eşlerimizin işyerlerine müşteri

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
358
40
kızlar şimdi konuları dolaşırken aklıma birden bi fikir geldi hep kendimiz için birşeyler istiyoruz araştırıyoruz peki eşlerimiz içinde burda bişeyler yapabilirmiyiz acaba mesela bi arkadaşımızın eşi konfeksiyoncu olsun eşinin mallarını satabileceği birilerine belki burdan ulaşabilir yada ne bileyim bir perdeci, halıcı ,sucu,galerici, tornacı [mesela benim eşim ]eşlerimizin işyerlerine müşteri bulabilirmiyiz burdaki arkadaşlar eşleriyle görüşüp birbirimize yardımda bulanabilirmiyiz acaba umarım birbirimize bu konuda yardımcı oluruzhihoyyyt

benım nısanlımda avukat bende bole bı konu dusunmustum aslında ama cesaret edememıstım aklınızda bulunsun avukat lazım olursa bagcılarda ıs yönlendırebılırsınız kolay gelsın herkese....

bu güzel bir konu olmuş benim eşimde ressam.Büyük galerilere yağlıboya resim yapıyo. ilgilenen olursa yardımcı olmak isterim.

Eklentiler

• $a1.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 69
  • $a5.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 79
  • $a29.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $s20.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 72
  • $s6.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 66
bencede canım resimler çok güzel inşallah eşlerimize iş konusunda yardımcı oluruz benim eşimde tornacı kendi iş yeri ve makinaları var aklınızda bulunsun hertürlü mak.parçası yapıyolar

cok guzel bi konu olmuş benim esimde optisyen malum yaz geliyo guneş gozlugu almak isteyen olursa yonlendiririm.

benim eşimde elektrik teknisyeni her türlü elektrik işinizde yardımcı olabilir

Arkadaşlar benim eşimde bağlama imalatı yapıyor.Haberiniz olsun.

benim eşimde ;çinici ,fayanscı,kalebodur bordur ustası.Konuyu başlatan arkadaşa teşekkürler.Hayırlı birşey yapmışsınız.kaydirigubbakcemile5vereliniortak

benim eşimde ;çinici ,fayanscı,kalebodur bordur ustası.Konuyu başlatan arkadaşa teşekkürler.Hayırlı birşey yapmışsınız.kaydirigubbakcemile5vereliniortak

rica ederim canım ne demek inş. eşlerimize yardımcı oluruz

benim nişanlım dövme yapıyor, babam da perde işi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…