- 24 Aralık 2015
- 4.404
- 6.189
-
- Konu Sahibi Oglak kizi
Eşimle kavgalı ve küsüz. 3 gündür ayrı yatıyoruz. Hayır bir şey değil eline çarşaf yastıkta veremiyorum oda yatak odasına girmiyor güya benim odam diye koltuklarım terliyor. Bugün koltukları sildim yastıkları yıkadım tülleri yıkadım bir güzel temizlik yaptım hala temizlik kokusu var şimdi o kokuyla uyuyacak orada. Deterjan sonuçta kimyasal. Hey allahım.
3 gün önce dışarı çıktık koşu yapmak için sözleşmiştik, biliyorsunuz zaten evde sıkılıyorum o kadar bekledim onu, neyse geldi sonra telefonları hiç susmuyor bende cevap verme zaten az vakit geçiriyoruz kulaklığı takıp koşacaktık Yanyana maksat vakit geçirmek, o bağırdı ben bağırdım lanet olsun dedim eve döndüm, ailesiyle konuşuyor. Yetmiyor sülalesiyle. Attıkları her adımı haber ediyorlar. Bir de benimki o kadar düşkün olmadığı halde genelde karşı taraf arıyor. Sonra eve girdik baya benim sevdiğim saksı falan vardı onu kırdı. 3 gündür konuşmuyoruz 3 gündür de eve geç geliyor. İş başvuruları yaptım hala dönen olmadı aynısını ben ona yapmayı düşünüyorum çevre edinip.
Aynen oyle yapın sizde çalışın çevre edinin ve yoğun olun.Birazda o sizle vakit geçirmek istesin.Eşimle kavgalı ve küsüz. 3 gündür ayrı yatıyoruz. Hayır bir şey değil eline çarşaf yastıkta veremiyorum oda yatak odasına girmiyor güya benim odam diye koltuklarım terliyor. Bugün koltukları sildim yastıkları yıkadım tülleri yıkadım bir güzel temizlik yaptım hala temizlik kokusu var şimdi o kokuyla uyuyacak orada. Deterjan sonuçta kimyasal. Hey allahım.
3 gün önce dışarı çıktık koşu yapmak için sözleşmiştik, biliyorsunuz zaten evde sıkılıyorum o kadar bekledim onu, neyse geldi sonra telefonları hiç susmuyor bende cevap verme zaten az vakit geçiriyoruz kulaklığı takıp koşacaktık Yanyana maksat vakit geçirmek, o bağırdı ben bağırdım lanet olsun dedim eve döndüm, ailesiyle konuşuyor. Yetmiyor sülalesiyle. Attıkları her adımı haber ediyorlar. Bir de benimki o kadar düşkün olmadığı halde genelde karşı taraf arıyor. Sonra eve girdik baya benim sevdiğim saksı falan vardı onu kırdı. 3 gündür konuşmuyoruz 3 gündür de eve geç geliyor. İş başvuruları yaptım hala dönen olmadı aynısını ben ona yapmayı düşünüyorum çevre edinip.
Kosu yapmak icin onu bekleme. Hatta o evdeyken cik sen kos.
Kosarken ona telefon gelse de birak konussun sen sporuna decam et.
Kuserek neye kirildigini ya da derdinin ne oldugunu anlatamazsin. Icini dokmen lazim.
Temizlik icin de sacini supurge edecek derecede yapma. Arada temizlik icin yardimci al.
Kendine odaklan. O da koskoca adam cocuk degil.
Koltuklar mı kocam mı, temizlik mi, kimyasal mı demek yerine boşansanız? Her hafta sorunlu bir evliliğiniz olduğunu bağıra bağıra yazıyorsunuz. Size tavsiyeler veriliyor uymuyorsunuz. Gerçekten boşanmak rahatlatmaz mı?Neden zorluyorsunuz bu evliliği?
O kadar sorunun arasında koltukların pislenmesi en son dert olmalı
Bu küslükler malesef araya soğukluk girmesine sebep oluyor ve zamanla evlilik çıkmaza giriyor. Siz de eşinize aynılarını yaptığınızda resmen evliliğinizin çöküşünü izleyeceksiniz ve meraklı ailesi de keyifle izleyecek.Eşimle kavgalı ve küsüz. 3 gündür ayrı yatıyoruz. Hayır bir şey değil eline çarşaf yastıkta veremiyorum oda yatak odasına girmiyor güya benim odam diye koltuklarım terliyor. Bugün koltukları sildim yastıkları yıkadım tülleri yıkadım bir güzel temizlik yaptım hala temizlik kokusu var şimdi o kokuyla uyuyacak orada. Deterjan sonuçta kimyasal. Hey allahım.
Neden zorluyorsunuz bu evliliği?
O kadar sorunun arasında koltukların pislenmesi en son dert olmalı