• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşler arası 10 yaş farkı problem olur mu

yuruyenlazanya35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
45
84
38
31
Merhaba hanımlar :) size bi sorum olacak özellikle bu durumu yaşayanları yoruma davet ediyorum.
Sevgilimle aramızda 10 yaş var. Görünüş olarak bi farkımız yok. Genç duruyor ailesi de öyle genetik sanırım. arkadaşlarımın saçı döküldü kel kaldılar bununki sırma gibi maaşallah :) ben kendim karakter olarak olgun bi insanım ama hayat tecrübesi farklı birşey. Her konuda bilgili,kibar saygılı bi insan. Aşık olmayacağım diye diye aşık oldum :) neyse gelelim can alıcı soruyo. Evlilikte yaş farkı problem olur mu. Arkadaşlarım ilk duyduklarında aşırı tepki verdiler bundan 5 sene önce olsa belki bende tepki verebilirdim ancak insan sevince önyargı diye bişey kalmıyor. Aradaki yaş farkı evlilikte ne gibi problemlere yol açabilir. Bilen duyan varsa yoruma bekliyorum

Ben 33 yaşındayım eşim benden 10 yaş büyük . Eşin büyük olması sorun olmuyor . Ayrıca çocuğun olmaz diyen kişileri de anlamadim .erkekler 60 yaş üstünde bile çocuk sahibi oluyorlar. Evlenmeden önce insan düşünüyor tabi . Eşim yaşını gösteriyor ben birde yaşımdan küçük gösteriyorum. Önemli olan görünüste değil . Seviyorsanız ,anlayışlı bir insansa bence artıları çok. Sızden çok daha olgun bakıyor herşeye . Yaşınız çok genç erkeklerin genelde geç olgunlaştığını düşünürsek evlilikte sizin için sorun olacak şeyleri eşiniz sorun yapmaz daha anlayışlı olur. Bizde öyle açıkcası. Ben fevri bir insanım eşimde benim gibi olsa tozu dumana katardık.

Ben 33 yaşındayım eşim benden 10 yaş büyük . Eşin büyük olması sorun olmuyor . Ayrıca çocuğun olmaz diyen kişileri de anlamadim .erkekler 60 yaş üstünde bile çocuk sahibi oluyorlar. Evlenmeden önce insan düşünüyor tabi . Eşim yaşını gösteriyor ben birde yaşımdan küçük gösteriyorum. Önemli olan görünüste değil . Seviyorsanız ,anlayışlı bir insansa bence artıları çok. Sızden çok daha olgun bakıyor herşeye . Yaşınız çok genç erkeklerin genelde geç olgunlaştığını düşünürsek evlilikte sizin için sorun olacak şeyleri eşiniz sorun yapmaz daha anlayışlı olur. Bizde öyle açıkcası. Ben fevri bir insanım eşimde benim gibi olsa tozu dumana katardık.
cocugunuz olmaz lafini hangi salak arkadasin neye istinaden soyluyor allah aşkına 33 gayet genc bir yas siz de erkenden öldürdünüz adamları ikinizin yasi da gayet ideal evlenmeye birbirinizi seviyorsanız tum şartlar uygunsa 10 yas fark cok viddirivizzikk yani...

Benim annemle babamin arasinda 10 yas var bigun bi sorun ciktigini gormedim

oarson yanlis yaziyi alinti yapmışim silemedim de konu sahibine yazacaktim
Asksksk
cocugunuz olmaz lafini hangi salak arkadasin neye istinaden soyluyor allah aşkına 33 gayet genc bir yas siz de erkenden öldürdünüz adamları ikinizin yasi da gayet ideal evlenmeye birbirinizi seviyorsanız tum şartlar uygunsa 10 yas fark cok viddirivizzikk yani...
okumadım ama sen haklısın :D

Aynen ben de fevriyimdir bu konuda birbirimizi tamamlıyoruz. Kendi yaşıtlarım hala çocuk gibi geliyo hele ki arkadaşlarımın yaşıtlarıyla ilişkilerinde yaşadığı problemleri gördükçe

Canim 15 yas var aramizda mutluyuz :)5 senelik bir iliskimiz var nisanimiza az kaldi 1 kere bile ah bu sorunda yastan cikti demedim... Sizinle alakali biraz da birbirinizi anlayin

13 yaş var eşimle aramızda. Yaştan dolayı bi sorun yaşadığımız olmadı. 2 senelik evliyiz, öncesindede 1 yılı aşkın nişanlıydık. Hatta çok düşkündür eşim bana. Küçüğüm diye mi acaba diyorum bazen :)

13 yaş var eşimle aramızda. Yaştan dolayı bi sorun yaşadığımız olmadı. 2 senelik evliyiz, öncesindede 1 yılı aşkın nişanlıydık. Hatta çok düşkündür eşim bana. Küçüğüm diye mi acaba diyorum bazen :)
Çok sevdiğinden bence :)

Esimle aramizda 8 yas var ve masallah cok mutluyuz. Onemli olan anlasmaniz, takilmayin etrafin soylediklerine. Siz mutlu musunuz ona bakin.

Back