• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşler arası muhabbet duası

aleyna26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
108
2
96
Kocaeli
arkadaşlar burada yazamıyorum arapça yazmak yasak mı bilmiyorum, ayet olduğu ve çok hassas bir konu olduğu için özelden mesaj yollayan ve çok ihtiyacı olan arkadaşlara yollayacağım.

Muhabbet için dua edileceğine, sorunlar ortaya konup çözümlense daha iyi olur değil mi? Duaya karşı değilim ama muhabbeti artırmak için dua denilince başka yerlere doğru gidiveriyor aklım.

dua her derde devadır. dünya bile dua ile dururmuş derler. duanın amacı nedir allaha yalvarmak ne için dua ediliyorsa gönülden söylemek, istemek. her adımımızda dua etmemiz gerektiğii unutmayalım sadece çaresiz olduğunda dualara sığınmak olmaz. eşler arasındaki muhabbeti bende duydum. bazen eşler çok iyi anlaştığı birbiriniz çok sevdiği zaman kem gözler nazar değirip anlaşmaz hale geliyorlarmış. bunun içinde dualar okurmuş büyükler. bunda hiçbir sakınca yok büyü değilki sonuçta dua okumakt ne gibi bir zarar olabilir ki.

ölümden baska her türlü olayı dua ıle cevırebılırız....etraftakı dua kucumseyenlerı anlayamıyorum bırı dua deyınce hemen hacı hoca ışı oluor :olmaz:..

Back