- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
-
- Konu Sahibi Papatya86papatya
Türk erkekleri diye bir genelleme yapmayın bence. Siz bir tek eşinizi gördüğünüz için hepsini öyle sanıyorsunuz.Ben okumayi cok severim arastirmayi da ama.esim hic okumaz evet dediginiz gibi tam bir kalas budurum karsisinda pzur de dilemez kafayi vurup uyur yillardir artik beni anlamasini bekledim yok tik yok bu durum.psolojimide mahfediyo kendimi cok.kotu hissediyorum bir arac gibi turk erkekler kadinlara karsi bu kobuda empTi kuramiyor kesken.evlenmeden once ders alsar
Oral yapın yaptırın isteyin eliyle dokunsun size bunları sözlü istediniz mi dile getirdiniz mi
Evlilik ve iliski oturmadan cocuk, pesine bir cocuk daha.
Sonra cocuklar icin ayrilmiyorum.
Kapanis.
Cok tanidik senaryo.
Erken boşalan adama oral yapılır mı kızOral yapın yaptırın isteyin eliyle dokunsun size bunları sözlü istediniz mi dile getirdiniz mi
Ayy ben orasını kaçırdım erken boşalma varsa net doktora gidecekErken boşalan adama oral yapılır mı kız
Erken boşalan adama oral yapılır mı kız
Ayretden siz yorum yapmayin isterseniz ..Evlilik ve iliski oturmadan cocuk, pesine bir cocuk daha.
Kapanis.
Cok tanidik senaryo.
İnsanlari yargilarken birazdaha dusunmeniz lazim evliligimin ucuncu yilinda.oglum.dunyaya geldi Bana gelincede ben bos bir insan da degilim okup arastirmayi seven biriyim ha ayretden grafikerim ...insanlarin sinavlari olur hayatlarinda bazilari eslerinde bazilari cocuklarinda sinaniriz ...kimse ben dort dortluk hayat
5 dk olan süre 1dk iner
5 dk olan süre 1dk iner
Gülücük koydum
Biz sizi değil eşinizi yargıladık yazdıklarınızdan ötürü. 14 yıl boyunca sizin zevk almanızı hiç düşünmemiş önemsememiş işini bitirip arkasını dönüp uyumuş olan sizin eşiniz. Siz bunları geçici bir imtihan olarak görüyorsanız önce sizin psikolog yardımı almanız lazım.İnsanlari yargilarken birazdaha dusunmeniz lazim evliligimin ucuncu yilinda.oglum.dunyaya geldi Bana gelincede ben bos bir insan da degilim okup arastirmayi seven biriyim ha ayretden grafikerim ...insanlarin sinavlari olur hayatlarinda bazilari eslerinde bazilari cocuklarinda sinaniriz ...kimse ben dort dortluk hayat yasiyorum demez..
Alinmadim canim emin ol ben yeni uyeyim.burada bu sorunu yazarsam.en azindan icimde tutmamis beni anlayan biri olur diye dusundum insanoglu iste yargilayip dusunmeden yorumlar yapilmis.İste buyuzden.yargilar karsinda kadinlar hep icinde tasiyo bu buyuk sorunlari ..Gülücük koydum
Dalga geçmek amacıyla değil tabiki Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın herkez mutlu olsun ama o yöntem uygulanırsa süre daha da kısalır o yüzden gülücük yaptım
Siz beni yanlis anladiniz sanirim arkadas yazmis evlilik iliskisi oturmadan cocuk yapmissin demisBiz sizi değil eşinizi yargıladık yazdıklarınızdan ötürü. 14 yıl boyunca sizin zevk almanızı hiç düşünmemiş önemsememiş işini bitirip arkasını dönüp uyumuş olan sizin eşiniz. Siz bunları geçici bir imtihan olarak görüyorsanız önce sizin psikolog yardımı almanız lazım.
Evlilikte cinsellik çok önemlidir. Ama cinselliğin boyutu tarafların davranışları eşler arasındaki ilişkiyi özetler.
14 yıl artık geçici olmaktan çıkalı çook olmuş. Bu saatten sonra eşinizin kendi kendine düzeleceğini beklemek kusura bakmayın ama polyannacılığın da ötesinde saflık.
Ben yorum.yapan arkadasa yazdimEvlilik ve iliski oturmadan cocuk, pesine bir cocuk daha.
Kapanis.
Cok tanidik senaryo.
Siz beni yanlis anladiniz sanirim arkadas yazmis evlilik iliskisi oturmadan cocuk yapmissin demis
Ben yorum.yapan arkadasa yazdim
Biz de size faydası olsun diye yazıyoruz. Eşinizle acilen konuşmanız lazım. Eşinizin bir doktora görünmesi, sonrasında erken boşalma ile ilgili egzersizleri öğrenmesi lazım. (Kegel egzersizleri, doktor hap ve krem verebiliyor, ilişki sırasında yapacağı egzersizler) Tabii bunları yapmak için evliliği için çaba harcamaya istekli olması, sizi sevmesi, kadınlığınıza saygı göstermesi lazım. 14 yıldır anlamamış odun herifSiz beni yanlis anladiniz sanirim arkadas yazmis evlilik iliskisi oturmadan cocuk yapmissin demis
Ben yorum.yapan arkadasa yazdim
Erkeler birlikte olduğu kadının da zevk almasını ister. Bundan mest olur. Kadının zevk alması erkekleri yüz kat mest eder. Hatta çoğu kadının orgazm taklidi yapmasının nedeni de budur.Sizce cinsellikde kadinin da istegi olmaz mi?14 sene oldu halen kadin ne ister anlatamadim.Kendinisinin isi gorulsun yeter.oysa kadin dokunmayi hissetmeyi ister ....Neden duygusuz bu erkekler....
slm mrb al benden de o kadar işlerini görene kadar şöyle bi ön sevişme yapayım eşim de keyif alsın yok hepsi kütük gibi.tabi bazıları hariç :)Sizce cinsellikde kadinin da istegi olmaz mi?14 sene oldu halen kadin ne ister anlatamadim.Kendinisinin isi gorulsun yeter.oysa kadin dokunmayi hissetmeyi ister ....Neden duygusuz bu erkekler....