benim esim cok ilgilidir altini alir ben emzirmissem o gazini alir uyutmama yardim eder yikar giydirir gercekten ,benim uyumam icin onla ilgilenir ama bizim cadi agliyinca istemeyede olsa vermek zorunda kalir aslinda esim bir emziremiyor emzirse ooo bana gerek bile kalmazdi ona minettarim aslinda yardimlari icin
sız cok sanslısınız benım esım bebegı hala zor tutuyor beceremıyor daha.ısten gelınce soyle bır sever sonra tv ve ınternete bakar.ben ıhtıyac ıcın bırakınca bakar sadece.bırde gecelerı uyanınca mama yaptırıyorum ona o kadar.esımın tek yardımcı oldugu konu gelınce yemek hazırlaması ben gunduzlerı pek yemek yapacak vakıt bulamadım sımdıye kadar.sadece sevmek ıcın yanımızda yanı
selam kizlar benim esimde isten gelir direk once oglum kapiya kosar baba diye ziplarrr.onu oper koklar konusur ne yaptin oglum diye..sonra kizini alir oper koklarda aglatana kadar opüyo ya.kizim uc aylik simdiden bagirmayi ogrendi aaaaaaaaaaaaaaaaa diye bi bagiriyor koca kari gibi cunku bizimki usandiriyor opmekten..pek baktigi soylenemezz..uc bucuk yasindaki oglumu bir gun bakmamistir nerdeyse.kizimida sezeryanla dogum yaptim ohalde ameliyattan ciktiktan bir gun sonra ben yaptim..yardimci deyil hicc .ama bazen iki cocuk bayliyorum yorgunluktan gece cok aglarsa kalkar homur homur anne olucak diye soylenir beni kaldirir..sizler cok sanslisiniz allah bozmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?