Eslerde yatak iliskileri

Türk erkekleri diye bir genelleme yapmayın bence. Siz bir tek eşinizi gördüğünüz için hepsini öyle sanıyorsunuz.
Evlilikte cinsellik çok önemli ve 14 yıldır tatmin olmadıysanız sorun çok büyük. Ciddi bir değişime ihtiyacınız var. Eşinizin size karşı sevgi ve saygı duyduğunu sanmıyorum. Adamı şöyle bir silkeleyin, sizi kaybetme korkusu yaşasın bence

İnsanlari yargilarken birazdaha dusunmeniz lazim evliligimin ucuncu yilinda.oglum.dunyaya geldi Bana gelincede ben bos bir insan da degilim okup arastirmayi seven biriyim ha ayretden grafikerim ...insanlarin sinavlari olur hayatlarinda bazilari eslerinde bazilari cocuklarinda sinaniriz ...kimse ben dort dortluk hayat yasiyorum demez..

Evlilik ve iliski oturmadan cocuk, pesine bir cocuk daha.

Sonra cocuklar icin ayrilmiyorum.

Kapanis.

Cok tanidik senaryo.
Ayretden siz yorum yapmayin isterseniz ..

Biz sizi değil eşinizi yargıladık yazdıklarınızdan ötürü. 14 yıl boyunca sizin zevk almanızı hiç düşünmemiş önemsememiş işini bitirip arkasını dönüp uyumuş olan sizin eşiniz. Siz bunları geçici bir imtihan olarak görüyorsanız önce sizin psikolog yardımı almanız lazım.
Evlilikte cinsellik çok önemlidir. Ama cinselliğin boyutu tarafların davranışları eşler arasındaki ilişkiyi özetler.
14 yıl artık geçici olmaktan çıkalı çook olmuş. Bu saatten sonra eşinizin kendi kendine düzeleceğini beklemek kusura bakmayın ama polyannacılığın da ötesinde saflık.

Gülücük koydum
Dalga geçmek amacıyla değil tabiki Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın herkez mutlu olsun ama o yöntem uygulanırsa süre daha da kısalır o yüzden gülücük yaptım
Alinmadim canim emin ol ben yeni uyeyim.burada bu sorunu yazarsam.en azindan icimde tutmamis beni anlayan biri olur diye dusundum insanoglu iste yargilayip dusunmeden yorumlar yapilmis.İste buyuzden.yargilar karsinda kadinlar hep icinde tasiyo bu buyuk sorunlari ..

Siz beni yanlis anladiniz sanirim arkadas yazmis evlilik iliskisi oturmadan cocuk yapmissin demis
Evlilik ve iliski oturmadan cocuk, pesine bir cocuk daha.

Sonra cocuklar icin ayrilmiyorum.

Kapanis.

Cok tanidik senaryo.
Ben yorum.yapan arkadasa yazdim

Siz beni yanlis anladiniz sanirim arkadas yazmis evlilik iliskisi oturmadan cocuk yapmissin demis

Zannediyorum bana yazdiniz.

Birbirinizi kesfetmeden, birbirinize yetmeyi ögrenmeden bir evlilik oturmaz. Adam sizin ihtiyaclariniz oldugunu, artik iki kisilik yasamasi gerektigini hic anlayamamis ki. Anlamasini bekleyip emin olsaydiniz, olmuyorsa da cocuklar yokken yollari ayirsaydiniz demek istedim. Cocugu 3. Yilda yapmaniz, grafiker olmaniz bunlarla hic alakali seyler degil.

Gerceklerden kaciyorsunuz. Ben yorum yapmam bir daha, peki ama bu bir cozum degil.

Biz de size faydası olsun diye yazıyoruz. Eşinizle acilen konuşmanız lazım. Eşinizin bir doktora görünmesi, sonrasında erken boşalma ile ilgili egzersizleri öğrenmesi lazım. (Kegel egzersizleri, doktor hap ve krem verebiliyor, ilişki sırasında yapacağı egzersizler) Tabii bunları yapmak için evliliği için çaba harcamaya istekli olması, sizi sevmesi, kadınlığınıza saygı göstermesi lazım. 14 yıldır anlamamış odun herif

Herkes mantıklı cevaplar vermiş bana göre çokta öyle yargılayan konuşmalar göremedim eşinizin durumunu net şekilde görüp dile getirmişler. Tüm erkekleri asla aynı kefeye koyamayız ama lütfen bunları dile getirin isteklerinizi sizi görmesini sağlayın görmüyorsa zorla gösterin “bende buradayım”

9 yıllık evliyim sadece 1 kere orgazm oldum oda balayındaydı.Yıllarca kendimde hata aradım üzüldüm ağladım sordum konuşmaya çalıştım ama o hep sustu bu konuları konuşmaya utandı.İlişkide acıdan başka birşey anlamadıkça ben istemez oldum o yaklaşmaz oldu 1 yıl yapmadığımız oldu şuan en son ne zaman olduğunu bile unuttum ve artık istemiyorum hatta onu kocam gibi göremiyorum.9 yıl sonra bana erken boşalma sorunu olduğunu itiraf etti bense sadece kendi işine bakıp beni düşünmediğini sanıyordum.nasıl kızdım anlatamam daha yeni itiraf etmiş 9 yıldır evliyiz ya ben hiç kadınlığı yaşayamadım neyse dedim yardımcı olucam araştırdım baya bir kaç yöntem var dedik deneyelim yok kardeşim doktorsuz olacak iş değil tahrişten 2 gün çişimi bile yapamadım baktım adamın umrunda değil benim gözümde kağıtta yürüyen evlilik olarak devam ediyor.kötü olan kalbimden o kadar eksikmişki tahammül edemiyor insan sevgini bitiriyor kocam gibi görmüyorum yanımda bile yatsın istemiyorum

Sizce cinsellikde kadinin da istegi olmaz mi?14 sene oldu halen kadin ne ister anlatamadim.Kendinisinin isi gorulsun yeter.oysa kadin dokunmayi hissetmeyi ister ....Neden duygusuz bu erkekler....
Erkeler birlikte olduğu kadının da zevk almasını ister. Bundan mest olur. Kadının zevk alması erkekleri yüz kat mest eder. Hatta çoğu kadının orgazm taklidi yapmasının nedeni de budur.

Sizce cinsellikde kadinin da istegi olmaz mi?14 sene oldu halen kadin ne ister anlatamadim.Kendinisinin isi gorulsun yeter.oysa kadin dokunmayi hissetmeyi ister ....Neden duygusuz bu erkekler....
slm mrb al benden de o kadar işlerini görene kadar şöyle bi ön sevişme yapayım eşim de keyif alsın yok hepsi kütük gibi.tabi bazıları hariç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…