Eslerimizi ne kadar iyi taniyoruz?

en sevdiği müzik:sürekli değişirr
beden:36
renk:mavi yeşil
kesinliklee her ikisi derr

En sevdiği müzik_Dersini almış da ediyor ezber
En sevdiği renk siyah
Beden 32
Sevgiiyi tercih eder

ben kendimi daha tam olarak çözememişim 27 yıllık yaşamımda. son birkaç yıldır tanıdığım insanımı çözücem......

Evet arkadaslar, eslerimizi ne kadar iyi taniyoruz?

1. Mesela en sevdigi bir müzik parcasini bilirmiyiz?sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar

2. Yada pantolunun bedenini ezbere bilirmiyiz?kumaşta 54 kotta 36-32

3. Yada en sevdigi renki?siyah

4. Sevgiyimi tercih edersin, yoksa askimi desek, acaba hangi cevabi verir sizce?sevgi der

Bence bu sorularla eşimizi gerçekten tanıdığımız anlaşılamaz. Bu daha farklı birşey. Bu sorular çok yüzeysel. Ben eşimle 10 senedir beraberim. Mesela en sevdiği rengi bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum ama gözünden ne söyleyeceğini ne isteyeceğini bilirim. Neye kızdığını neye sevindiğini hayatta en çok kime değer verdiğini bilirim. Yalan söyleyip söylemediğini anlarım. Her türlü duruşundan ruh halini anlarım. Sıkıntılımı streslimi mutlumu mutsuzmu bilirim. Daha bir sürü şey. Tanımak deyince bu şekil düşünüyorum ben.

1. Mesela en sevdigi bir müzik parcasini bilirmiyiz?hatırla sevgilim..(hatırla sevgili dizi müziğinde ki)

2. Yada pantolunun bedenini ezbere bilirmiyiz? biliyorum...

3. Yada en sevdigi renk?siyah

4. Sevgiyimi tercih edersin, yoksa askimi desek, acaba hangi cevabi verir sizce?
sevgi...:teytey::enbuyukkk:

ben kendimi daha tam olarak çözememişim 27 yıllık yaşamımda. son birkaç yıldır tanıdığım insanımı çözücem......

Bir insani cözebilmek icin, onun psikolojisine girmek gerek. Buda haliyle kolay olmayan bir durum.

Dogru söylemissin, bazen insan kendi kendini taniyamiyor. Cok bilirim böyle günlerimi ...

benim eşimŞeniz
1-sevdiği şarkı:hepsi sırnaşık şey ruh haline göre değişiyorda
2-pantolan bedeni30/32 :sm_cool:aynı giyiyoruz da
3-sevdiği renk:mavi siyah beyaz
4-sevgi sevgi sevgi
ben eşimi biliyorum çözdüm onu çözdüm sengözlerimebaksanab

Bence bu sorularla eşimizi gerçekten tanıdığımız anlaşılamaz. Bu daha farklı birşey. Bu sorular çok yüzeysel. Ben eşimle 10 senedir beraberim. Mesela en sevdiği rengi bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum ama gözünden ne söyleyeceğini ne isteyeceğini bilirim. Neye kızdığını neye sevindiğini hayatta en çok kime değer verdiğini bilirim. Yalan söyleyip söylemediğini anlarım. Her türlü duruşundan ruh halini anlarım. Sıkıntılımı streslimi mutlumu mutsuzmu bilirim. Daha bir sürü şey. Tanımak deyince bu şekil düşünüyorum ben.

evet arkadaşım bunlarda çok önemli birde karşılıklı olması geçerli mesela ben gözüne bakınca ne demek istediğini anlıyorum ama oda anlıyor :eek:klava::1hug:Şeniz sevgi işi sevgi

Budur diyorum ve katılıyorum size...

X