• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerin aileleri hep mi sıkınti

Tabi kırmaz haklısın. Benim de ailem şehir dışında öyle bişey olsa içim içimi yer ama diyemem gibi geldi bian.

İlk evlendiğim sene ilk d günümde ve hamileyim düşün, hazırlandık dışarı çıkıcaz pat diye abisi kuzenleri geldi. Hiç bi halt demedi bende saatlerce ağlayarak uyuyakalmıştım:sinirli:

Az yontmamışım bende ya, ah bu erkekler:sopa:
Ah bide hamilesin kriz Allahim...
O aglayarak uyuyakalma kismi ne kadarda tanidikķkk

Keşke ama keşke iznini iptal etseydin. Ama kendini sinirle vs değil uygun bir zamanda eşinle konuşarak ifade etmelisin.

Keşke ama keşke iznini iptal etseydin. Ama kendini sinirle vs değil uygun bir zamanda eşinle konuşarak ifade etmelisin.
Neyazikki iptal etmedi kurumum
Ilk kez boyle bisi oldugunda konustum anlattim bi ise yaramamiski ikincisi oldu
Gercekten artik nasil yola getirecegimi bilemiyorum cunku her seferinde kirilan uzulen katlanmak zorunda olan ben oluyorum

Kizlar son durumu bildiriyorum 1 haftadir iki yabanciyiz evde zorunlu durumlar disinda konusmuyor biaraya gelmiyor birlikte uyumuyorz.. kendisi de gayet inat yapma durumunda
Laf atip kavga cikarmamak icin kendimi zor tutuyorm cunku emrivakiye haksizliga ugrayan ben ustune bir de ne hakla trip atabiliyor anlamis degilim

Şehir dışından geldikleri için gelmeyin diyemiyordur sizin yapabileceğiniz birşey yok eşinizin bu durumu dengelemesi Laxım

Şehir dışından geldikleri için gelmeyin diyemiyordur sizin yapabileceğiniz birşey yok eşinizin bu durumu dengelemesi Laxım
Ben dengelemesini beklerken ustune birde trip atio napicagim konusunda kafam karisik daha oncw hic bu kadar uzamamisti ailesinon bnden daha kiymetli ve degerli oldugunu dusuniyorum artik

İki hafta önce aynısını bana da yaptılar , üstelik aramız bozukken , beni ı kadar yıpratmışkarken !! Saçmalığın daniskası bunlar ! Eşime derdimi iyice anlattım , yıllardır anlatmaya çalışıyorum da bu da don kriz di, bi de anası bu ilde bulunan akrabasını akşam çaya getirecem diye eşimi aradı gündüz çıkmıştı kadın akşam gelirken misafir getiriyor bi de oğlunu arıyor bir de çalışan bi kadınım !! İşte o noktada fıttırıdm yüzüne bile bakmadım anasının Benim evimde kaldığı sürece , bırak konuşmayı , sen de sana verilen değe r kadar değer ver

Ben dengelemesini beklerken ustune birde trip atio napicagim konusunda kafam karisik daha oncw hic bu kadar uzamamisti ailesinon bnden daha kiymetli ve degerli oldugunu dusuniyorum artik
Çok sinir bozucu bir durum ...
Oturup konuşmanız Lazım sakin bir şekilde ama ailen mi ben mi gibi triplere girmeden

Cevabim, evet.

Ailenizle ayni sehirde yasadiginiza da sukredin ama. Sartlardan dolayi kayin aile ile yakin oturup her hafta taciz edilenler de var maalesef.

Merhaba
İlk kez yaziorm neyazikki çok darlanmis durumdayim
Esimin ailesi sehir disinda yasiyor şoyle bir sikintimiz var kafalarina estigi gibi sadece ogullarini arayip biz geliyoruz diyorlar isin kotüsu izne ayrilip esimle yildonumümüz icin plan yaomaya calisirken birden onlarin gelecegini ogrendim esime planimiz oldugunu bir sonraki haftasonu gelmelerini soylemesini soyledm ama neyazikki esimle bakis acilarimiz ayni degil cok ciddi tartsmis olup sonuc olarak geldiler ve ben iznimi onlari agirlamakla gecirdim bu 2.kez yapiliyor bir onceki de dogum gunumdeydi
Bu ise nasil cozum bulucam esimin bu tavri beni cok soguttu ciddi bi boyuta geldim bir insan ailesine neden bu hafta musait degiliz evde degiliz planimiz vs var diyemezki....bu arada bnm ailemle ayni sehirdeyim ailem asla aramadan sormadan pat die gelmez...var mi çozum onerisi olan
Sevgiler.
Mesafeli duracaksiniz ki anlayacaklar. Rahatsizim vs uydurup erken yatin.

İki hafta önce aynısını bana da yaptılar , üstelik aramız bozukken , beni ı kadar yıpratmışkarken !! Saçmalığın daniskası bunlar ! Eşime derdimi iyice anlattım , yıllardır anlatmaya çalışıyorum da bu da don kriz di, bi de anası bu ilde bulunan akrabasını akşam çaya getirecem diye eşimi aradı gündüz çıkmıştı kadın akşam gelirken misafir getiriyor bi de oğlunu arıyor bir de çalışan bi kadınım !! İşte o noktada fıttırıdm yüzüne bile bakmadım anasının Benim evimde kaldığı sürece , bırak konuşmayı , sen de sana verilen değe r kadar değer ver
Bu nasil bir gorgusuzluk ben anlamiorm ya sade ce ogullarini aramak ne demk emrivakilerle kalkip gelmek nedemek
Bense suan esimin kendini hakli gorurcesine davranmasini anlayamiorm dusununki yataklari ayiran kendisi oldu!

Cevabim, evet.

Ailenizle ayni sehirde yasadiginiza da sukredin ama. Sartlardan dolayi kayin aile ile yakin oturup her hafta taciz edilenler de var maalesef.
Cok sukur tabiki ama bole durumlarda aileyle ayni sehir de yakin olmaz bazen daha zor oluyor suan ailem sorunumuzu biliyor fakat onlara yansitmamaya calisiyoruz bu da benm hareket alanimi ksitliyor biliyorki ailem uzulmesin diye daha kontrollu davranirim

Eşlerin yapabildikleri tek şey orta yolu bulmak için sana ayrı ailelerine ayrı konuşmaları.Ama siz yine de fikrinizi eşinize açıkça dile getirin derim.
Kendimden örnek vermem gerekirse şanslı mıyım şanssız mıyım bilmiyorum ama görümcemin çocuğu olduktan sonra eşimin ailesi yaklaşık 6-7 Aydır bırak kapımızı çalmayı arayıp sormaz oldular(bizim çocuğumuz yok diye muhtemelen,insanlık sıfır anlayacağınız).ben ztn eşimin ailesinden hiç hazetmediğim için bnm işime geldi onları görmemek ama eşime üzülüyorum,bir evladı görmeden anne baba nasıl durabiliyo hayret ediyorum,Allah içlerine merhamet versin diye dua ediyorum hep.
O yüzden arkadaşım bizim yaşadıklarımızı yaşayıp eşinin üzüldüğüne şahit olmaktansa bu tarz şeylerine hoşgörüyle yaklaş boşver.hiç aramamalarından daha iyi.

Eşlerin yapabildikleri tek şey orta yolu bulmak için sana ayrı ailelerine ayrı konuşmaları.Ama siz yine de fikrinizi eşinize açıkça dile getirin derim.
Kendimden örnek vermem gerekirse şanslı mıyım şanssız mıyım bilmiyorum ama görümcemin çocuğu olduktan sonra eşimin ailesi yaklaşık 6-7 Aydır bırak kapımızı çalmayı arayıp sormaz oldular(bizim çocuğumuz yok diye muhtemelen,insanlık sıfır anlayacağınız).ben ztn eşimin ailesinden hiç hazetmediğim için bnm işime geldi onları görmemek ama eşime üzülüyorum,bir evladı görmeden anne baba nasıl durabiliyo hayret ediyorum,Allah içlerine merhamet versin diye dua ediyorum hep.
O yüzden arkadaşım bizim yaşadıklarımızı yaşayıp eşinin üzüldüğüne şahit olmaktansa bu tarz şeylerine hoşgörüyle yaklaş boşver.hiç aramamalarından daha iyi.
Sahsen hic gorusmeme kismini tercih ederim hele esimin suan ailesine daha cok deger verdigi dusuncesi gercekten daha da sert dusunceler icine girmeme sebep oluyor

Sahsen hic gorusmeme kismini tercih ederim hele esimin suan ailesine daha cok deger verdigi dusuncesi gercekten daha da sert dusunceler icine girmeme sebep oluyor
peki eşine ailesi hakkındaki gerçek düşüncelerini hiç söyledin mi açık açık?

Soyledim biliyor hoslanmadigimi yanlis eksik yetersiz olduklarini hak verdigi zamanlar olmustur benim ailemle kendi ailesi yanyana kondugunda ne yazikki kendide farkinda

Soyledim biliyor hoslanmadigimi yanlis eksik yetersiz olduklarini hak verdigi zamanlar olmustur benim ailemle kendi ailesi yanyana kondugunda ne yazikki kendide farkinda
İşte cnm bnm.eşler her ne kdr bzm yanımızda da olsalar aileler kıyaslandığında hep saf dışı bırakılan biz oluyoruz neden? Çünkü biz şikayet ettiğimizde memnuniyetsiz olan taraf oluyoruz.
valla kuzum Bn eşimin ailesini 17 yıldır tanıyorum ve 4 senelik evliyiz deyim yerindeyse ne halt olduklarını iyi biliyorum ve eşim de bana ve bize olan bikaç yanlışlarına şahit olduğu için (mesela nişanlıyken beni,evliyken ikimizi birden kapıdan kovan cahil ve sevimsiz insanlar oldukları için) evime dahi sokmıcamı biliyo ve ağzını açamıyo artık.
Tabi onlarla görüşmemen için böyle tatsız şeyler yaşamazsın sen de ama bunlar bnm için fırsat oldu şahsen.Sen yine de her fırsatta dile getirmemeye çalış eşine bu durumu.onunla mutluysan,gerisi yalan.

Önceki yazdıklarını yeni okudum cnm.Eşinin yatakları ayırması çok tuhaf geldi gerçekten.insan eşiyle kanlı bıçaklı dahi olsa ayrı yatmamalı.Eşine evlilik üzerine kitaplar mı alıp okutsan acaba ya da ne bileyim bir evlilik danışmanına gidebilirsiniz bence

Back