Eşle aynı yerde calışmak iyi bir fikir değilmişşş

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Evet hanımlar siz haklı cıktınız eş ile aynı yerde calışmak cok kötüymüş.. ya benim eşim cok tatlı cok yakışıklı sevecen bir bey ama ben biraz asabi soğuk bir insanım.. öğrencilerle laubali olmayı sevmiyorum .. şuan bütün öğrenciler de dahil eşime yazık etmissin kendine gözüyle bakıyor hatta bugün öğrencinin biri yüzüne yazıl etmişsin kendine hocam demiş .. aama suan işten ayrılamıyorum
not bunu diyen öğrenci gay..o bile bunu söylediyse demekki ben hiç mişim.

Evet hanımlar siz haklı cıktınız eş ile aynı yerde calışmak cok kötüymüş.. ya benim eşim cok tatlı cok yakışıklı sevecen bir bey ama ben biraz asabi soğuk bir insanım.. öğrencilerle laubali olmayı sevmiyorum .. şuan bütün öğrenciler de dahil eşime yazık etmissin kendine gözüyle bakıyor hatta bugün öğrencinin biri yüzüne yazıl etmişsin kendine hocam demiş .. aama suan işten ayrılamıyorum
Kendinizi değersiz görmek için özel çaba mı harcıyorsunuz yoksa sizin değerinizi bir öğrenci mi belirliyor?

Bunu size eşiniz mi aktardı?

eşiniz size bunu neden söyledi?

Zaten ortamda aşırı güzel öğretmenler var yeni gelen bi hoca var aynı branstan o da ben dün gitmemiştim onla baya muhabbet edip konuşmuş .. niye bensiz tamıştkn dedim sebi de tanıştırırım dedi ama tanıştırmadı.. surf o tanıştıracak diye inat edip gidip kızla tanışmadım 3ümğz de aynı anda yalmız kalmıştık halbuki. Hep hocalarla samimi falan cok değişik o ortamda hiç evdeki gibi değil.

Zaten ortamda aşırı güzel öğretmenler var yeni gelen bi hoca var aynı branstan o da ben dün gitmemiştim onla baya muhabbet edip konuşmuş .. niye bensiz tamıştkn dedim sebi de tanıştırırım dedi ama tanıştırmadı.. surf o tanıştıracak diye inat edip gidip kızla tanışmadım 3ümğz de aynı anda yalmız kalmıştık halbuki. Hep hocalarla samimi falan cok değişik o ortamda hiç evdeki gibi değil.
İyi de siz niye eşiniz tanıştırmadı diye kadınla tanışmıyorsunuz :D ben olsam eşinize gösterirdim nasıl sevilen öğretmen olunuyormuş diye

Ben de gıcık oldummmm!!! En çok ta eşinize. Çocuk bu sonuçta söylediklerini neden size aktarıyor ki?
Sizin yerinizde olsam kişiliğimden taviz vermeden(ben de soğuk diye nitelenen birisiyim) kendime yaptığım bakımın iki katını yapar , gösterdiğim özenin iki katını gösterirdim. Veeee o sevgili eşinize de giyim kuşam konusunda sıfır yardım ederdim.
Daha çok şey yapardım da buraya yaramayacağım.

Ben de gıcık oldummmm!!! En çok ta eşinize. Çocuk bu sonuçta söylediklerini neden size aktarıyor ki?
Sizin yerinizde olsam kişiliğimden taviz vermeden(ben de soğuk diye nitelenen birisiyim) kendime yaptığım bakımın iki katını yapar , gösterdiğim özenin iki katını gösterirdim. Veeee o sevgili eşinize de giyim kuşam konusunda sıfır yardım ederdim.
Daha çok şey yapardım da buraya yaramayacağım.
O ortamdan ayrılmamalı mıyım ?

afedersin eşini gözüm hiç tutmadı, hatta arttırıyorum eşin bana biraz hafif meşrep geldi kusura bakma.
sansürleyerek yazayım; "bir peynir türü" erkek.
ne münasebet öğrencileri senin de ortamında oldugun okulda, eşi hakkında yorum yapacak yüzüne yüzüne?böyle öğretmen olunmaz ağır laubalilik bu.ona diyen kişinin gay oldugunu neden belirttiniz ayrıca?ne olmuş o öyle ise?
ortamdan niye ayrılıyorsun, kafanı kullan.böyle böyle şişer bu seni begenmemeye de başlar, ayakta uyursun.
kafanı kullan lütfen

Ben diğer konunuza 'eşinizle aynı okulda çalışmayın' yazmak istememe rağmen artık anlaşmışsınız,aklınızı karıştırmayayım diye yazmamıştım.
Bence doğru bir şey değil aynı kurumda olmak.
Profesyonel kurumlar, eşleri ve akrabaları birlikte çalıştırmazlar zaten.
Eşiniz bir tuhaf, öğrencilerin sizinle ilgili olumsuz yorumlarını niye size aktarıyor?
Siz de eşinizi,gözünüzde fazla mı büyütüyorsunuz? Anlamadım.
Eşim şöyle iyi öğretmen,
ben onu mahcup edersem diye korkuyorum,
eşimi herkes seviyor,benim özgüvenim yok, dilinizde hep bu söylemler...
Bakış açınızı değiştirmelisiniz.

Bence ayrılma o ortamdan. bir öğrenci ya da öğretmenin lafıyla, bana dair beni tanımadan (sonuçta okul ortamında sizi ne kadar tanıyabilir ki)yaptığı değerlendirmelerle hareket etmezdim ya da bunları ciddiye bile almazdım. Bunları ciddiye alıp kendi gururunu okşayan eşinize de komik olduğunu söylemeden geçmezdim. Ayrıca bir insanı değerli kılan; başkalarının dedikodu ya da alay niteliğindeki değerlendirmeleri değil tamamen kişiliğinin beslendiği kaynaklar, hayata bakışı , yaşayışıdır.
Bence siz bu yorumları , çocukça davranışları ciddiye alacak kadar naif bir insansınız. Eşiniz de tam sixin zıttınız. Yüksek egolu , egosunu onun bunun dedikleriyle besleyen yüzeysel birisi. İşte tam da bu yüzden kendi zenginliklerinizi farkedin ve kendinizi ezdirmeyin. En azından yorumlar ya da eşinizin size aktardıkları sizi üzse de etkilemesine izin vermeyin.

Back
X