Eşle ayrı yatmak

Konu ile direkt alakalı olmucak söylediklerim ama ben sizle inandığım bir şeyi paylaşayım..

Eş ailesi eğer evlenilecek adayı istemiyorsa ya ilk andan ya da isterse 20 yıl sonra olsun o yuvayı bozar.Ama elbet bozar.Şimdiye dek gördüğüm örnekler hep böyle oldu maalesef.Eşinizden ailesi ile iletişimi konusunda yani etkisi altında kalmadığına %100 emin olana dek çocuk yapmamanızı tavsiye ederim.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sizin meseleniz eşinizin sizle geçireceği özel zamanlara riayet etmemesi.
Spora çıkıyorsanız telefonları evde bırakın.
Bir saat kimse ulaşamasa mesele olmaz.
Veya arayan olursa bile kesinlikle açmayacağının sözünü vermeli.
Siz ailesiyle görüşmüyorsunuz okey.
Ailesi de hıncını böyle çıkarıyor, sizin zamanınızdan çalarak.
Eşiniz dur dese onlara, arayamazlar. Arasalar dahi cevap alamazlar.
Eşinizin yaptığı hareketi bir evlilikte kadın yapsa erkek bu kadar sabredemez. Alır telefonu duvara çarpar.
Haklısınız.. ama telefonla konuşma meselesini eşinize nasıl anlatıp ikna edeceksiniz bilemiyorum. Size okey ailemle görüşme derken içten içe kızıyor ve ben de sana böyle yaparım mı diyor ki? Düşkün değil diyorsunuz çünkü.

Canım konularını çok iyi biliyorum, ne çektiğini de. Ama bence siz boşanmazsınız, boşanmamalısınız da zaten. Çünkü ailesinden kaynaklı kültür farkına dayalı sorunlar dışında bir probleminiz yok.
Eşin seni seviyor ve ayrılmayı da göze alamaz bence, bu yüzden bu durumu belli bir standarda oturtup çözebilirsiniz. Mutlaka riayet edeceği şekilde ailesiyle belli günlerde belli saatlerde görüşse, çok rahat ederdiniz bence.

Aranızdaki bağı tam olarak bilemiyorum tabi ama ben olsam 3 günü bırak 1 saat duramazdım ya evi yıkarım basına ya da gider alırım gönlünü. Haklı taraf kim ona göre yaklaşmak gerekiyor her zaman aynı tavır ve davranışlar içindeyse bu çok kötü. Seni ihmal etmesi kabul edilemez. Karşına alıp bu konuları hiç konuştun mu?

Sizin meseleniz eşinizin sizle geçireceği özel zamanlara riayet etmemesi.
Spora çıkıyorsanız telefonları evde bırakın.
Bir saat kimse ulaşamasa mesele olmaz.
Veya arayan olursa bile kesinlikle açmayacağının sözünü vermeli.
Siz ailesiyle görüşmüyorsunuz okey.
Ailesi de hıncını böyle çıkarıyor, sizin zamanınızdan çalarak.
Eşiniz dur dese onlara, arayamazlar. Arasalar dahi cevap alamazlar.
Eşinizin yaptığı hareketi bir evlilikte kadın yapsa erkek bu kadar sabredemez. Alır telefonu duvara çarpar.
Haklısınız.. ama telefonla konuşma meselesini eşinize nasıl anlatıp ikna edeceksiniz bilemiyorum. Size okey ailemle görüşme derken içten içe kızıyor ve ben de sana böyle yaparım mı diyor ki? Düşkün değil diyorsunuz çünkü.
Yok demez canım hiç öyle hinliklere çalışmaz aklı bana görüşmediğim için de kızamaz çünkü 1 sene hoş görmeye çalıştım her şeye şahit görüşmemekten başka çare yok çünkü değiştiremiyor ortada iğrenç hakaretler var. Sen 1 sene katlan sana hakaret eden birine bakalım kolay mı değil mi hiç kolay değil

Canım konularını çok iyi biliyorum, ne çektiğini de. Ama bence siz boşanmazsınız, boşanmamalısınız da zaten. Çünkü ailesinden kaynaklı kültür farkına dayalı sorunlar dışında bir probleminiz yok.
Eşin seni seviyor ve ayrılmayı da göze alamaz bence, bu yüzden bu durumu belli bir standarda oturtup çözebilirsiniz. Mutlaka riayet edeceği şekilde ailesiyle belli günlerde belli saatlerde görüşse, çok rahat ederdiniz bence.
Boşan bence :KK53:
Sağol kuzum evet ailesinden başka sorun yok adam gökten zembille inseydi keşkem de uğraşmak zorunda kalmayaydım kimseyle

Konu ile direkt alakalı olmucak söylediklerim ama ben sizle inandığım bir şeyi paylaşayım..

Eş ailesi eğer evlenilecek adayı istemiyorsa ya ilk andan ya da isterse 20 yıl sonra olsun o yuvayı bozar.Ama elbet bozar.Şimdiye dek gördüğüm örnekler hep böyle oldu maalesef.Eşinizden ailesi ile iletişimi konusunda yani etkisi altında kalmadığına %100 emin olana dek çocuk yapmamanızı tavsiye ederim.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben de çocuk yapmıyorum canım istemiyorum zaten sebebi ortada gerçi bu sorunlar olmasa da yapmazdım herhalde 3-4 sene

X