benimfe eşim kızını çok seviyor ama asla altını değiştirme vb. işlerde yardımcı değil benim yanımdaki evde bekar kayınlarımda oturuyor yeme içme bizde sadece yatmaktan yatmaya evlerine gidiyorlar ev işiydi yemekti çok yorunuyorum hamileyken hiç yardımcı olmadı erken doğum yapınca bende başına kaktım senin ilgisizliğin yüzünden diye ... şimdide ben kızımın üvey annesiymişim muamelesi görüyorum işten gelince emzirdinmi besledinmi sakın kızımı aç bırakma altını kaç defa değiştirdin işin ne ekmek elden yaşıyorsun elalem hem çalışıp hem çocuk bakıyor kızımız son muazyenesinde bayağı zayıf çıktı 3 aylık 4700 gr şimdide sen bu kıza bakamıyorsun bakıcımı tutsam acaba diye başımın etini yiyor azıcık ağlasa kızı niye ağlatıyorsun offfffffffffff derdim çok neyse başınızı ağrıtmıyim
Benim eşimin işi oldukça yorucu ve sorumluluk isteyen bir iş.İlk günler benimle kalkardı yada altını değiştirirdi ama ben ona kıyamadığım için bebek ağladığı an odadan alıp salona götürüyordum.Hatta eşim rahatsız olmasın diye oldukça sessiz oluyordum.Ama arkadaşlar siz siz olun böyle yapmayın eşim kendini dışlanmış hissetti ben onu sevdiğim için böyle yaparken o bana sen beni artık sevmiyorsun vs..demeye başladı eğer eşiniz yardım etmek isterse asla benim yaptığımı yapmayın yanlış anlaşılıyor..
sanırım bende şanslı olanlardanım. benim eşimde çok ilgili. Ağlasın hemen kalkar.Acıktığı için ağladığını bile bile uykusunu bölüp alır getirir. Memişleri olsa o emziricek :) İşten geldiğinde hemen alır. Oynar sever susturur. Ben yemeğini yedirdiysem gazını çıkarmak için o alır.Yemek yapmasan da olur kahvaltılık yeriz sen bebekle ilgilen der. Pazar günü evi o süpürür ben silerim. Hamileliğim boyunca temizliği hep eşim yaptı. Allah nazarlardan saklasın çok şanslıyım çoooooookkk..
benimfe eşim kızını çok seviyor ama asla altını değiştirme vb. işlerde yardımcı değil benim yanımdaki evde bekar kayınlarımda oturuyor yeme içme bizde sadece yatmaktan yatmaya evlerine gidiyorlar ev işiydi yemekti çok yorunuyorum hamileyken hiç yardımcı olmadı erken doğum yapınca bende başına kaktım senin ilgisizliğin yüzünden diye ... şimdide ben kızımın üvey annesiymişim muamelesi görüyorum işten gelince emzirdinmi besledinmi sakın kızımı aç bırakma altını kaç defa değiştirdin işin ne ekmek elden yaşıyorsun elalem hem çalışıp hem çocuk bakıyor kızımız son muazyenesinde bayağı zayıf çıktı 3 aylık 4700 gr şimdide sen bu kıza bakamıyorsun bakıcımı tutsam acaba diye başımın etini yiyor azıcık ağlasa kızı niye ağlatıyorsun offfffffffffff derdim çok neyse başınızı ağrıtmıyim