Eşle ayrı yatmak

Konusahibi eşin ailesiyle bağlantıyı tamamen koparmış durumda böyle durumlarda eşler bundan illaki etkileniyor,ben bu gerginliğin kaynağında bunun da olduğunu düşünüyorum. Kendi eşimden biliyorum geçen bayramda ben ailesiyle küstüm hiç sesini çıkarmadı ama o gün bi buruktu,bu bayramda onun hatrı için bi ilişki kurucam sanırım. Eşinizin kardeşine kız istenecekti ona gitmeyecektiniz mesela emin olun içinde bi taraftanda o durumu halletmeye çalışıyordur, 9 yıllık evli bir kadın olarak söylüyorum eş ailesiyle tamamen iletişimi kopartmak eşlere iyi gelmiyor çok sınırlı bir iletişim her zaman daha faydalı. Bizim kültürümüzde yetişen erkekler bunu kaldıramıyor.
Belki normal biri için öyledir keza bende 1 sene sabrettim ailesine ama artık benim karakterime hakaret edilince arkamdan da buna da ne hakaretler ettik hala geliyor diyecek insanlar olduğu için isterse tanrı olsun gene de barışmam iletişim kurmam bitti o iş benim için. Her şeye şahit keyfi bilir

Birbirinizle inatlasmayin canim,biriniz birinize inadı öğretmiş ama hanginiz bilmiyorum. Biz de de böyle olurdu küslükler. Ben inatçı biri değilim,ama eşim oyle mesela. Simdi kussek adım atmıyorum o hemen atmaya başladı.( O öğretti bana bunları)
Küsmekte iyi değil cidden.

Ama burda sana boşan falan demişler ona şaşırdım ne alaka 😂😂😂😂😂

Bana mesaj atmış kızlar yarın izin alıp dava açmaya gidecekmiş. Ben de eşyalarını gel al dedim aynı annesi ve babası da böyle bir evlilik yürütüyordu hiç konuşmazlar ayrı yatarlar onlardan öğrenmiş sanırım çocukken şahit oldukları bunlar kendi evliliğine de yapmaya kalktı. Altınlarımı almıştı ailesi CD bende onları istiyorum dedim. Eşyaları istemiyormuş zaten ben almıştım çoğunu. Ailemde uzakta onları arayıp anlatacağım 2-3 güne

Evliliğinizin başından beri ne kadar kavgasız zamanınız geçti?
Aranızın iyi olduğu zamanları hatırlıyor musunuz?
Karşılıklı oturup bu evlilik hakkında ciddi konuşma yapmanızın zamanı gelmedi mi?

Sonuçta evliliğe başlarken güzel hayallerle başlıyorsunuz. Umduğunuzun karşısında bulduğunuz farklı .

Belki normal biri için öyledir keza bende 1 sene sabrettim ailesine ama artık benim karakterime hakaret edilince arkamdan da buna da ne hakaretler ettik hala geliyor diyecek insanlar olduğu için isterse tanrı olsun gene de barışmam iletişim kurmam bitti o iş benim için. Her şeye şahit keyfi bilir
Evet sakin barışma o konuda sen haklısın olur da barışmak yani bir arada olmak zorunda kaldın olur oyle seyler merhaba güle güle bu kadar. Ben de kusum asla isim olmaz. Cocuk doğunca gelecek ya güya bakım neler olacak. Ayrıca benim Esim bana hic sensin demedi biliyor musun bana hayatım sen haklısın annem boş konuşmuş cahillik etmiş (ki bunu bile demesine gerek yok) hayatım sen haklısın idare et ben seni biliyorum dese ben olayları bu raddeye getirmezdim ama demedi. Demezse demesin paşa gönlü bilir barismicam😂😂😂 hakedenle görüşülür .

Bana mesaj atmış kızlar yarın izin alıp dava açmaya gidecekmiş. Ben de eşyalarını gel al dedim aynı annesi ve babası da böyle bir evlilik yürütüyordu hiç konuşmazlar ayrı yatarlar onlardan öğrenmiş sanırım çocukken şahit oldukları bunlar kendi evliliğine de yapmaya kalktı. Altınlarımı almıştı ailesi CD bende onları istiyorum dedim. Eşyaları istemiyormuş zaten ben almıştım çoğunu. Ailemde uzakta onları arayıp anlatacağım 2-3 güne
Bu raddeyee nasil geldi? Kavga falan mi ettiniz

İnsanlar ailesini seçemiyor,aileden boşanılmıyor ama koca secilebilir hatalı secilirse boşanılabilir. Ki sizin aile iliskileriniz de iyiydi diye hatirliyorum neden bu israr ? Çocugunuz da yoktu sanirim ne tutuyoe sizi ?

Afedersiniz ama Saçmalamayın, çözümsüz problem değil sizinki önce terapiye gidin. Biraz sakin konuşsanız bile çözülür.

‘’neyse geldi sonra telefonları hiç susmuyor bende cevap verme zaten az vakit geçiriyoruz kulaklığı takıp koşacaktık Yanyana maksat vakit geçirmek’’

zaten kulaklık takıp koşacakmışsınız o telefonla konuşup siz kulaklığınızı takıp koşabilirdiniz.

Eeee bekar hayatı yaşasın yani
Niye evli kalsın o zaman
Tamam adam ailesiyle görüşsün de neden birbirlerine “birlikte bir şeyler yapalım” diye söz verdikleri zamanda görüşüyor? Herkesin yeri ayrı. Ben akşam yemeğinde iş için arkadaşımla görüşüyor muyum? İşyerinde arkadaşımla yarım saat muhabbet edebiliyor muyum?

Ben de açıkçası bozulurdum birlikte koşmayı hayal ederken tek başımaymış gibi kalmış olmaya.

Açık açık söyleseniz belki bu şekilde. Bir gün önce mesela. “Bak aşkım sadece benimle ilgilenmeni istiyorum, en azından 1 saat, sonra ne yaparsan yap” deseniz. O da kendini ona göre ayarlasa.
Sanirim yanlis anlasilmisim. Denek istedigim esini hayatinin merkezine koymamasi idi. Herseyi yapmak icin esini beklemenesi gerektigi idi. Bekar hayati yasamakla alakasi yok. Evlendi diye sevdigi aktiviteleri yapmasi icin eşiyle olmasi gerekmiyor. Tek basina da apor yapabilir. Surekli dipdibe olup kendi sevdigi seyleri yapmak icin esinden medet ummak adamin totosunu kaldirir. Kendini boyle bulunmaz hint kumasi sanar. Sensiz de slor yapabilirim diye o spora devam etse idi adam belki hatasinin farkina varirdi. Adamin kendine ceki duzen vermesi icin firsat vermek lazim. Surat asmakla kusmrkle trip atmakla olmaz. Evlenildi diye de spor yapmak icin esi beklemek gerekmez. Adamlarin totosunu biz kaldiriyoruz boyle yaparak.

Eşimle kavgalı ve küsüz. 3 gündür ayrı yatıyoruz. Hayır bir şey değil eline çarşaf yastıkta veremiyorum oda yatak odasına girmiyor güya benim odam diye koltuklarım terliyor. Bugün koltukları sildim yastıkları yıkadım tülleri yıkadım bir güzel temizlik yaptım hala temizlik kokusu var şimdi o kokuyla uyuyacak orada. Deterjan sonuçta kimyasal. Hey allahım.
3 gün önce dışarı çıktık koşu yapmak için sözleşmiştik, biliyorsunuz zaten evde sıkılıyorum o kadar bekledim onu, neyse geldi sonra telefonları hiç susmuyor bende cevap verme zaten az vakit geçiriyoruz kulaklığı takıp koşacaktık Yanyana maksat vakit geçirmek, o bağırdı ben bağırdım lanet olsun dedim eve döndüm, ailesiyle konuşuyor. Yetmiyor sülalesiyle. Attıkları her adımı haber ediyorlar. Bir de benimki o kadar düşkün olmadığı halde genelde karşı taraf arıyor. Sonra eve girdik baya benim sevdiğim saksı falan vardı onu kırdı. 3 gündür konuşmuyoruz 3 gündür de eve geç geliyor. İş başvuruları yaptım hala dönen olmadı aynısını ben ona yapmayı düşünüyorum çevre edinip.
Bu aeada sen onun esisin anbesi degil. Koltukta deterjan kokusu olmasi onun problemi. Su adamlarin buyumesine biz izin vermiyoruz aslinda. Arkasini surekli toplayan biri var cunku. Neden sorumluluk alsin ki?
Sorunlar da yatak ayirarak cozulmuyor. Problemin oldugunda o an konusup hislerini dile getirmelisin. Sumen alti yapip biriktirio biriktirip patlamak da ise yaramiyor.
Tavsiyem senin de ozel yasamin olsun. Nasil esinin varsa senin de olsun. Evlendin diye herseyden vazgecmek zorunda degilsin. Surekli dip dibe olmak da zamanla sıkar. Sen de arkadas edin, gorus onlarla. Kendi basina yuruyus yap mesela. Kitap oku. Herseyi bu kazma es ile yapmak zorunda degilsin. Yontulmasina izin ver.

Telefonla konuşma dediniz diye olay nelere gelmiş.. Ama bu olay patlama noktası olmuş sanki. Oturup sakince konuşmak yerine hemen boşanmak sizi daha cok yıpratabilir bence. (Acaba yardım alsamıydık, acaba oturup konuşsamiydik vs.) En azindan terapiste gidip son bir sans verebilirsiniz evliliğinize.

Eşinizi tanimadigim icin soruyorum, acaba gözünüz korksun diye böyle birşey söylüyor olabilir mi?

Telefonla konuşma dediniz diye olay nelere gelmiş.. Ama bu olay patlama noktası olmuş sanki. Oturup sakince konuşmak yerine hemen boşanmak sizi daha cok yıpratabilir bence. (Acaba yardım alsamıydık, acaba oturup konuşsamiydik vs.) En azindan terapiste gidip son bir sans verebilirsiniz evliliğinize.

Eşinizi tanimadigim icin soruyorum, acaba gözünüz korksun diye böyle birşey söylüyor olabilir mi?
Olabilir canım her sey olabilir ama bende hazırım en azından çocuğum yok. Onun karakterine diyeceğim yok benide çok sevdi ama doğup büyüdüğü kültür yüzünden evliliğe üçüncü kişileri sokmayı başaramadı onlara göre aile onların ailesi sülalesi falan bana göre aile ben ve eşim. Bir daha doğulu biriyle evlilik yapmam. Yanlış anlaşılmasın hepsi aynı demiyorum asla. Bana gelen buydu sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Biz ailemizi sevmiyor muyuz bizde çok seviyoruz biz akrabalarımızı sevmiyor muyuz bizde seviyoruz ama bunlar her gün beraberlerdir ellerinden gelse aynı evde yaşarlar 20 kişi gelinlerden çaylarına şekere kadar atıp karıştırmak beklenir. Benim eşim batıda büyüdüğü için Ya da karakter olarak pek düşkün değildi gitmezdi falan ama ailesi hep müdahil oldu evliliğime en son bana hakarete kadar götürdüler işi. Emin ol ben görüşsem arkamdan buna da her hakareti ettik gene de geliyor evimize diyeceklerdi. Benim arkadaşıma bile beni kötülediler 1 sene hep hoş gördüm. Herkese anlattılar. Çok iyi yüzlüler. Ben seni herkese anlatayım ama sen bize iyi davran. Ben hakaret edeyim ama sen beni sev kafa yapısındaydı ailesi. Bir kere eşimle bana hadi sgidin diye evden kovdular. Sebebi aramıyormuşum oysa sürekli arardım. Birbirlerine girdiler kötü gelin oldum. Sürekli bana mesaj atardı annesi ben biliyom sen bize düşmansın ben biliyom sen şöylesin bizi aşağılıyon diye İnan her gün telinde böyle mesajlar görmek nedir bilmek istemezsin

Olabilir canım her sey olabilir ama bende hazırım en azından çocuğum yok. Onun karakterine diyeceğim yok benide çok sevdi ama doğup büyüdüğü kültür yüzünden evliliğe üçüncü kişileri sokmayı başaramadı onlara göre aile onların ailesi sülalesi falan bana göre aile ben ve eşim. Bir daha doğulu biriyle evlilik yapmam. Yanlış anlaşılmasın hepsi aynı demiyorum asla. Bana gelen buydu sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Biz ailemizi sevmiyor muyuz bizde çok seviyoruz biz akrabalarımızı sevmiyor muyuz bizde seviyoruz ama bunlar her gün beraberlerdir ellerinden gelse aynı evde yaşarlar 20 kişi gelinlerden çaylarına şekere kadar atıp karıştırmak beklenir. Benim eşim batıda büyüdüğü için Ya da karakter olarak pek düşkün değildi gitmezdi falan ama ailesi hep müdahil oldu evliliğime en son bana hakarete kadar götürdüler işi. Emin ol ben görüşsem arkamdan buna da her hakareti ettik gene de geliyor evimize diyeceklerdi. Benim arkadaşıma bile beni kötülediler 1 sene hep hoş gördüm. Herkese anlattılar. Çok iyi yüzlüler. Ben seni herkese anlatayım ama sen bize iyi davran. Ben hakaret edeyim ama sen beni sev kafa yapısındaydı ailesi. Bir kere eşimle bana hadi sgidin diye evden kovdular. Sebebi aramıyormuşum oysa sürekli arardım. Birbirlerine girdiler kötü gelin oldum. Sürekli bana mesaj atardı annesi ben biliyom sen bize düşmansın ben biliyom sen şöylesin bizi aşağılıyon diye İnan her gün telinde böyle mesajlar görmek nedir bilmek istemezsin

Yanlış anlamayın ama ben sizin adınıza sevindim. Öyle ruh hastası insanlardan kurtuluyorsunuz. Daha iyileri karşınıza çıkacak.

Ama aile, kari-koca degilmidir zaten, evleniriz cekirdek aileye sahip oluruz. Bu kadar olduğunu bilmiyordum yinede iyi sabretmişsiniz. Kim olsa görüşmez, görüşmek istemez böyle bir aileyle haklı olarak.
Nasıl insanlarmış bunlar böyle, eşinizde arayı bulamamış ve yorulmuş anladigim kadarıyla. O zaman hakkınızda hayırlısı olsun, zaten cok yıpranmışsınız ikinizde

Ama aile, kari-koca degilmidir zaten, evleniriz cekirdek aileye sahip oluruz. Bu kadar olduğunu bilmiyordum yinede iyi sabretmişsiniz. Kim olsa görüşmez, görüşmek istemez böyle bir aileyle haklı olarak.
Nasıl insanlarmış bunlar böyle, eşinizde arayı bulamamış ve yorulmuş anladigim kadarıyla. O zaman hakkınızda hayırlısı olsun, zaten cok yıpranmışsınız ikinizde
Aynen iyi bile sabrettim burada tam olarak yaşananları anlatamıyorum. Eşim benim yanımda durmaya çalıştı aferin aferin oğlum diyip kendini yerlere atardı. Kendini yerlere atıp oğlak kızı benimle ilgilenmiyor hastayım derdi :KK53:
Bir kere de evime gelip nankör sana beyaz eşya aldık dedi. Ya hep huzur bozdu mobilyamı kendim aldığım halde onun beğenmediğini aldım diye trip atmıştı benim beğendiğim olmazsa bende beyaz eşya almam demişti bende alma demiştim gene kendini yerlere atıp saygısız demişti. Mesajla da seni insan edemedim senden bi b.k olmaz gibi hakaretler etti bende film koptu işte. Okuyunca kurtulduğuna sevinmem gerek canları cehenneme

Sanirim yanlis anlasilmisim. Denek istedigim esini hayatinin merkezine koymamasi idi. Herseyi yapmak icin esini beklemenesi gerektigi idi. Bekar hayati yasamakla alakasi yok. Evlendi diye sevdigi aktiviteleri yapmasi icin eşiyle olmasi gerekmiyor. Tek basina da apor yapabilir. Surekli dipdibe olup kendi sevdigi seyleri yapmak icin esinden medet ummak adamin totosunu kaldirir. Kendini boyle bulunmaz hint kumasi sanar. Sensiz de slor yapabilirim diye o spora devam etse idi adam belki hatasinin farkina varirdi. Adamin kendine ceki duzen vermesi icin firsat vermek lazim. Surat asmakla kusmrkle trip atmakla olmaz. Evlenildi diye de spor yapmak icin esi beklemek gerekmez. Adamlarin totosunu biz kaldiriyoruz boyle yaparak.

Evlenildi diye birlikte spor yapmak, sevdigi seyleri birlikte yapmak gerekir ve istenir. Bunda da toto kalkacak birsey yok cunku seven adam da birlikte birsey yapmak ister zaten totosu filan kalkmaz, kalkmiyor.

Birseyleri birlikte yapmayacaksak evlenmezdim ben acikcasi. Adamla birseyleri birlikte yapmaktan, yanyana olmaktan keyif almişiz ki evlenmişiz. Aksini dusunenler hangi sebeple evlendi ki🙄

Kadin gayet basit birsey istemiş, koşmayi birlikte koşmayi bile dogru durust yapamayan adam bundan anlar mi bilmem.

Aynen iyi bile sabrettim burada tam olarak yaşananları anlatamıyorum. Eşim benim yanımda durmaya çalıştı aferin aferin oğlum diyip kendini yerlere atardı. Kendini yerlere atıp oğlak kızı benimle ilgilenmiyor hastayım derdi :KK53:
Bir kere de evime gelip nankör sana beyaz eşya aldık dedi. Ya hep huzur bozdu mobilyamı kendim aldığım halde onun beğenmediğini aldım diye trip atmıştı benim beğendiğim olmazsa bende beyaz eşya almam demişti bende alma demiştim gene kendini yerlere atıp saygısız demişti. Mesajla da seni insan edemedim senden bi b.k olmaz gibi hakaretler etti bende film koptu işte. Okuyunca kurtulduğuna sevinmem gerek canları cehenneme
Aslinda eşin yanındaymis ama dediğim gibi yorulmuş. Ailesini reddedemez, senden de vazgeçmek istememiş ama olmamış. Çok üzüldüm durumunuza.
Genelleme değil tabi herkes aynı değildir ama doğu kültürü malesef böyle. Koloni şeklinde yaşama, gelinleri hizmetçi olarak görme, çocuklarına her istediğini yaptırma, çocuklarıni paylasamama vs. Ama insan evlenmeden herseyi göremiyor iste.

X