• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esle ilgili sorunu annene mi kv ye mi söylerdiniz????

Yalniz dertli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
739
173
103
Merhaba arkadaşlar... size bir sorum olacak eşinizle ilgili bir sorun olduğunda ve bu sorun evliliginiz ciddi mesele oluyorsa ve eşiniz bu konuyu onemsemese vurdumduymaz olursa , derdinizi kime anlatirdiniz ??? Oglunu kv ye mi anlatirdiniz , kendi annenize mi ???

Merhaba arkadaşlar... size bir sorum olacak eşinizle ilgili bir sorun olduğunda ve bu sorun evliliginiz ciddi mesele oluyorsa ve eşiniz bu konuyu onemsemese vurdumduymaz olursa , derdinizi kime anlatirdiniz ??? Oglunu kv ye mi anlatirdiniz , kendi annenize mi ???
kimseye anlatmam, varsa en yakin arkadasima. hicbir akrabaya aile icindeki sorun anlatilmaz, illa ortaya surulur bi gun bunlar benim gozlemlerim tabi

ne kendi anneme ne kayinvalideme anlatirim. Sorun esimle benim sorunum kendim halldetmeye calisirim gerekirse ev gerilir kavga cikar o sorun konusulur ama anneme ve kayinvalideme zerre bir sey söylemem simdiye kadar soylemedim iyikide söylememisim.

Ayrica kayinvalidemle gorumcemle yasadıgim gerginligide gelip esime sikayet etmem ben cevaplarini veririm.

Peki evlilik bitme noktasina gelen bir konu isr kafanizdaki sorun ??? Ve gizli bir konu varsa Yani icinden cikamadiginiz bir konu yardim almak isteyeceginiz bir konu ??? Baskasina anlatilamaz konu ??? esle konuşunca anlaşamıyorsunuz ve esin sizi anlamiyorsa ???

Peki evlilik bitme noktasina gelen bir konu isr kafanizdaki sorun ??? Ve gizli bir konu varsa Yani icinden cikamadiginiz bir konu yardim almak isteyeceginiz bir konu ??? Baskasina anlatilamaz konu ??? esle konuşunca anlaşamıyorsunuz ve esin sizi anlamiyorsa ???
Muhakkak birine anlatmanız gerekirse annesi daha makul sanki

Annesi kesin oglunu hakli görecektir. Cunku surekli zaten evlilige nifak sokuyorlar . Laf sokarak oğlunu geline dolduruyorlar zaten

Nedir bu kadar gizli konu? Bize anlatın belki çözüm bulan, yol gösteren çıkar. Hem kimse kimseyi de tanımıyor, daha ne olsun😁

Nedir bu kadar gizli konu? Bize anlatın belki çözüm bulan, yol gösteren çıkar. Hem kimse kimseyi de tanımıyor, daha ne olsun😁
Eş kocalik vazifesini yapmiyor ve dahasi bunu da stunu kapatıyor, yokmus gibi davraniyor, ustune ustluk ailesino hep ustte tutuyor ,yani karisiji hicbirkonuda onemsemiyor diyelim... kime anlatirdiniz?? Kendi kendinize Işin içinden cikamiyorsunuz ve yillariniz gidiyor??

Eş kocalik vazifesini yapmiyor ve dahasi bunu da stunu kapatıyor, yokmus gibi davraniyor, ustune ustluk ailesino hep ustte tutuyor ,yani karisiji hicbirkonuda onemsemiyor diyelim... kime anlatirdiniz?? Kendi kendinize Işin içinden cikamiyorsunuz ve yillariniz gidiyor??
Annelere anlatmakla iyice çıkmaza sokarsiniz.

Her şeyi bitirmeye niyetiniz varsa anneye, kayınvalideye, kime isterseniz anlatın. Anlattıktan sonra evlilik içi dinamiğiniz asla eskisi gibi olmayacak, hatta muhtemelen yokuş aşağı gidecek. Çok yakın arkadaşlarım herr şeyi ailelerine anında yetiştirdiğinden geldikleri nokta bu.

Back
X