eskisi gibi olur mu?

yaşça küçük deilim arkadaşlar 28 yaşındayım :))) çocukça ifade eidyor olabilirim ya da yapmak istediğm şey çocukluk gibi gelebilir ama bundan önce yalnızca 2 ilişkim oldu,onlar da pek uzun sürmedi,deneyimsizlikten kaynaklanıyo bazı şeyler malesef,o da benden yaşça büyükbu arada 7 yaş büyük

Her iliski bitmeyecek gibi gelir. Onemli olan yuz goz olmamak. Seninki de oyle olmus. Olduktan sonra zaten bitsin bosver.

o da öyle demişti son sorunumuzda,yüzyüze konuşalım,mesajla veya telefonda tartışmayalım diye,ben de dinlemedim,senn yüzünden yüzgöz olduk demişti :44:

madem çağırıyon neden geriliyon

o da öyle demişti son sorunumuzda,yüzyüze konuşalım,mesajla veya telefonda tartışmayalım diye,ben de dinlemedim,senn yüzünden yüzgöz olduk demişti :44:

Bak arkadasim unutamamissin belli, su gururunu bosver de yasiyor musun diye bir mesaj at ama tek mesaj cevap vermezse unutursun. Cevap verirse de belki hala umut vardir. Bakalim ne cevap verecek. Sen denemeden birakamayacak birine benziyorsun.

madem çağırıyon neden geriliyon

çünkü gelmemek için çok diretti,bitecekse de son bir isteğim,yüzyüze görüşelim,öyle bitsin diyorum,üstüne bi ton laf ediyo,yok öyle yok böyle diye,bitse bile bi ilişki yaşamısın,son bi isteğimi bu kadar reddetmesi kırdı beni,önce kabul etti memnuniyetle etti,sonra yok olmaz yok bilmemne,baştan görüşemeyiz dese ısrar da etmezdim,iyice dengemi bozdu

Hayatında değişiklikler yap ve kesinlikle arama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…