Merhabalar KK nın güzide kadınları :)
Benim bundan 3 yıl önce bi sevgilim vardı.
Kendisi benden 8 yaş büyük tipi düzgün uzun boylu kariyerli efendi çevresi cok olan biri
Hatta bi ara tv programlarına çıkmış ben tanımadan önce
Ben tanışmadan bir yıl önce kendi şirketini kurmuş. Sürekli işleriyle ilgileniyordu gece gündüz
İşkolik biri anlayacağınız
Birlikteliğimiz boyunca pek fazla konuşup görüşemedik
Görüştüğümüz zamanlarda da teli hiç susmazdı hep işle ilgili ararlardı
Bunu hep dile getirirdim ancak sürekli beni ikna ederdi bekle düzelecek işleri yoluna koyacağım derdi hep
Ama 1 yıl boyunca değişen bişey olmadı sonunda konuştuk ortak kararla ayrıldık
Severek ayrıldığım için şimdiye kadar hiç aklımdan çıkmadı hayatımda aşık olduğum tek kişi o idi diyebilirim
Derdime gelecek olursak;
Geçenlerde bi arkaşımla eski sevgililerimizden bahsediyoduk bende onu anlattım o da 3 yıl boyunca hiç haber alamadın mı kendisinden dedi o an içim cız etti acaba ne yapıyodur şimdi diye düşünmeye başladım ve telefon numarasını kaydettim
Bilerek whatsapp durumumda fotoğrafımı paylaştım aradan fazla zaman geçmeden baktı o da tel no mu silmemiş
Sonra 1 yılda hiç profil fotosunu değiştirmeyen adam benle konuştuğu zaman ki profil fotosunu ekledi
Ara ara hikaye paylaşıyorum söz manzara vs paylaşınca bakmıyor, kendi fotomu paylaşınca bakıyor
Acaba bilerek mi yapıyor
Daha doğrusu ne yapmaya çalışıyor?
3 sene geçmiş,eski camlar çoktan bardak olmuştur tabiri caizse.
Hayatina birileri girmiştir muhakkak ki unutamasa sizi ulaşırdı diye düşünüyorum 3 sene çok uzun bir süre.
Whatsapp konusu tesadüf olmuştur.
İş güç bahane..aşık olsa vakit bulmayı beklemez, vakit ayırırdı.
Platonik aşıklar gibi her davranışından anlam çıkarmayı bir kenara bırakın..hoşlandığı kadını arayacak yada msj atacak olgunluğa sahiptir.tabii eğer isteseydi..
Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ki? Bunun cevabı yoksa, adamın niyetinin ne olduğu önemli mi?
Bunca yıldır sesi çıkmamış, cevap açık bence. En fazla merak etmiştir; ne yapıyorsunuz, ne ediyorsunuz, değiştiniz mi diye...
Siz de aşkınızdan ölüyor gibi görünmüyorsunuz, aklınıza gelmiş, hayatınızda hareket istemiş gibi duruyorsunuz buradan kusura bakmayın.
Eski sevgililerle ilgili konularınız bu adam ne yapmaya çalışıyor, diye bitiyor sürekli.
Ben söyleyeyim.
Hiçbir şey yapmaya çalışmıyorlar. Engeli kaldırmakla, yok fotoğraf değiştirmekle mesaj verilmez. Öyle verilen mesajdan da hayır gelmez. Kendinizi bu kadar önemli görmeyin bence, hayattaki her şey bu kadar sizle ilgili değil.
3 yol boyunca görüşülmemiş demek ki ihtiyaç da duyulmamış eksiklik de. ben genelde hiçbir kapı kapatılmamalı diyenlerdenim ama bu durumda pek üzerinde durulmamalı gibi geliyor.
Özleyen veya ilgisi olan insan bi sekilde ulasir haber alir. Öyle duruma bakmakla, fotograf degistirmekle olmaz bu isler. Bence üzülmemek icin bos bi umuda kapilma ve kendini kandirma :)
Kendi işim,benimle birlikte çalışan meslektaşlarım var emin ol yönetimi çok zor. Eşim üst düzey yönetici bana göre çok daha büyük sorumlulukları var ama gel gör ki hiçbir iş aramıza giremedi.. hep birbirimize zamanımız vardı hala daha öyle.. sevgi yokmuş anlayacağın,meraktan bakıyordur heveslenme boşuna..sende boşluktan eskilere sarıyorsun bence.
Erkekler sandığımız kadar karışık değil , bir işaret vermeye çalıştığını sanmıyorum.
Ama sen birşey istiyorsan neden adım atmıyorsun ?
En azından olumlu ya da olumsuz sonuçlanır, kafanda soru işareti kalmaz