten delirdim , o kadının evinde kaldığı günler sayısınca resmen nefes alamadım ben , hele ki bi de çay içmeye misafir çağırmış ya bi akşma, işte o artık kopma noktam oldu , terbisyesiz ahlaksızlar işte başka bişey değil
Ailesini istemesigim icin gurur yaptigini dusunuyorum Bu haftaici once kendim icin bi psk bakicam cunku bazen gercekten uzman bir destege ihtiyaci oluyor
Asıl hasta olanlar bize bunalrı yaşatanlar canım , ben kaç psikolog tan psikiyatr dan geçtim , git sen de biraz rahatlarsın, ama eşine onları istemediğini değil usülleirnin yanlış olduğunu anlatmaya çalış , istemiyorum z o ayrı ama eşine bunşekilde anlat