eşlerimizin bebeklerimize davranışı

valla benım babam gecelerı bıze daha cok bakarmıs.bız uyanınca o ılgılenırmıs.gazımızı o cıkarırmıs.bu arada uc kız kardesız bız.koca kazık olmustuk hala ıse gıderken ustumuzu ortmeye gelırdı sabahları.hatta bır keresınde sabah karanlıkta holun kapısının kapalı oldugunu gormemıs camdan dalmıs ıcerı.allahtan bır sey olmamıstı.sımdı bıle oglumla babasından cok ılgılenır dedesı

ya genelolarak çok şanslısınız bende 8 yıl aradan sonra ikinci kez anne oldum 8 yaşında ve 38 günlük 2 kızım var. babamız ilk kızımızda sanki daha çok bakıyordu geceleri uyanıp mamasını veriyordu uyutuyordu altını değişiyordu ama şimdiki bebeğimizde işten gelince ilgileniyor seviyor gazını çıkarıyor uyutuyor ama geceler ağladığında sadece gözünü açıp şöyle bir bakıp tekrar uykuya devam ediyor ne bir alıp susturmak uyutmak gazını çıkarmak yok yok yok hiç bakmıyor valla he bunun altını hiç değiştirmiyo eskiden değiştirirdin diyorum mecbur kalırsam yaparım diyo...ev işlerine zaten elini bile sürmüyo ama ütülü gömlek bulamayınca yada akşam yemek menüsü zayıf olunca sesini çıkaramıyor:)))

benim de 2 aylık oğlum var ilk çocuğumuz . babamız sevme işinde çok başarılı . gel altını değiştirmeyi öğretiyim diyorum yaklaşmıyor . sallarım gazını çıkarırım diyor ama o işe yaklaşmam diyor . bizim bu erkeklerimizin çoğu böyle galiba ne yapalım :))

benimfe eşim kızını çok seviyor ama asla altını değiştirme vb. işlerde yardımcı değil benim yanımdaki evde bekar kayınlarımda oturuyor yeme içme bizde sadece yatmaktan yatmaya evlerine gidiyorlar ev işiydi yemekti çok yorunuyorum hamileyken hiç yardımcı olmadı erken doğum yapınca bende başına kaktım senin ilgisizliğin yüzünden diye ... şimdide ben kızımın üvey annesiymişim muamelesi görüyorum işten gelince emzirdinmi besledinmi sakın kızımı aç bırakma altını kaç defa değiştirdin işin ne ekmek elden yaşıyorsun elalem hem çalışıp hem çocuk bakıyor kızımız son muazyenesinde bayağı zayıf çıktı 3 aylık 4700 gr şimdide sen bu kıza bakamıyorsun bakıcımı tutsam acaba diye başımın etini yiyor azıcık ağlasa kızı niye ağlatıyorsun offfffffffffff derdim çok neyse başınızı ağrıtmıyim

benimfe eşim kızını çok seviyor ama asla altını değiştirme vb. işlerde yardımcı değil benim yanımdaki evde bekar kayınlarımda oturuyor yeme içme bizde sadece yatmaktan yatmaya evlerine gidiyorlar ev işiydi yemekti çok yorunuyorum hamileyken hiç yardımcı olmadı erken doğum yapınca bende başına kaktım senin ilgisizliğin yüzünden diye ... şimdide ben kızımın üvey annesiymişim muamelesi görüyorum işten gelince emzirdinmi besledinmi sakın kızımı aç bırakma altını kaç defa değiştirdin işin ne ekmek elden yaşıyorsun elalem hem çalışıp hem çocuk bakıyor kızımız son muazyenesinde bayağı zayıf çıktı 3 aylık 4700 gr şimdide sen bu kıza bakamıyorsun bakıcımı tutsam acaba diye başımın etini yiyor azıcık ağlasa kızı niye ağlatıyorsun offfffffffffff derdim çok neyse başınızı ağrıtmıyim

İyi dayanıyorsun arkadaşım sen fazla mı sabırlısın ne ! , benim eşim böyle olacak haaaaaaa o zaman vay onun halineeeeeeeee . Okuyunca çok kızdım yaaa . Vallahi çok kızdım ne münasebet ya ben ben o kadar emek vericem ve bunca lafı duyucam ohoooo iyi dayanıyorsun güzelim sen

Benim eşimin işi oldukça yorucu ve sorumluluk isteyen bir iş.İlk günler benimle kalkardı yada altını değiştirirdi ama ben ona kıyamadığım için bebek ağladığı an odadan alıp salona götürüyordum.Hatta eşim rahatsız olmasın diye oldukça sessiz oluyordum.Ama arkadaşlar siz siz olun böyle yapmayın eşim kendini dışlanmış hissetti ben onu sevdiğim için böyle yaparken o bana sen beni artık sevmiyorsun vs..demeye başladı eğer eşiniz yardım etmek isterse asla benim yaptığımı yapmayın yanlış anlaşılıyor..

Benim eşimin işi oldukça yorucu ve sorumluluk isteyen bir iş.İlk günler benimle kalkardı yada altını değiştirirdi ama ben ona kıyamadığım için bebek ağladığı an odadan alıp salona götürüyordum.Hatta eşim rahatsız olmasın diye oldukça sessiz oluyordum.Ama arkadaşlar siz siz olun böyle yapmayın eşim kendini dışlanmış hissetti ben onu sevdiğim için böyle yaparken o bana sen beni artık sevmiyorsun vs..demeye başladı eğer eşiniz yardım etmek isterse asla benim yaptığımı yapmayın yanlış anlaşılıyor..

a.s anladım çok doğru benim eşimde bana sen artık beni sevmiyorsun eski sevecenliğini kaybettin cilve yapmıyorsun yaklaşmıyorsun diyor oysaki bende onu düşünüyorum:asigim:

sanırım bende şanslı olanlardanım. benim eşimde çok ilgili. Ağlasın hemen kalkar.Acıktığı için ağladığını bile bile uykusunu bölüp alır getirir. Memişleri olsa o emziricek :) İşten geldiğinde hemen alır. Oynar sever susturur. Ben yemeğini yedirdiysem gazını çıkarmak için o alır.Yemek yapmasan da olur kahvaltılık yeriz sen bebekle ilgilen der. Pazar günü evi o süpürür ben silerim. Hamileliğim boyunca temizliği hep eşim yaptı. Allah nazarlardan saklasın çok şanslıyım çoooooookkk..

sanırım bende şanslı olanlardanım. benim eşimde çok ilgili. Ağlasın hemen kalkar.Acıktığı için ağladığını bile bile uykusunu bölüp alır getirir. Memişleri olsa o emziricek :) İşten geldiğinde hemen alır. Oynar sever susturur. Ben yemeğini yedirdiysem gazını çıkarmak için o alır.Yemek yapmasan da olur kahvaltılık yeriz sen bebekle ilgilen der. Pazar günü evi o süpürür ben silerim. Hamileliğim boyunca temizliği hep eşim yaptı. Allah nazarlardan saklasın çok şanslıyım çoooooookkk..

MAŞALLAH MAŞALLAH AMAN DİLİMİZİ ISIRALIMDA NAZARA GELMESİNLER:nazar:sırnaşık şey

valla gamzecim bende erken doğum yaptım 35 haftalık doğdu kızım ve aynı senin gibi bizim evde çoğu zaman ailevi sorunlardan dolayı kayınvalidemler bir yatmaya gidiyorlar ama kayın validemden Allah razı olsun valla ne yemek derdim var ne başka birşey işleri yapıp çıkıp çıkıp gidiyoruz geziyoruz valla sabah 8:30da geliyor gözüm yollarda kalıyor çünkü alıştım ona o çocukla ilgilrniyor bense 12lere kadar uyuyorum başlarda bende kayınvalidemden kızımı kıskanırdım annelik iç güdüsü ve cahilliğin verdiği birşey olsa gerek şimdi ise çok ama çooookkk rahatım ve mutluyum kısa bir süre öncesine kadar
şu saçmalığı bile düşünmüştüm;''BUNLAR BENİ DOĞURTTURDULAR ÇOCUĞU BENDEN ALIP BENİ BOŞATTIRIP POSTALIYACAKLAR GALİBA '''sırnaşık şey işte doğum sonrası semdrom çok şükür atlattım canım sende bebişini emziriyorsundur , (benimki mama yüzünden 1 ay önce bıraktı 6. ayına girdi) ve psikolojın ne kadar iyi olrsa bebeğinde o kadar mutlu olacaktır , yapacak birşeyimiz varmı kardeşim bunada şükür diyeceğiz sabretmek emin ol çoğu zaman kazandırır .Sabreden derviş muradına ermiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşş...... kazık çakmadılar yaaa bir gün mutlaka giderler .... ve ayrıca sanırım eşinde daha doğum sonrası sendromda bebeğini çok özlüyor sakınıyor , oda bunalmış anladığım kadarıyla emimki o da seninle ve bebeğinizle başbaşa kalmak istyordur ama malesef bu seferde siz çatışıyorsunzdur .... ben kendimden biliyorum canım fazla üztüne gitmiyorum cevap vermiyorum oluyor bitiyor Allah mutlulupğunuzu daim etsin Allah gönlünüze göre versin.Şeniz

X