- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
Her seferinde bunu söyledim bak her zaman gıttıgımızde böyle dıye yine aynı şeyi söyledi gidelim e ben dıyorum sen gıt ben gelmek istemiyorum hep aynılar nereye kadar tmm diyebilirimŞimdi öncelikle alınmayın ama başta hata sizde en öncelik eşiniz eve geldiğinde peki bu sefer gidelim ama surat asarlarsa bana beni biliyorsun üzülürüm ve yine gelmem diyerek olayı büyütmeden engel olup gitmeliydiniz erkekler maalesef ki yumuşak karınlı olunmasını seviyorlar , hele annesini aramanız olayı daha da alevlendirmiş böyle durumlarda yapılacak en iyi şey tabi hayatım ailen seninle konuştuysa bildikleri vardır diyip eşinize karşı bu durumları balla tereyağ gibi konuşmanız zaten bu durumda eminim eşiniz sert olmayacaktır . Benim düşüncelerim bunlar …
Ailenizin kullandığı kelimeler zerre hoş değil kimseyi sevmek zorunda değilsiniz ama bir an önce hem kendi aileniz hem eşiniz ve eşinizin ailesiyle arayı düzeltmeye bakın derim .
Iyı aksamlar bugün olanları anlatıyorum esımın aılesı ıle aramız yok cunku her gıttıgımızde surat asıyorlar laf atıyorlar bugunde eşim olacak kısı annemle konustum gel annemlere gıdelım deyince bende gelmek ıstemıyorum çünkü kendimi orda iyi hıssetmıyorum surat yaptıkları için.. Bunu sende bılıyorsun dedım tartıstık bagrıstık..bende annesını aradım bugun ne konustunuzda dışardan gelmiş benımle tartışıyor dedım daha telefon elimdeyken sen benım annemı aradın sımdı bende senın annenı arıyorum dıye tehdıt ettı ve aradı da.. Kızın benı Dinlemiyor tartısıyor hakaret edıyor falan filan.Halbukı başlatan o ..Aksam oldu annem babam geldi babamın surat bes karış geldiği gıbı anlayıp dinlemeden bana senın sucun sen ıyı değilsin onun dedıgını yapacaksın eger böyle onunla tartısırsan benım evıme gelme dedı. Bende baba o benimle tartışıyor dışardan gelıp annesi ıcın dedım ..Annesıne gidiyoruz bana surat yapıyorlar ondan gitmek ıstemıyorum dedım bana sen hıcbıseye değmezsın boş konusuyorsun dedı halbuki ben anneme babama o kadar ıyıyım o kadar yardımlarına gıdıyorum kı hıcbır kardesımın gitmediği kadar karşılığı buymus o kadar zoruma gıttıkı dinlemeden bana böyle konuşması..Maaş Kartını verdım bendeydı çekmesını bilmediği ıcın.. tamam gelmem bıdaha sıze dedım ve gıttıler benı suclayıp .ben napıyım sımdı sız dısardan bırı olarak yorum yapın...
Kayinvalideyi aramanız büyük hata.
Ama babanıza da kızdım ben. Bir kusurunuz varsa bile sonra kenara çeker uyarırsın evladını. Dinlememiş bile.
Damat pamuktanda olsa el oğlu.
Ona karşı sizi çok zor duruma düşürmüş oldu.
Babanı bir an kendi aileme benzetim bizimde ufak tefek seylerimiz olurdu aksine ufak şeyler büyürdu ben kaynanamla altlı üstlü oturuyorum haliyleee normal konusak evde duyuyor eşim sınırlı ve gerçekten narsist bir karaktere sahip bende haksızlığa gelemiyorum yanlışı kabullenemiyorum oglu alkol kullanıp geliyodu kavga çıkıyordu hemen aşağıya geliyodu suçlamaya başlıyordu üstüne gidiyorsun diye derdini çek bizde çekiyoruz sen alkolu eş kabul ediyorsun ben etmiyorum haricinde yine ufacık tartışmamızda yani ufacık ses gitsin yeter babamı annemi cagirirdik bazen ağlayıp babamı arardım bana kızarlardi huzurunu yapmaya çalış eşin iyi de ailesi iyi diye ama iki yüzlülerdi enson bundan bir ayyy önce valizimi topladım çıktım köpek olsun diye köpek oldu ama ailesi asıl yüzlerini gösterdi benim okadar direten babam gerçek yüzlerini gördü onlarınIyı aksamlar bugün olanları anlatıyorum esımın aılesı ıle aramız yok cunku her gıttıgımızde surat asıyorlar laf atıyorlar bugunde eşim olacak kısı annemle konustum gel annemlere gıdelım deyince bende gelmek ıstemıyorum çünkü kendimi orda iyi hıssetmıyorum surat yaptıkları için.. Bunu sende bılıyorsun dedım tartıstık bagrıstık..bende annesını aradım bugun ne konustunuzda dışardan gelmiş benımle tartışıyor dedım daha telefon elimdeyken sen benım annemı aradın sımdı bende senın annenı arıyorum dıye tehdıt ettı ve aradı da.. Kızın benı Dinlemiyor tartısıyor hakaret edıyor falan filan.Halbukı başlatan o ..Aksam oldu annem babam geldi babamın surat bes karış geldiği gıbı anlayıp dinlemeden bana senın sucun sen ıyı değilsin onun dedıgını yapacaksın eger böyle onunla tartısırsan benım evıme gelme dedı. Bende baba o benimle tartışıyor dışardan gelıp annesi ıcın dedım ..Annesıne gidiyoruz bana surat yapıyorlar ondan gitmek ıstemıyorum dedım bana sen hıcbıseye değmezsın boş konusuyorsun dedı halbuki ben anneme babama o kadar ıyıyım o kadar yardımlarına gıdıyorum kı hıcbır kardesımın gitmediği kadar karşılığı buymus o kadar zoruma gıttıkı dinlemeden bana böyle konuşması..Maaş Kartını verdım bendeydı çekmesını bilmediği ıcın.. tamam gelmem bıdaha sıze dedım ve gıttıler benı suclayıp .ben napıyım sımdı sız dısardan bırı olarak yorum yapın...
Herkes baba olamıyor işte... Yazık!babamın surat bes karış geldiği gıbı anlayıp dinlemeden bana senın sucun sen ıyı değilsin onun dedıgını yapacaksın eger böyle onunla tartısırsan benım evıme gelme dedı.
Alttan alamayacaksın. Gerekirse baban özür dileyecek görüşmek istiyorsa. Elin oğlunun karşısında resmen küçük düşürmüş sizi. Eşine karşıda alttan alma gelmiyorum sen ne halt edersen et de.tamam gelmem bıdaha sıze dedım ve gıttıler benı suclayıp .ben napıyım sımdı sız dısardan bırı olarak yorum yapın...
Çok üzüldüm arkadaşına çok seviyorum ölürüm derler sonra insan olmayan varlıklara dönüşürler ama ailelerin suçu çünkü kendi eşimden bilirim benim ailmde başta huzurunu yap kocanın dikine gitme dediler arkamda durmadılar kaybetme korkusu da hiç olmadı eşimde ama babam hepsinin gerçek yüzünü görünce dağ gibi arkamda onu tekrar bırakırım diye ödü kopuyo rüyalarına giriyooo resmen kan ter içinde uyanıyorDamadın yanında olmaması gereken şeylerin başında 1. Sırada gelir bu haraket adam şuan arkanızda kimse durmaz mesajinı aldı herşey daha beter olmazsa iyi
bu olay geldi aklima en yakin arkadasimla 5 ay ara ile evlendik balayindan döndüğüm gün konuşmuştuk akşama doğru kapı pat pat çalıyor arkadaşım hamile oldugunu yeni öğrenmişti o sıralar eşiyle yolda kavga etmişler yüzü bembeyaz olmuş arabadan atlamış bildiginiz bize geldi ne oldu diyemeden eşi beni aradı ayşe sizdemi diye hayır demek zorunda kaldim üzerine konuşamadan eşi geldi bir anda daldı eve kaç para ulan bu çocuğu aldırmanın parası diye arkadaşıma para fırlattı ve üzerine yürüyünce benim eşim iterek uzaklaştırdı benim evimde hamile karına bunu yapamazsın diyerek bağardı vs o esnada arkadaşım evden kaçtı benim eşim onun eşini alıp çıktı evden arkadaşımı aradım geri geldi 1 saat geçmedi arkadaşımın amcası ve babası ile birlikte eşimle onun eşi bize geldi amca bağarmaya başladı arkkadaşımın eşine sende hata karı milletini döveceksin babası desen kezaa bin arabaya kocanın evine git vs nasıl bağarıyorlar benim eşim zapdedemiyor en sonunda güzellikle heppsini çıkardı burası benim evim rezil oluyorum balayından yeni döndük yapmayım etmeyin gidin kızı getiricem ben dedi ve gittiler kız eşimle benim lise arkadasim onlar aynı sınıftalardı ben farklı
Ne oldu biliyormusunuz arkadasim bu adama 2 çocuk verdi 8 yıldır evliler ve uğruna ölen adaam onu bir böcek gibi görüyor adam kendini hep nimetten saydi her firsatta kızın ailesine şikayetlerine devam etti onlarda arkadasimi uyyarmaktan cekinmedi adam sürekli karşılık verme nereye gideceksin anan baban sana sahip mi çıkar zaten ablan boşandı çocuğuyla gitti sana yer mi var o evde vs hanzo hanzo konuşarak onu pıstırdı eve gelmez hep bir bahane uydurur... arkadaşım mal gibi yaşıyor gittigine geldigine karismiyor allahtan gerci ona dokunmasinda ne yaparsa yapssin
Bu sizin hayatiniza belki ışık tutar bilemiyorum o sebeple anlatmak istedim kendinize bunu sakın yaptirmayin ailenize de durumu izah edin ortami bir toparlasinlar hic yoksa .. cok üzüldüm
Bence nasıl kocasının karşısında küçük dusurduyse degersizlestirdiyse tekrar kocanın karşısında bunu duzeltenw kadar taviz vermesin bozduğunu şeyi düzeltsinAlttan alamayacaksın. Gerekirse baban özür dileyecek görüşmek istiyorsa. Elin oğlunun karşısında resmen küçük düşürmüş sizi. Eşine karşıda alttan alma gelmiyorum sen ne halt edersen et de.
Tek bir konuda haksızsın o da annesini arayıp hesap sormak keşke bunu yapıp eline koz vermeseydin.
Keşke herkes anne baba olmasa. Damadım beni arayıp kızımı şikayet edecek, kızımın o kadar mutsuz olduğunu görücem, ağlasa da zırlasa da bırakmam o evde alır giderim.
Aynen dediğiniz gıbı.Baba dediğin böyle olmamalı ustelık onlara bu kadar ıyıkenAlip gitse ne olacak iki gun sonra dönecek gelecek kocasinin evine oyuncak yapiyorlar.
Kimse kimseyi evinden almasin, gelmek isterse boşanmak isterse(gercekten) kendi gelebilmeli o ayri.
Aileler hiç karişmamali bana kalirsa, zorla sokmuşlar insanlari ama dedigim gibi babanin konuşmasi daha da beter etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?