Eşle ayrı yatmak

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.404
6.189
Eşimle kavgalı ve küsüz. 3 gündür ayrı yatıyoruz. Hayır bir şey değil eline çarşaf yastıkta veremiyorum oda yatak odasına girmiyor güya benim odam diye koltuklarım terliyor. Bugün koltukları sildim yastıkları yıkadım tülleri yıkadım bir güzel temizlik yaptım hala temizlik kokusu var şimdi o kokuyla uyuyacak orada. Deterjan sonuçta kimyasal. Hey allahım.
3 gün önce dışarı çıktık koşu yapmak için sözleşmiştik, biliyorsunuz zaten evde sıkılıyorum o kadar bekledim onu, neyse geldi sonra telefonları hiç susmuyor bende cevap verme zaten az vakit geçiriyoruz kulaklığı takıp koşacaktık Yanyana maksat vakit geçirmek, o bağırdı ben bağırdım lanet olsun dedim eve döndüm, ailesiyle konuşuyor. Yetmiyor sülalesiyle. Attıkları her adımı haber ediyorlar. Bir de benimki o kadar düşkün olmadığı halde genelde karşı taraf arıyor. Sonra eve girdik baya benim sevdiğim saksı falan vardı onu kırdı. 3 gündür konuşmuyoruz 3 gündür de eve geç geliyor. İş başvuruları yaptım hala dönen olmadı aynısını ben ona yapmayı düşünüyorum çevre edinip.

Bu tarz tartismalar ve küslükler birikimlerin sonucu oluyor genelde.
Basta psikolojik olarak sunu bilinki bu donemlerden cogu evli insanlar geciyor. Kendinizi bosuna kasmayin uzmeyin.
Yataklarinizi kesinlikle ayirmayin.
Kari kocanin ayak ucu birbirine degse barisirlar.
Evlilikte yapilan en buyuk yanlis beni anlasin oluyor
Ama karsi tarafi anlamaya calismamakla basliyor. Biryerde konusulmasi gereken bisey var . Bagirmadan küsmeden alinmadan
Anlamaya calisarak
Inatlasmadan ve fedakarlik yaparak.

Esim de boyledir.Hic de anlasamaz ailesiyle aslinda ama ben bir kelime soylesem pek bir kiymetli olurlar o yuzden hic sesimi cikarmam.Beni uzak tuttugu surece ,hoslanmasam da tek kelime etmem.Sen de oyle yap,oteki turlu kavga gurultu eksik olmuyor.Ailemle gorus demedigi surece istedigi kadar gorussun umursama.Mesela o konusurken sen onden kosmaya devam etseydin,sanki yaninda yokmus gibi.Evde konusuyorsa ayri odaya git,arabadaysa kitap oku,telefonunu kurcala,alisveristeyse alisverise devam et.

Aynen oyle yapın sizde çalışın çevre edinin ve yoğun olun.Birazda o sizle vakit geçirmek istesin.
Not Benimde planım bu

Kosu yapmak icin onu bekleme. Hatta o evdeyken cik sen kos.
Kosarken ona telefon gelse de birak konussun sen sporuna decam et.
Kuserek neye kirildigini ya da derdinin ne oldugunu anlatamazsin. Icini dokmen lazim.
Temizlik icin de sacini supurge edecek derecede yapma. Arada temizlik icin yardimci al.
Kendine odaklan. O da koskoca adam cocuk degil.

Ailesi ile olan sıkıntılarını biliyorum. Ama eşin dolduruşa gelmiyormuş, zaten çok düşkün de değilmiş. Lakin bu adam ağaç kovuğundan da çıkmadı. Sana zararı olmadıkça bırak konuşsunlar görüşsünler.
Evde de bunalmışsın belli. Ben de üç aylık karantina bitse de işe gitsem diye az dua etmemiştim. Bir meşkale bul kendine, akşama kadar onun gelip senle ilgilenmesini bekleyince hayal kırıklığı olabiliyor sonu böyle.

Eeee bekar hayatı yaşasın yani
Niye evli kalsın o zaman
Tamam adam ailesiyle görüşsün de neden birbirlerine “birlikte bir şeyler yapalım” diye söz verdikleri zamanda görüşüyor? Herkesin yeri ayrı. Ben akşam yemeğinde iş için arkadaşımla görüşüyor muyum? İşyerinde arkadaşımla yarım saat muhabbet edebiliyor muyum?

Ben de açıkçası bozulurdum birlikte koşmayı hayal ederken tek başımaymış gibi kalmış olmaya.

Açık açık söyleseniz belki bu şekilde. Bir gün önce mesela. “Bak aşkım sadece benimle ilgilenmeni istiyorum, en azından 1 saat, sonra ne yaparsan yap” deseniz. O da kendini ona göre ayarlasa.

Zaten onun halihazırda o telefonu açmaması lazım ya ben eşimle kahve içerken makara yapıyorsak annem aradığında açmıyorum ya da arkadaşımla muhabbet ediyorsak bir başka arkadaşım aradığında açmıyorum,atla deve değil iki saat sonra dönüyorum her telefon açılmalı diye bir kural yok ki. Bizim insanımız çok abartıyor bu işi. Müsaitlik diye bi kavram var di mi. Eşim de bilir bu huyumu biriyle buluşmuşsam hayatta aramaz çünkü hoşlanmam ben de o dışardaysa aramam , çok önemliyse mesaj atarım.

Bir saatlik koşuda konuşmasın bi zahmet kimseyle

Neden zorluyorsunuz bu evliliği?
O kadar sorunun arasında koltukların pislenmesi en son dert olmalı
Koltuklar mı kocam mı, temizlik mi, kimyasal mı demek yerine boşansanız? Her hafta sorunlu bir evliliğiniz olduğunu bağıra bağıra yazıyorsunuz. Size tavsiyeler veriliyor uymuyorsunuz. Gerçekten boşanmak rahatlatmaz mı?

Aslında ortada bir şey yok. Canı sıkılmışlık, bıkkınlık bezginlik. Her evlilikte olabilecek şeyler. Öfkeniz geçince normale dönersiniz, biraz zaman verin.

Bu küslükler malesef araya soğukluk girmesine sebep oluyor ve zamanla evlilik çıkmaza giriyor. Siz de eşinize aynılarını yaptığınızda resmen evliliğinizin çöküşünü izleyeceksiniz ve meraklı ailesi de keyifle izleyecek.
Eğer eşinizi seviyor ve evliliğiniz sürsün istiyorsanız önce küslüğe bir son verin.

Konusahibi eşin ailesiyle bağlantıyı tamamen koparmış durumda böyle durumlarda eşler bundan illaki etkileniyor,ben bu gerginliğin kaynağında bunun da olduğunu düşünüyorum. Kendi eşimden biliyorum geçen bayramda ben ailesiyle küstüm hiç sesini çıkarmadı ama o gün bi buruktu,bu bayramda onun hatrı için bi ilişki kurucam sanırım. Eşinizin kardeşine kız istenecekti ona gitmeyecektiniz mesela emin olun içinde bi taraftanda o durumu halletmeye çalışıyordur, 9 yıllık evli bir kadın olarak söylüyorum eş ailesiyle tamamen iletişimi kopartmak eşlere iyi gelmiyor çok sınırlı bir iletişim her zaman daha faydalı. Bizim kültürümüzde yetişen erkekler bunu kaldıramıyor.

Neden zorluyorsunuz bu evliliği?
O kadar sorunun arasında koltukların pislenmesi en son dert olmalı

koltukların pislenmesini değil adamın deterjan solumasını dert etmiş yalnız
bu aşk mevcut olduğu sürece zorlayacaktır.

konu sahibesi saçma sapan olay büyümüş. eve gelip saksı kırmak falan..
oturun konuşun güzelce.

Bana kalırsa ne olursa olsun yatakların ayrılmaması gerekiyor. Bı kere yatakta araya soğukluk girdimi bu hep böyle devam eder. Keşke yataklarınızı ayırmasaydınz. Size takındığı tavrı sizde ona takının eğer hoşuna giderse bu şekilde devam edin. Tartışma konunuz biraz gereksiz gibi geldi.

Bu kadar küçük bi kavgada yatağı ayırmak ne demek?
eşinize üzüldüm ben size bi saygısızlığı olmadıysa neden bu kadar büyüttünüz kendinize neden bu eziyeti çektiriyorsunuz ki?
3 gün iki evli insan için bence çok uzun süre ben eşimle küserim aynı yatakta ona sarılmadan uyurum sarılmasına izin vermem ama yatağımı da ayırmam yani bana tuhaf geldi..
Bence evliliğinizi bi gözden geçirin..

Ayrı odalarda kalmak evliliğin sonu gibi bşy
Daha da ilerlemeden sorunlarınızı çözmenin yollarını arayın.
Yoksa hersey daha da çözümsüz olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…