- 23 Ağustos 2012
- 49.451
- 229.094
- Konu Sahibi Oglak kizi
Evlenildi diye birlikte spor yapmak, sevdigi seyleri birlikte yapmak gerekir ve istenir. Bunda da toto kalkacak birsey yok cunku seven adam da birlikte birsey yapmak ister zaten totosu filan kalkmaz, kalkmiyor.
Birseyleri birlikte yapmayacaksak evlenmezdim ben acikcasi. Adamla birseyleri birlikte yapmaktan, yanyana olmaktan keyif almişiz ki evlenmişiz. Aksini dusunenler hangi sebeple evlendi ki
Kadin gayet basit birsey istemiş, koşmayi birlikte koşmayi bile dogru durust yapamayan adam bundan anlar mi bilmem.
Ben katılıyorum
Yalnız kalacaksam, beraber vakit geçirmeye ceksem niye evleneyim kardeşim? Çık her şeyi tek başına yap birlikte vakit geçirme böyle evlilik mi olur?
Bu adam bence saygısız kısacası karşıdakine hiç değer vermiyor. Giyinmiş dışarı gidicez diye kapıda bekleyen biri var o kişinin eş olmasını zaten geçtim, adam da diyor ki ben telefonla konuşayım??? Saygısızlık yani. Telefon da ayrıca kaçmıyor ya arayan kişiye şimdi çıkıyorum sonra ararım dersin. Karşındaki insana bu kadarcık saygıyı da sunmak zorundasın yani. Bunu da yapamayan ilişki yaşamasın kardeşim.