Eşle kavga

Birincisi kayınvalidenizi aramamalıydınız, haklıyken haksız olmuşsunuz.
İkincisi babanızın tavrından ötürü eşinizin ezici olmaması için anne ve babanız olmadan da güçlü olduğunu ona göstermelisiniz ve acilen kendi ailenizle de aranıza mesafe koymalısınız mesafe olmayınca saygı da olmuyor maalesef

Her seferinde bunu söyledim bak her zaman gıttıgımızde böyle dıye yine aynı şeyi söyledi gidelim e ben dıyorum sen gıt ben gelmek istemiyorum hep aynılar nereye kadar tmm diyebilirim

Eşinizle akrabalık bağınız mı var ? Babanız neden direkt eşinizin yanında yer alıyor ?

keşke kayınvalideni aramasaydın ama baban da çok çok büyük hata yapmış ya

Kayınvalideyi aramanızı çok çocukça buldum. Sizi haksız yapan bir detay. Olayları ön görüp sakin davranmalıydınız. Kavgaya aileleri karıştırmanın kimseye bir yarari olduğunu görmedim. Siz babanızı bile bile bunu yapmışsınız. Artık bu adamın size saygi duymasi mucize.

Adınıza üzüldüm, eşiniz devamlı dolduruluyor ve üstünüze salınıyorsa kayınvalidenizi arayıp sormak istemenizi anlayabiliyorum. Tabi ki en baştaki suçlu kendi aklıyla hareket edemeyen eşinizde.

Ailenize diyecek söz bulamıyorum zaten.

Damadın yanında olmaması gereken şeylerin başında 1. Sırada gelir bu haraket adam şuan arkanızda kimse durmaz mesajinı aldı herşey daha beter olmazsa iyi

bu olay geldi aklima en yakin arkadasimla 5 ay ara ile evlendik balayindan döndüğüm gün konuşmuştuk akşama doğru kapı pat pat çalıyor arkadaşım hamile oldugunu yeni öğrenmişti o sıralar eşiyle yolda kavga etmişler yüzü bembeyaz olmuş arabadan atlamış bildiginiz bize geldi ne oldu diyemeden eşi beni aradı ayşe sizdemi diye hayır demek zorunda kaldim üzerine konuşamadan eşi geldi bir anda daldı eve kaç para ulan bu çocuğu aldırmanın parası diye arkadaşıma para fırlattı ve üzerine yürüyünce benim eşim iterek uzaklaştırdı benim evimde hamile karına bunu yapamazsın diyerek bağardı vs o esnada arkadaşım evden kaçtı benim eşim onun eşini alıp çıktı evden arkadaşımı aradım geri geldi 1 saat geçmedi arkadaşımın amcası ve babası ile birlikte eşimle onun eşi bize geldi amca bağarmaya başladı arkkadaşımın eşine sende hata karı milletini döveceksin babası desen kezaa bin arabaya kocanın evine git vs nasıl bağarıyorlar benim eşim zapdedemiyor en sonunda güzellikle heppsini çıkardı burası benim evim rezil oluyorum balayından yeni döndük yapmayım etmeyin gidin kızı getiricem ben dedi ve gittiler kız eşimle benim lise arkadasim onlar aynı sınıftalardı ben farklı

Ne oldu biliyormusunuz arkadasim bu adama 2 çocuk verdi 8 yıldır evliler ve uğruna ölen adaam onu bir böcek gibi görüyor adam kendini hep nimetten saydi her firsatta kızın ailesine şikayetlerine devam etti onlarda arkadasimi uyyarmaktan cekinmedi adam sürekli karşılık verme nereye gideceksin anan baban sana sahip mi çıkar zaten ablan boşandı çocuğuyla gitti sana yer mi var o evde vs hanzo hanzo konuşarak onu pıstırdı eve gelmez hep bir bahane uydurur... arkadaşım mal gibi yaşıyor gittigine geldigine karismiyor allahtan gerci ona dokunmasinda ne yaparsa yapssin

Bu sizin hayatiniza belki ışık tutar bilemiyorum o sebeple anlatmak istedim kendinize bunu sakın yaptirmayin ailenize de durumu izah edin ortami bir toparlasinlar hic yoksa .. cok üzüldüm

Son düzenleme:

Babanı bir an kendi aileme benzetim bizimde ufak tefek seylerimiz olurdu aksine ufak şeyler büyürdu ben kaynanamla altlı üstlü oturuyorum haliyleee normal konusak evde duyuyor eşim sınırlı ve gerçekten narsist bir karaktere sahip bende haksızlığa gelemiyorum yanlışı kabullenemiyorum oglu alkol kullanıp geliyodu kavga çıkıyordu hemen aşağıya geliyodu suçlamaya başlıyordu üstüne gidiyorsun diye derdini çek bizde çekiyoruz sen alkolu eş kabul ediyorsun ben etmiyorum haricinde yine ufacık tartışmamızda yani ufacık ses gitsin yeter babamı annemi cagirirdik bazen ağlayıp babamı arardım bana kızarlardi huzurunu yapmaya çalış eşin iyi de ailesi iyi diye ama iki yüzlülerdi enson bundan bir ayyy önce valizimi topladım çıktım köpek olsun diye köpek oldu ama ailesi asıl yüzlerini gösterdi benim okadar direten babam gerçek yüzlerini gördü onların
Kocamiii o kadar doldurmuşlardiki beni görmeye gelmiyordu Ortak arkadaşlarımizi arayıp ona söyleyin kötüyüm eve gelsin diyordu bende sen gelmeden asla gelmem dedim ertesi günü kapıma geldi babamla oturup konuştukları okadar ailesi korkutmustuki gelemiyordu bileeee demek istediğim mesafeni koru eşinin suyuna git eşini uzaklaşturma kendinden ben gittim için pişmanim çünkü eşimi yılanlarin arasında bıraktım gitim zehir kusuyorlar tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

tamam gelmem bıdaha sıze dedım ve gıttıler benı suclayıp .ben napıyım sımdı sız dısardan bırı olarak yorum yapın...
Alttan alamayacaksın. Gerekirse baban özür dileyecek görüşmek istiyorsa. Elin oğlunun karşısında resmen küçük düşürmüş sizi. Eşine karşıda alttan alma gelmiyorum sen ne halt edersen et de.
Tek bir konuda haksızsın o da annesini arayıp hesap sormak keşke bunu yapıp eline koz vermeseydin.

Çok üzüldüm arkadaşına çok seviyorum ölürüm derler sonra insan olmayan varlıklara dönüşürler ama ailelerin suçu çünkü kendi eşimden bilirim benim ailmde başta huzurunu yap kocanın dikine gitme dediler arkamda durmadılar kaybetme korkusu da hiç olmadı eşimde ama babam hepsinin gerçek yüzünü görünce dağ gibi arkamda onu tekrar bırakırım diye ödü kopuyo rüyalarına giriyooo resmen kan ter içinde uyanıyor

Bence nasıl kocasının karşısında küçük dusurduyse degersizlestirdiyse tekrar kocanın karşısında bunu duzeltenw kadar taviz vermesin bozduğunu şeyi düzeltsin

Keşke herkes anne baba olmasa. Damadım beni arayıp kızımı şikayet edecek, kızımın o kadar mutsuz olduğunu görücem, ağlasa da zırlasa da bırakmam o evde alır giderim.

Alip gitse ne olacak iki gun sonra dönecek gelecek kocasinin evine oyuncak yapiyorlar.
Kimse kimseyi evinden almasin, gelmek isterse boşanmak isterse(gercekten) kendi gelebilmeli o ayri.
Aileler hiç karişmamali bana kalirsa, zorla sokmuşlar insanlari ama dedigim gibi babanin konuşmasi daha da beter etmiş.

Aynen dediğiniz gıbı.Baba dediğin böyle olmamalı ustelık onlara bu kadar ıyıken

Kusura bakmayın ama yazıklar olsun böyle babaya. Millet kızını nerelerden topluyor da yine evladım diyor bağrına basıyor. Şimdi eşinin bir tarafları kalkmıştır ay cinnet sebebi. Çocuk var mı bilmiyorum ama varsa da bir daha sakın yapma. Ne bu kocaya, ne bu ana babaya güven olur. Çok üzüldüm bu konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…